Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) Ramatikl: dobrou...a neboj já něco vyštrachám...nebo vymyslím Editováno: 31. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Máro: tu kartu chceš jako dárek nebo stači na tu oslavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 no jestli to půjde tak jako dárek..ať to má holka kompletní....a chceš prachy nebo zase něco k pitíčku...no to dostaneš stejně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Já jsem Ti napsal že to budeš mit ode mš jako dárek?! Napsal? Tak vidiš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 a já ti napsal,. že flaška bude..napsal tak vidíš...zítra si zavoláme..co ty na to....snad tě moje sekretářka ke mě přepojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Zitra budu nejspiš celej den doma-děti maji ředitelské volno a nemá je kdo hlidat.Tak asi zůstanu doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 to se někdo má...no co zavolám si sám sobě ...jdu bydlet...čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dobrou noc Máro.Měj se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 je tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Nikdo...spíme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 kež bych romane moh :-(.... už at je ráno ahoj čertíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 kež bych romane moh :-(.... už at je ránoahoj čertíku ahoj Jindro,opět noční??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Uteče to...uvidiš! Hlavně at nejsou větší poruchy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jj zase robota....ještě zejtra a bude konečně aspon chvilku volno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ahoj pometla tak co se za dobu mé nepřítomnosti změnilo...co jsem koukal, tak Roman a Marek jsou zase "spolu" = orientace chlapců zůstává stejná, ale co dál nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj Jendo!!! Nonono!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ahoj pometla tak co se za dobu mé nepřítomnosti změnilo...co jsem koukal, tak Roman a Marek jsou zase "spolu" = orientace chlapců zůstává stejná, ale co dál nového? ahojky Jendo..jak je po pracovním víkendu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Uličnici: jdu chrápat.Dobrou noc a moc nás tady nepomlouvejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj Romčo a Žanet, je tak že jsem úúúúplně grogy...ale zítra konečně volno, tak vše dospím a snad i sport bude co u vás, jak se máte a jak jste strávily výkend?....Romane zvládl jsi projížďku s následným občerstvením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Uličnici: jdu chrápat.Dobrou noc a moc nás tady nepomlouvejte! dobrou dobrou pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Uličnici: jdu chrápat.Dobrou noc a moc nás tady nepomlouvejte! dobrou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Honzo: bylo to hooodně náročny ale zvládnul jsem to.Bylo hnusny počasi,chcalo jako o život a přijel jsem po 50 km uplně prodojenej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj Romčo a Žanet, je tak že jsem úúúúplně grogy...ale zítra konečně volno, tak vše dospím a snad i sport bude co u vás, jak se máte a jak jste strávily výkend?....Romane zvládl jsi projížďku s následným občerstvením? mě zítra snad přijde mobil od Romana tak se už těšííííím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 mě zítra snad přijde mobil od Romana tak se už těšííííím.. Bud zitra nebo v utery ale rozhodně budeš spokojená.Věřím že ANO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Bud zitra nebo v utery ale rozhodně budeš spokojená.Věřím že ANO. četla sem že se ti líbil..tak uvidíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.