Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ježiš Jendo :kuk::kuk: to se dá jíst v takové kombinaci jo?? :smich:

já jsem strašný prase...kolikrát se sám divim, že to žaludek zvládá = dá se to lol a navíc k tomu zakusuju takový ty rejžový placky - polystyren :D

Vloženo
já jsem strašný prase...kolikrát se sám divim, že to žaludek zvládá = dá se to lol a navíc k tomu zakusuju takový ty rejžový placky - polystyren :D

teda já už těhotná byla ale na tebe s chutěma nemám teda :smich:

Vloženo

no já ted nevim jestli se z tvy stravy mam posrat nebo poblejt. :help:

Vloženo
a na mě zbyde taky??? nebo dostanu pravy policejní koženy tanga?? :-)

Ráco pro tebe mám něco extra :palec2: ...extra obnošený ponožky s na zakázku dělanými větracími otvůrky na palcích lol

Vloženo
Ráco pro tebe mám něco extra :palec2: ...extra obnošený ponožky s na zakázku dělanými větracími otvůrky na palcích lol

a mastnou čepici jako bonus ????  :-)))))

Vloženo
teda já už těhotná byla ale na tebe s chutěma nemám teda :smich:

já si pořád říkam že ve mne něco je :smich: ale myslel jsem spíš nějakej talent nebo tak :smich:

Romčo dneska po dení, zítra další denní a v neděli netradyčně prodloužená denní :feve:

Ráca: doporučuji obojí....když už, tak ať se ti uleví pořádně :smich:

Vloženo
a mastnou čepici jako bonus ????  :-)))))

přesně :palec2: mastnou a uprostřed přilepenej chuchvalec vlasů - počkej jak se ti jednou bude hodit, jako příčesek :smich:

myslíte pendrek alias fofr klacek? lol:smich:

Vloženo
přesně :palec2: mastnou a uprostřed přilepenej chuchvalec vlasů - počkej jak se ti jednou bude hodit, jako příčesek :smich:

myslíte pendrek alias fofr klacek? lol:smich:

jo tu vaší tofu...tomfu... lollol

Vloženo

:smich:

hozo takovej bych už pomalu potřeboval....  :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
Nene!!! Já nejsem na chlapečky!!!

myslím že jsi teď sklamal dobrou polovičku osazenstva týhle knajpy :smich:

Marku: ty vole, co mi to přeješ za nepěkný věci :kuk: asi ti předvedu czechtek - policejní stát :smich:

Vloženo
hozo takovej bych už pomalu potřeboval....  :smich::smich::smich::smich:

tak vidiš, já věděl že ti udělám radost :smich:

Romčo nápodobně, ale radši to nebudem moc roztrubovat, nechceš snad aby ti domu chodily od Marka doporučeně robertky, pany a bůchví co ještě :smich:

Vloženo
Jendo: tak Marek mi dnes poslal kvalitní pitičko! :palec2:

hovno...tak on je přeci jen charakter a nééé sexistickej darebák :smich:

noooo Marku, to si se vytahl :palec2: budíš uklízím tonfu lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...