Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 copak?...herečka?...domácí práce? Zitra jedu na kole 50 kiláčku a potřebuju kvalitně odpočinout.Večer se bude dělat selátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Zitra jedu na kole 50 kiláčku a potřebuju kvalitně odpočinout.Večer se bude dělat selátko. no jooo vlastně, ta tvoje "MARATÓNOVÁ SOBOTA" se zaslouženou odměnou v závěru tak to chce opravdu kvalitní odpočinek....hele pardále, dobrou noc a užíj si zítřek - ať ti synátor na kole neujede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 měj se..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 hovno...tak on je přeci jen charakter a nééé sexistickej darebák noooo Marku, to si se vytahl budíš uklízím tonfu co slíbím...dodržím...i pro tebe mám tu G12°...plecháčky...nekacal jsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 co slíbím...dodržím...i pro tebe mám tu G12°...plecháčky...nekacal jsem.. to se dneska cení Marku, taky se snažím sliby dodržovat...n o už abychom se sešli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 nějak se to tu vyprázdnilo....halooo knajpoooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 asi tak..ale před tím nejez ani fazola ani tuňáka ani to mlíko..jez normálně...bůček a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 nějak se to tu vyprázdnilo....halooo knajpoooo? já tu sem stáále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 odpoadlíci...pevné jádro zůstalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 asi tak..ale před tím nejez ani fazola ani tuňáka ani to mlíko..jez normálně...bůček a podobně že si to ty, tak si dám něco po čem nevanou...a vyčistim si zuby certinka: kuk tak šup šup nadhoĎte téma...nástěnkář tu není, ale mi jsme šikulky, tak to snad zvládnem ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 odpoadlíci...pevné jádro zůstalo přesně tak pane vedoucí ráca si šel asi prohlídnout ten porost na hlavě, jestli se mu už hodí ten chuchvalec vlasů z mý čapky...nebo nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 raca je v práci a musí dělat a je z toho mimo.... a na sraz si vezmi jendo ten pohárek co jsi dostal za uplakánka v chabrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 já tu sem stáále tak co budeš mít ten telefon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 raca je v práci a musí dělat a je z toho mimo....a na sraz si vezmi jendo ten pohárek co jsi dostal za uplakánka v chabrech jo tááák, on zjistil že se v práci musí pracovat...tak to se nedivim, že se z toho zvencnul hmmm a nebudeš mi na něj moc hmatat?...já ho radši vezmu v nějaký speciál vytrínce jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak co budeš mít ten telefon? no snad mi přijde,snad mi roman neposlal jen kámen v krabičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 vezmu si chirurgické rukavice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no snad mi přijde,snad mi roman neposlal jen kámen v krabičce takže objednáno...neboj na něj je 100% spoleh..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no snad mi přijde,snad mi roman neposlal jen kámen v krabičce no horší by byla krabička v kameni - tu bys ani nerozbalila Marku: vpořádku, to bych ti ho snad mohl potom i půjčit do ruky...ale asi ho první pojistím pro případ poškození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a taky pro případ ztráty....nebo odhození...nebo poplivání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Segal v televizi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 u nás ne...nemluvíme spolu..já tu mám....nějaký "péčko" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a taky pro případ ztráty....nebo odhození...nebo poplivání.... asi skrátka hodím pojistku proti vandalům hele lidi, respektivě Máro a Žanet, miznu pomalu ale jistě chrnět...tak dobrou noc a držte to tu za mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ok..já jdu pomalu taky.....zítra jedu ke tchýni tak se na ní musím vyspat brou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ok..já jdu pomalu taky.....zítra jedu ke tchýni tak se na ní musím vyspat brou... upřímnou soustrast hele ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.