Květen 31, 200916 r Autor Ramatikl: dobrou...a neboj já něco vyštrachám...nebo vymyslím Upraveno Květen 31, 200916 r od Marek
Květen 31, 200916 r Autor no jestli to půjde tak jako dárek..ať to má holka kompletní....a chceš prachy nebo zase něco k pitíčku...no to dostaneš stejně....
Květen 31, 200916 r Autor a já ti napsal,. že flaška bude..napsal tak vidíš...zítra si zavoláme..co ty na to....snad tě moje sekretářka ke mě přepojí
Květen 31, 200916 r Zitra budu nejspiš celej den doma-děti maji ředitelské volno a nemá je kdo hlidat.Tak asi zůstanu doma.
Květen 31, 200916 r ahoj pometla tak co se za dobu mé nepřítomnosti změnilo...co jsem koukal, tak Roman a Marek jsou zase "spolu" = orientace chlapců zůstává stejná, ale co dál nového?
Květen 31, 200916 r ahoj pometla tak co se za dobu mé nepřítomnosti změnilo...co jsem koukal, tak Roman a Marek jsou zase "spolu" = orientace chlapců zůstává stejná, ale co dál nového? ahojky Jendo..jak je po pracovním víkendu??
Květen 31, 200916 r Ahoj Romčo a Žanet, je tak že jsem úúúúplně grogy...ale zítra konečně volno, tak vše dospím a snad i sport bude co u vás, jak se máte a jak jste strávily výkend?....Romane zvládl jsi projížďku s následným občerstvením?
Květen 31, 200916 r Uličnici: jdu chrápat.Dobrou noc a moc nás tady nepomlouvejte! dobrou dobrou pane
Květen 31, 200916 r Honzo: bylo to hooodně náročny ale zvládnul jsem to.Bylo hnusny počasi,chcalo jako o život a přijel jsem po 50 km uplně prodojenej!
Květen 31, 200916 r Ahoj Romčo a Žanet, je tak že jsem úúúúplně grogy...ale zítra konečně volno, tak vše dospím a snad i sport bude co u vás, jak se máte a jak jste strávily výkend?....Romane zvládl jsi projížďku s následným občerstvením? mě zítra snad přijde mobil od Romana tak se už těšííííím..
Květen 31, 200916 r mě zítra snad přijde mobil od Romana tak se už těšííííím.. Bud zitra nebo v utery ale rozhodně budeš spokojená.Věřím že ANO.
Květen 31, 200916 r Bud zitra nebo v utery ale rozhodně budeš spokojená.Věřím že ANO. četla sem že se ti líbil..tak uvidíme..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.