kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 já měl na dokousnutí asi 30dkg sýra..tvrdýho to můžu jent ak.. áááá pán je gurmán Žanet: nestíhá čumět, ale neprotestuje zatím se neozývá, tak psss ať ho na večír stihnu něčím překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak hoši jdu se umejt a jdem na to.. ..kdo chce může mi zítra napsat, zavolat, poslat e-mail, sms...zastavits..jak chcte..tak páček schledáček... a pusinka pro : Romana, Jendu i racíška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jo pro vaše pobavení: v práci proběhlo vážení...tak jak jsem normálně oblečem vč. klíčů a mobilu...rovných: 115kg Koukám žes načal druhou stovku jako já,jsem 105kg vážící medvídek,mazlivej,přítulnej a taky věčně nenažranej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 já měl na dokousnutí asi 30dkg sýra..tvrdýho to můžu jent ak.. To já taky mužu syr mám hodně rád,nedávno mi známý přivezly z holandska kousek cihličky to bylo labužo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak hoši jdu se umejt a jdem na to.. ..kdo chce může mi zítra napsat, zavolat, poslat e-mail, sms...zastavits..jak chcte..tak páček schledáček...a pusinka pro : Romana, Jendu i racíška dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já koupím v makru vždycky 2-3 cihly...a je klid malá ho má tak ráda...a smažáček..hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 A do smažáčku šunčičku kuva ja mám hlad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 a nebo je tam dobrej uheráček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak hoši jdu se umejt a jdem na to.. ..kdo chce může mi zítra napsat, zavolat, poslat e-mail, sms...zastavits..jak chcte..tak páček schledáček...a pusinka pro : Romana, Jendu i racíška Ooooo děkuji Marečku a vrcím na čelíčko dobrou a tvrdou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 A do smažáčku šunčičku kuva ja mám hlad. mňááááááááááááám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 mizíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí,...už mám stánííííííííííííííííííííííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já koupím v makru vždycky 2-3 cihly...a je klid malá ho má tak ráda chudák malá, cihlama dítě nezasytíš chlapi kurva ticho, dyť já z vás dostávám mlsnou hmmmm smžáček...tataráček...seru na to jdu se podívat co je v bílý milence - lednice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 A do smažáčku šunčičku kuva ja mám hlad. hmmm a nebo kapsa z kuřecích prsíček a do ní plátek šunčičky a trocha sýru Niva hranolky a ještě na chuť smaženej hermelín....oooooo Dadááák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak hoši jdu se umejt a jdem na to.. ..kdo chce může mi zítra napsat, zavolat, poslat e-mail, sms...zastavits..jak chcte..tak páček schledáček...a pusinka pro : Romana, Jendu i racíška Dobrou noc Marku a klidné sny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 hmmm a nebo kapsa z kuřecích prsíček a do ní plátek šunčičky a trocha sýru Niva hranolky a ještě na chuť smaženej hermelín....oooooo Dadááák Dnes jsem kupoval malej krutí prsíčka na papaní,tak jsem rovnou koupil trochu víc a zejtra bude k obědu krutí plátek mňam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 hmmm a nebo kapsa z kuřecích prsíček a do ní plátek šunčičky a trocha sýru Niva hranolky a ještě na chuť smaženej hermelín....oooooo Dadááák ticho už!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 čertice-tak jak mobil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 čertice-tak jak mobil??? však víš..maximální spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 A do smažáčku šunčičku kuva ja mám hlad. nebo já dělám ještě kapsy že na plátek masa dám plátek slaniny,na to dám kousek nivy,zaroluju,opeču... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ....oooooo Dadááák Tady se mluvilo o mě? lol Brej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Už umiš veškeré funkce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tady se mluvilo o mě? lol Brej večír dobrej dobrej...koukám že tu svolávám hosty jen se zapoj, jak už to tak vypadá, tak ústřední téma je "žrádlo, aneb jim já jíš ty, jíme tu všichni - nezdravě" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Už umiš veškeré funkce? takovej rychlík zas nejsem..dnes sem si do něj hlavně nasypala muziku a okoukla to základní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dnes jsem kupoval malej krutí prsíčka na papaní,tak jsem rovnou koupil trochu víc a zejtra bude k obědu krutí plátek mňam. hmmmm a co teprve frknout na ně plátek sýra, broskev a ještě nějakej ten sejra nastrouhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 cooože tady se rozdava bašta... sem tu a mam obr hlad!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.