Květen 29, 200916 r copak?...herečka?...domácí práce? Zitra jedu na kole 50 kiláčku a potřebuju kvalitně odpočinout.Večer se bude dělat selátko.
Květen 29, 200916 r Zitra jedu na kole 50 kiláčku a potřebuju kvalitně odpočinout.Večer se bude dělat selátko. no jooo vlastně, ta tvoje "MARATÓNOVÁ SOBOTA" se zaslouženou odměnou v závěru tak to chce opravdu kvalitní odpočinek....hele pardále, dobrou noc a užíj si zítřek - ať ti synátor na kole neujede
Květen 29, 200916 r Autor hovno...tak on je přeci jen charakter a nééé sexistickej darebák noooo Marku, to si se vytahl budíš uklízím tonfu co slíbím...dodržím...i pro tebe mám tu G12°...plecháčky...nekacal jsem..
Květen 29, 200916 r co slíbím...dodržím...i pro tebe mám tu G12°...plecháčky...nekacal jsem.. to se dneska cení Marku, taky se snažím sliby dodržovat...n o už abychom se sešli
Květen 29, 200916 r Autor asi tak..ale před tím nejez ani fazola ani tuňáka ani to mlíko..jez normálně...bůček a podobně
Květen 29, 200916 r asi tak..ale před tím nejez ani fazola ani tuňáka ani to mlíko..jez normálně...bůček a podobně že si to ty, tak si dám něco po čem nevanou...a vyčistim si zuby certinka: kuk tak šup šup nadhoĎte téma...nástěnkář tu není, ale mi jsme šikulky, tak to snad zvládnem ne
Květen 29, 200916 r odpoadlíci...pevné jádro zůstalo přesně tak pane vedoucí ráca si šel asi prohlídnout ten porost na hlavě, jestli se mu už hodí ten chuchvalec vlasů z mý čapky...nebo nevim
Květen 29, 200916 r Autor raca je v práci a musí dělat a je z toho mimo.... a na sraz si vezmi jendo ten pohárek co jsi dostal za uplakánka v chabrech
Květen 29, 200916 r raca je v práci a musí dělat a je z toho mimo....a na sraz si vezmi jendo ten pohárek co jsi dostal za uplakánka v chabrech jo tááák, on zjistil že se v práci musí pracovat...tak to se nedivim, že se z toho zvencnul hmmm a nebudeš mi na něj moc hmatat?...já ho radši vezmu v nějaký speciál vytrínce jooo
Květen 29, 200916 r tak co budeš mít ten telefon? no snad mi přijde,snad mi roman neposlal jen kámen v krabičce
Květen 29, 200916 r Autor no snad mi přijde,snad mi roman neposlal jen kámen v krabičce takže objednáno...neboj na něj je 100% spoleh.....
Květen 29, 200916 r no snad mi přijde,snad mi roman neposlal jen kámen v krabičce no horší by byla krabička v kameni - tu bys ani nerozbalila Marku: vpořádku, to bych ti ho snad mohl potom i půjčit do ruky...ale asi ho první pojistím pro případ poškození
Květen 29, 200916 r a taky pro případ ztráty....nebo odhození...nebo poplivání.... asi skrátka hodím pojistku proti vandalům hele lidi, respektivě Máro a Žanet, miznu pomalu ale jistě chrnět...tak dobrou noc a držte to tu za mne
Květen 29, 200916 r Autor ok..já jdu pomalu taky.....zítra jedu ke tchýni tak se na ní musím vyspat brou...
Květen 29, 200916 r ok..já jdu pomalu taky.....zítra jedu ke tchýni tak se na ní musím vyspat brou... upřímnou soustrast hele ahoj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.