cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 cooože tady se rozdava bašta... sem tu a mam obr hlad!!! kde se co rozdává Jindro??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 cooože tady se rozdava bašta... sem tu a mam obr hlad!!! ráca tady se rozdává jen ten hlad a možná tak ještě inspirace....musíš si kuchnout vlastní ledničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já ju mám nacpanou párkama asi na 5 variant smažáček a řízek jsem snědl už na oběd,, čímž moje dnešní jídlo skončilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 aach joo .. ale robotuju tak tu mam akorat prdlačku...sakra žral bych snad i ty honzovy specialní mixy :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 kde se co rozdává Jindro??? pravě sem myslel že tady....asi se pujdu mrknout jaky mam v batužku překvapení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jen se zapoj, jak už to tak vypadá, tak ústřední téma je "žrádlo, aneb jim já jíš ty, jíme tu všichni - nezdravě" Nejsem host, ale v hospodách domácí, ale téhle jsem odolával Každopádně, já ted nejím a asi mě nic nezlomí, abyxch si něco dal.. nene, až zejtra takže asi tak.. v něčem musím mít vůli. Ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já ju mám nacpanou párkama asi na 5 variant smažáček a řízek jsem snědl už na oběd,, čímž moje dnešní jídlo skončilo. párek na 5 variant: to zní spíš jak nějaká sexuální praktika ráca: Jindro simtě, ty moje mixy nejsou zas tak otřesný ale hlad musíš mít sakra velkej co cholesterol....klesá? herečka tě určitě bedlivě střeží ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 aach joo .. ale robotuju tak tu mam akorat prdlačku...sakra žral bych snad i ty honzovy specialní mixy :-))) tak vybal z batůžku zabalenou svačinku..neříkej že nemáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 raca: já jsem proslulej tím, že vařím mixi.. není umění vařit, ale umět uvařit z toho, co najdeš doma hm? a věř mi, že se dycky nadlábnu krutě a ještě zůlstane i pro rodinku.. i když já vařím asi tak standartně pro 3 lidi, nikdy jsem neodhadl porci jenom pro sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 kibi: a sakraaaaaaa, to mě nenapadlo dobře, mám tu několik variant jak došlo k výrobě párků až klobás, stačí takhle? Asi to není o moc lepší PS: proč si jako myslíš, že mám to, co mám pod avatarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ráca: Jindro simtě, ty moje mixy nejsou zas tak otřesný ale hlad musíš mít sakra velkej co cholesterol....klesá? herečka tě určitě bedlivě střeží ne honzo nevim ...tenhle měsíc se musim objednat na kontrolu tak sem zvědavej...jinak herečka hlída a je to děs..ještě štěstí že mi nechava nějaky peníze a můžu potaji hřešit tak vybal z batůžku zabalenou svačinku..neříkej že nemáš... no něco mam ale nevim co a bojim se že budu sklamanej po tom co tady čtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 raca: já jsem proslulej tím, že vařím mixi.. není umění vařit, ale umět uvařit z toho, co najdeš doma hm? a věř mi, že se dycky nadlábnu krutě a ještě zůlstane i pro rodinku.. i když já vařím asi tak standartně pro 3 lidi, nikdy jsem neodhadl porci jenom pro sebe tak to ti zavidim ja zvladnu uvařit max.vajíčko a ohřát párek.. ... asi si büdu muset zajít někam na školení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 kibi:jendo a co na ty tvoje mixi říká tvoje herečka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ohřát párek.. ráca ale to je přeci nejduležitější ty kanče Žanet: já žádnou stálou herečku nemám, tak neříká nikdo nic...jen vy mi tu říkáte, jaký jsem prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 kibi: a sakraaaaaaa, to mě nenapadlo dobře, mám tu několik variant jak došlo k výrobě párků až klobás, stačí takhle? Asi to není o moc lepší PS: proč si jako myslíš, že mám to, co mám pod avatarem mě to napadlo hnedka, to bude tou bůjnou fantazií vysvětlení stačí PS: Středa - je ho tam třeba....že by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ráca ale to je přeci nejduležitější ty kanče to je wul.. ...honzo kdybych měl na mysli co ty tak bych spíš napsal klobasu nebo kabanos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 tak to ti zavidim ja zvladnu uvařit max.vajíčko a ohřát párek.. ... asi si büdu muset zajít někam na školení Tak to já vařim rád,hlavně takovy dobroučký specialitky,omáčky mě moc nejdou to nechávám manželce,ale specialitky z jakehokoliv masa+ryby to je moje kuchyň už jsem tak daleko,že si kupuju všelijaky serepatičky do kuchně,teď hodně jedu na grilovaci desce ta jsem se naučil používat víc než pánev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jo a kluky v akci a podebnej pořad na public.tv mám teď misto večerníčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 mě to napadlo hnedka, to bude tou bůjnou fantazií vysvětlení stačí PS: Středa - je ho tam třeba....že by? Jo, poitu jsi trefil doporučím (ale jakoze nic nepišu) navstivit brnenskou knajpu, tam ti povi.. a pak asi kolegyne,spoluzacky tak o stranku zpet I kdyz moje aferka utichla, což je paráda takže sem spokojenej a moji funkci přebral nějakej zahradník (úchyláci v tom Brně, co? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak to já vařim rád,hlavně takovy dobroučký specialitky,omáčky mě moc nejdou to nechávám manželce,ale specialitky z jakehokoliv masa+ryby to je moje kuchyň už jsem tak daleko,že si kupuju všelijaky serepatičky do kuchně,teď hodně jedu na grilovaci desce ta jsem se naučil používat víc než pánev. tak koukej do hospody přinyst nějakej ten zákroj!!! kuwa ja bych si něco dal.....třeba orestovany jatýrka by mi uplně stačily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 tak to ti zavidim ja zvladnu uvařit max.vajíčko a ohřát párek.. ... asi si büdu muset zajít někam na školení Ou ou.. to se časem pochytíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jo a kluky v akci a podebnej pořad na public.tv mám teď misto večerníčku tak to já taky,jen dneska sem zmeškala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 tak koukej do hospody přinyst nějakej ten zákroj!!! kuwa ja bych si něco dal.....třeba orestovany jatýrka by mi uplně stačily... Já zvládám i klasický jatýrka.. úplně se vyžívám v tý omáčce! prostě luxus, já to jídlo miluju, asi zejtra koupím játra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ou ou.. to se časem pochytíš no herečka mě už kolikrat lakala že mi dá školení kdyby-co kdyby..ale mě to nějak nebaví řikam kdyby na něco došlo tak se du nažrat do restaurantu nebo do hospody ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 to je wul.. ...honzo kdybych měl na mysli co ty tak bych spíš napsal klobasu nebo kabanos ještě řekni "koňskej kabanos" a rozesměješ mě ale kdybys napsal dětský párek....páreček, tak ti hnedka uvěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.