cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zdravím hospůdku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zatím dobrý po tom splašenym víkendu snad bude trochu klííííííííííííííííííd,ale jeden už mám za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zdravím hospůdku.. já tebe taky...dneska to tady marek nakazil depresi tak to tady koukej nějak hezky zvednout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 I JÁ JSEM ZDE POŘÁD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Nojo, očkař, oni ti očkaři jsou stejně nějací divní, divej co dneska řešili http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=1100 NO TO JSOU KOUMÁCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 já tebe taky...dneska to tady marek nakazil depresi tak to tady koukej nějak hezky zvednout.... nazdárek racíku...depresí jo?to spíš abych se taky nenakazila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ahooj vlastooo ... taky makáš?? No jo už jsem zas připraven,víkend fakt stál za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 já tebe taky...dneska to tady marek nakazil depresi tak to tady koukej nějak hezky zvednout.... o kecáš, jakou depkou..a já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zdravím hospůdku.. Zdravíme peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 podlejzácííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ahooj vlastooo ... taky makáš??No jo už jsem zas připraven,víkend fakt stál za to. Já myslel, jak ti jdou kšefty tady na WC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 nazdárek racíku...depresí jo?to spíš abych se taky nenakazila... to pravě nesmíš....musíš nas tady překvapit nějakou pěkně veselou příhodou... No jo už jsem zas připraven,víkend fakt stál za to. to ja naštěstí měj jakž takž klid...uvidime jak dopadne dnešek a pak dva dny volnooooooooooo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 podlejzácííííííííííííííí Nemáš tu Romana, tak závidíš, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zdravím hospůdku.. Ahojky tak co http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1186154 stalo to aspon za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 o kecáš, jakou depkou..a já? no brečeli ste tady všichni kvuli slabé docházce... ... teda možná s tim začal standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Raco a čím tě myslíš ženetka překvapí? Možná tak novým mobilem..že jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já myslel, jak ti jdou kšefty tady na WC Dobrý jste slušně vychovany,platíte,nečuráte vedle,splachujete co víc si muže hajzldědek přát.(Jenom pro upozornění platební karty fakt neberu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Raco a čím tě myslíš ženetka překvapí? Možná tak novým mobilem..že jo... to nevim ...podle mě žensky nejspu o moc menší úchy..čky teda co to plácam ...prostě věřim že má taky nějaky zažitky jako sme měli mi a hezky sme to tady na sebe pověděli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no uvidíme..jestli se nám "otevře" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Anebo jak psal Roman, že HO DRŽEL V RUCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobrý jste slušně vychovany,platíte,nečuráte vedle,splachujete co víc si muže hajzldědek přát.(Jenom pro upozornění platební karty fakt neberu) vlasto a ja si nosim dokonce i vlastní wc-papír... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jo to bylo dobrý...prej takovej akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ahojky tak co http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1186154 stalo to aspon za to. asi nechápu hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 vlasto a ja si nosim dokonce i vlastní wc-papír... protože máš fajnovou pr.el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 to ja naštěstí měj jakž takž klid...uvidime jak dopadne dnešek a pak dva dny volnooooooooooo..... já mám zase tři noční před sebou,pak víkend přes den a tak to frčí dál a dál naštěstí od 19 mám dovču,nejdřiv se zregeneruju na akci Bahna(den vojsk ČR Strašice),a pak mám od mámy mooooooooooc ukolu co všechno je počeba udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.