Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

já měl na dokousnutí asi 30dkg sýra..tvrdýho to můžu jent ak..

áááá pán je gurmán ;)

Žanet: nestíhá čumět, ale neprotestuje lol zatím se neozývá, tak psss ať ho na večír stihnu něčím překvapit :smich:

• Autor

Tak hoši jdu se umejt a jdem na to.. :prc::prc::prc: ..kdo chce může mi zítra napsat, zavolat, poslat e-mail, sms...zastavits..jak chcte..tak páček schledáček...

a pusinka kol5 pro : Romana, Jendu i racíška

Jo pro vaše pobavení: v práci proběhlo vážení...tak jak jsem normálně oblečem vč. klíčů a mobilu...rovných: 115kg :p

Koukám žes načal druhou stovku jako já,jsem 105kg vážící medvídek,mazlivej,přítulnej a taky věčně nenažranej.

já měl na dokousnutí asi 30dkg sýra..tvrdýho to můžu jent ak..

To já taky mužu syr mám hodně rád,nedávno mi známý přivezly z holandska kousek cihličky to bylo labužo.

Tak hoši jdu se umejt a jdem na to.. :prc::prc::prc: ..kdo chce může mi zítra napsat, zavolat, poslat e-mail, sms...zastavits..jak chcte..tak páček schledáček...

dobrou noc

• Autor

Já koupím v makru vždycky 2-3 cihly...a je klid malá ho má tak ráda...a smažáček..hmmm

A do smažáčku šunčičku kuva ja mám hlad.

• Autor

a nebo je tam dobrej uheráček...

Ooooo děkuji Marečku a vrcím na čelíčko kol5:smich:

dobrou a tvrdou noc :smich:

mňááááááááááááám :p

• Autor

mizíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí,...už mám stánííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Já koupím v makru vždycky 2-3 cihly...a je klid malá ho má tak ráda

chudák malá, cihlama dítě nezasytíš :smich:

chlapi kurva ticho, dyť já z vás dostávám mlsnou :help: hmmmm smžáček...tataráček...seru na to jdu se podívat co je v bílý milence - lednice :D

hmmm a nebo kapsa z kuřecích prsíček a do ní plátek šunčičky a trocha sýru Niva :palec2: hranolky a ještě na chuť smaženej hermelín....oooooo Dadááák :palec2:

Dobrou noc Marku a klidné sny. kol5

hmmm a nebo kapsa z kuřecích prsíček a do ní plátek šunčičky a trocha sýru Niva :palec2: hranolky a ještě na chuť smaženej hermelín....oooooo Dadááák :palec2:

Dnes jsem kupoval malej krutí prsíčka na papaní,tak jsem rovnou koupil trochu víc a zejtra bude k obědu krutí plátek mňam.

ticho už!!!!!!!!!!!

čertice-tak jak mobil???

čertice-tak jak mobil???

však víš..maximální spokojenost :palec2::palec2:

nebo já dělám ještě kapsy že na plátek masa dám plátek slaniny,na to dám kousek nivy,zaroluju,opeču... :p

....oooooo Dadááák :palec2:

Tady se mluvilo o mě? lol lol

Brej večír :p

Už umiš veškeré funkce?

Tady se mluvilo o mě? lol lol

Brej večír :p

dobrej dobrej...koukám že tu svolávám hosty :smich:

jen se zapoj, jak už to tak vypadá, tak ústřední téma je "žrádlo, aneb jim já jíš ty, jíme tu všichni - nezdravě" :D

Už umiš veškeré funkce?

takovej rychlík zas nejsem..dnes sem si do něj hlavně nasypala muziku a okoukla to základní

Dnes jsem kupoval malej krutí prsíčka na papaní,tak jsem rovnou koupil trochu víc a zejtra bude k obědu krutí plátek mňam.

hmmmm a co teprve frknout na ně plátek sýra, broskev a ještě nějakej ten sejra nastrouhat :palec2:

cooože tady se rozdava bašta... sem tu a mam obr hlad!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.