spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 dneska nějak mrtvo tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 počkej chvíli,za hodku mi padla,tak se potom stavim na jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak odcházím z práce a valím na trénik,večer se tu ukážu....zatím se tu mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jsem opět zde..dneska den na pikačku....v práci jsem se nazstavil...doma ještě pak mámě opravovat sprchu......mám alergii...takže smrkám....kejchám...no na posrání..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Marku: nestěžuj si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 nestěžuju, jen chci aby jste věděli, že dneska mám den na pi.u... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Marku: mě to tady přestává nějakym způsobem naplnovat...přijde mi to spiš jako nějaký chat než řešení problému a podobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no jo no, ale co taky v hospodě....jinýho....na konkrétní problémy..jsou jednotlivé sekce.... teď mě tu srala jedna hnusná moucha..určitě seděla na nějakým ho.ně a teď otravuje mě...vydrž chvilku...........................................a má jí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jdu trošku pojist Máro.p.S jinak asi máš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 á paníček od Ramatiklů zde šmejdí..jen dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Nazdar,pánové.Snažil jsem procházet co jste za dva dny nakecali a je tu toho hodně ani se to nedá všechno přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Oficiálně si vyhlašuju prázdniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Oficiálně si vyhlašuju prázdniny A já dovolenou , brej sen vespolek, konečně doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 woody na jak dlouho si ji bereš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 V pondělí musím do práce a potom až v pátek, chtel jsem to v celku , ale bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Zásadně když chceš, tak se nedaří taky mi v práci většinou enbylo dopřáno jak jsem chtěl.. ale pak jsem dostal 14dní v kuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No, vzhledem, že mi na to nepadne ani den volna, tak se to i tak oplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 wody: sakra, to je nějakej podvod citím levotu psané jako školení nebo tak něco..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 se někdo má ....pořád samé volno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Pokud tím myslíš, že se mám, tak ti řeknu, že ne spíš naopak, docela tragédie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 copak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Žádná levota já dělám 12cky. 3dni dělám 3 dni volno, takže mám ťeď 3 dny svojeho volna, potom 1 den náhradní volno /za školení/ a jeden den klouzák a jeden den oddělám a 3 dny volna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ahoj Stando...hoď něco do placu..uvadá to tu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 čus Čau Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.