kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ježiš Jendo to se dá jíst v takové kombinaci jo?? já jsem strašný prase...kolikrát se sám divim, že to žaludek zvládá = dá se to a navíc k tomu zakusuju takový ty rejžový placky - polystyren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 já jsem strašný prase...kolikrát se sám divim, že to žaludek zvládá = dá se to a navíc k tomu zakusuju takový ty rejžový placky - polystyren teda já už těhotná byla ale na tebe s chutěma nemám teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Máš volnej vikend Honzo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 já jsem strašný prase...kolikrát se sám divim, že to žaludek zvládá = dá se to a navíc k tomu zakusuju takový ty rejžový placky - polystyren no já ted nevim jestli se z tvy stravy mam posrat nebo poblejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a na mě zbyde taky??? nebo dostanu pravy policejní koženy tanga?? :-) Ráco pro tebe mám něco extra ...extra obnošený ponožky s na zakázku dělanými větracími otvůrky na palcích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ráco pro tebe mám něco extra ...extra obnošený ponožky s na zakázku dělanými větracími otvůrky na palcích a mastnou čepici jako bonus ???? :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Máš volnej vikend Honzo? copak chceš vyzkošet s jenodu tu pannu odemě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a mastnou čepici jako bonus ???? :-))))) a ještě obouchanej pendrek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 teda já už těhotná byla ale na tebe s chutěma nemám teda já si pořád říkam že ve mne něco je ale myslel jsem spíš nějakej talent nebo tak Romčo dneska po dení, zítra další denní a v neděli netradyčně prodloužená denní Ráca: doporučuji obojí....když už, tak ať se ti uleví pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a ještě obouchanej pendrek.... obouchanej nevadi jen jestli ho nepoužíva i na nějaky soukromy extra xxx specialitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a mastnou čepici jako bonus ???? :-))))) přesně mastnou a uprostřed přilepenej chuchvalec vlasů - počkej jak se ti jednou bude hodit, jako příčesek myslíte pendrek alias fofr klacek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 copak chceš vyzkošet s jenodu tu pannu odemě Nene!!! Já nejsem na chlapečky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 přesně mastnou a uprostřed přilepenej chuchvalec vlasů - počkej jak se ti jednou bude hodit, jako příčesek myslíte pendrek alias fofr klacek? jo tu vaší tofu...tomfu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Nene!!! Já nejsem na chlapečky!!! tak zapíchneš jendu.... a on pannu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 přesně mastnou a uprostřed přilepenej chuchvalec vlasů - počkej jak se ti jednou bude hodit, jako příčesek hozo takovej bych už pomalu potřeboval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jendu znám osobně a je to fajn chlap! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jendu znám osobně a je to fajn chlap! no vidíš...to je výhoda..můžete si rovnou tykat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Nene!!! Já nejsem na chlapečky!!! myslím že jsi teď sklamal dobrou polovičku osazenstva týhle knajpy Marku: ty vole, co mi to přeješ za nepěkný věci asi ti předvedu czechtek - policejní stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 nebojímmmmmmmmmmmmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jendo: tak Marek mi dnes poslal kvalitní pitičko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 hozo takovej bych už pomalu potřeboval.... tak vidiš, já věděl že ti udělám radost Romčo nápodobně, ale radši to nebudem moc roztrubovat, nechceš snad aby ti domu chodily od Marka doporučeně robertky, pany a bůchví co ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Kuci: asi Vás opustim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jendo: tak Marek mi dnes poslal kvalitní pitičko! hovno...tak on je přeci jen charakter a nééé sexistickej darebák noooo Marku, to si se vytahl budíš uklízím tonfu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Kuci: asi Vás opustim... copak?...herečka?...domácí práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 měj se Romane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.