Červen 1, 200916 r já měl na dokousnutí asi 30dkg sýra..tvrdýho to můžu jent ak.. áááá pán je gurmán Žanet: nestíhá čumět, ale neprotestuje zatím se neozývá, tak psss ať ho na večír stihnu něčím překvapit
Červen 1, 200916 r Autor Tak hoši jdu se umejt a jdem na to.. ..kdo chce může mi zítra napsat, zavolat, poslat e-mail, sms...zastavits..jak chcte..tak páček schledáček... a pusinka pro : Romana, Jendu i racíška
Červen 1, 200916 r Jo pro vaše pobavení: v práci proběhlo vážení...tak jak jsem normálně oblečem vč. klíčů a mobilu...rovných: 115kg Koukám žes načal druhou stovku jako já,jsem 105kg vážící medvídek,mazlivej,přítulnej a taky věčně nenažranej.
Červen 1, 200916 r já měl na dokousnutí asi 30dkg sýra..tvrdýho to můžu jent ak.. To já taky mužu syr mám hodně rád,nedávno mi známý přivezly z holandska kousek cihličky to bylo labužo.
Červen 1, 200916 r Tak hoši jdu se umejt a jdem na to.. ..kdo chce může mi zítra napsat, zavolat, poslat e-mail, sms...zastavits..jak chcte..tak páček schledáček...a pusinka pro : Romana, Jendu i racíška dobrou noc
Červen 1, 200916 r Autor Já koupím v makru vždycky 2-3 cihly...a je klid malá ho má tak ráda...a smažáček..hmmm
Červen 1, 200916 r Tak hoši jdu se umejt a jdem na to.. ..kdo chce může mi zítra napsat, zavolat, poslat e-mail, sms...zastavits..jak chcte..tak páček schledáček...a pusinka pro : Romana, Jendu i racíška Ooooo děkuji Marečku a vrcím na čelíčko dobrou a tvrdou noc
Červen 1, 200916 r Autor mizíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí,...už mám stánííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Červen 1, 200916 r Já koupím v makru vždycky 2-3 cihly...a je klid malá ho má tak ráda chudák malá, cihlama dítě nezasytíš chlapi kurva ticho, dyť já z vás dostávám mlsnou hmmmm smžáček...tataráček...seru na to jdu se podívat co je v bílý milence - lednice
Červen 1, 200916 r A do smažáčku šunčičku kuva ja mám hlad. hmmm a nebo kapsa z kuřecích prsíček a do ní plátek šunčičky a trocha sýru Niva hranolky a ještě na chuť smaženej hermelín....oooooo Dadááák
Červen 1, 200916 r Tak hoši jdu se umejt a jdem na to.. ..kdo chce může mi zítra napsat, zavolat, poslat e-mail, sms...zastavits..jak chcte..tak páček schledáček...a pusinka pro : Romana, Jendu i racíška Dobrou noc Marku a klidné sny.
Červen 1, 200916 r hmmm a nebo kapsa z kuřecích prsíček a do ní plátek šunčičky a trocha sýru Niva hranolky a ještě na chuť smaženej hermelín....oooooo Dadááák Dnes jsem kupoval malej krutí prsíčka na papaní,tak jsem rovnou koupil trochu víc a zejtra bude k obědu krutí plátek mňam.
Červen 1, 200916 r hmmm a nebo kapsa z kuřecích prsíček a do ní plátek šunčičky a trocha sýru Niva hranolky a ještě na chuť smaženej hermelín....oooooo Dadááák ticho už!!!!!!!!!!!
Červen 1, 200916 r A do smažáčku šunčičku kuva ja mám hlad. nebo já dělám ještě kapsy že na plátek masa dám plátek slaniny,na to dám kousek nivy,zaroluju,opeču...
Červen 1, 200916 r Tady se mluvilo o mě? lol Brej večír dobrej dobrej...koukám že tu svolávám hosty jen se zapoj, jak už to tak vypadá, tak ústřední téma je "žrádlo, aneb jim já jíš ty, jíme tu všichni - nezdravě"
Červen 1, 200916 r Už umiš veškeré funkce? takovej rychlík zas nejsem..dnes sem si do něj hlavně nasypala muziku a okoukla to základní
Červen 1, 200916 r Dnes jsem kupoval malej krutí prsíčka na papaní,tak jsem rovnou koupil trochu víc a zejtra bude k obědu krutí plátek mňam. hmmmm a co teprve frknout na ně plátek sýra, broskev a ještě nějakej ten sejra nastrouhat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.