Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

dneska nějak mrtvo tady :smich:

počkej chvíli,za hodku mi padla,tak se potom stavim na jedno ;)

Tak odcházím z práce a valím na trénik,večer se tu ukážu....zatím se tu mějte :palec2:

• Autor

Jsem opět zde..dneska den na pikačku....v práci jsem se nazstavil...doma ještě pak mámě opravovat sprchu......mám alergii...takže smrkám....kejchám...no na posrání.....

Marku: nestěžuj si :p

• Autor

nestěžuju, jen chci aby jste věděli, že dneska mám den na pi.u...:)

Marku: mě to tady přestává nějakym způsobem naplnovat...přijde mi to spiš jako nějaký chat než řešení problému a podobně...

• Autor

no jo no, ale co taky v hospodě....jinýho....na konkrétní problémy..jsou jednotlivé sekce....

teď mě tu srala jedna hnusná moucha..určitě seděla na nějakým ho.ně a teď otravuje mě...vydrž chvilku...........................................a má jí....

Jdu trošku pojist Máro.p.S jinak asi máš pravdu.

• Autor

á paníček od Ramatiklů zde šmejdí..jen dál :)

Nazdar,pánové.Snažil jsem procházet co jste za dva dny nakecali a je tu toho hodně ani se to nedá všechno přečíst :)

Oficiálně si vyhlašuju prázdniny B)

Oficiálně si vyhlašuju prázdniny B)

A já dovolenou :punk: , brej sen vespolek, konečně doma :band

woody na jak dlouho si ji bereš?

V pondělí musím do práce a potom až v pátek, chtel jsem to v celku , ale bohužel :)

Zásadně když chceš, tak se nedaří :( taky mi v práci většinou enbylo dopřáno jak jsem chtěl.. ale pak jsem dostal 14dní v kuse :)

No, vzhledem, že mi na to nepadne ani den volna, tak se to i tak oplatí :palec2:

wody: sakra, to je nějakej podvod :p citím levotu ;) psané jako školení nebo tak něco..?

• Autor

se někdo má ....pořád samé volno....

Pokud tím myslíš, že se mám, tak ti řeknu, že ne :( spíš naopak, docela tragédie

• Autor

copak

Žádná levota :p já dělám 12cky. 3dni dělám 3 dni volno, takže mám ťeď 3 dny svojeho volna, potom 1 den náhradní volno /za školení/ a jeden den klouzák a jeden den oddělám a 3 dny volna lolkol11

• Autor

ahoj Stando...hoď něco do placu..uvadá to tu...

čus

Čau Stando -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.