Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 čus všem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 dobrou noc pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak jsem tu z5,řeknu vám tolik mrtvejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak jsem tu z5,řeknu vám tolik mrtvejch no tos přišel brzo,už šli věichni do hajan a já už půjdu asi taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 už půjdeš??tak brzoooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak všem modrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no toto ani nikdo nepočkal na pracujícího racíčka achjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Neboj já sem tady,ale akorád na nás zbylo po nich uklidit,umejt pulitry,já spláchnu hajzlík a pak si dáme jedno až pudem ráno z práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no svičík po sobě nechali pěknej dobytcí jedni... no už aby bylo ráno dneska se moc ve formě teda necejtim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Bré ráno kucí, vztávat a cvičit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 dobré ránko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Kdepak jste ospalci, u nás je krásné deštivé ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ty woe, tu je dneska INVETŮRA ? Nebo proč je zavřeno? Že tu není ani noha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak kdo by seděl u PC v sobotu, když venku víceméně pořád poprchává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) No, nováček a už mele kraviny vždyť píšu, že je inventůra Editováno: 30. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Prej nováček, mám o 600 příspěvků víc Jen je těch hospod po foru tolik, že kdybych se měl všude angažovat, tak tu strávím celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ale v hospodě si nováček, večer čekáme zápisné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To sice jo, ale vydírat se nenechám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Zdravím všechny ve spolek.....tak co je zde nového? Já dneska musel zase absolvovat mega nákup s herečkou v MAKRU......ještě že mi dali kávu při příchodu...kávička mi moc bodnula .....no a pak to začalo....ani jsem ten mega nákladní vozejk nemohl uvést....no a ještě že máme kombajna, jinak by něco muselo zůstat na parkovišti.....a to máte: z regálu na vozejk...z vozejku část na pas...z pasu do vozejku...z vozejku do auta...z auta do bytu..v bytě do skříní...no pakárna...a to vše jsem pak dělal já..páč jsem herečku vysadil po cestě u tchýně ....no málem jsem se strhnul.... A počasí: hnusně-zima-deštivo...brrrrrrr..... Tak jsem zvědavej jak se Romanovi dneska jelo na kole....... Tak Raco a ty hezky dneska zase pracuj...co včerejší šichta.....moc jsi tu nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To sice jo, ale vydírat se nenechám To není vydíraní to jsou prvidla zdejší hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Brej den vedoucí, u nás svítí sluníčko, to je an prd. Potřebuji aby zítra pršelo, mám sekat v tráci trávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tý jo...WOODY..to já bych radši sekal Strahovskej stadion...jen aby bylo hezky...minulej týden bylo u nás pomalu 30°C a teď je tu +- 10°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak ti domluvím brigádu Dám ti pulku z mojeho platu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Beru..těch 30 000,- se mi šikne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Beru..těch 30,00,- se mi šikne.... Ok, není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.