Červen 2, 200916 r Autor Jsem opět zde..dneska den na pikačku....v práci jsem se nazstavil...doma ještě pak mámě opravovat sprchu......mám alergii...takže smrkám....kejchám...no na posrání.....
Červen 2, 200916 r Marku: mě to tady přestává nějakym způsobem naplnovat...přijde mi to spiš jako nějaký chat než řešení problému a podobně...
Červen 2, 200916 r Autor no jo no, ale co taky v hospodě....jinýho....na konkrétní problémy..jsou jednotlivé sekce.... teď mě tu srala jedna hnusná moucha..určitě seděla na nějakým ho.ně a teď otravuje mě...vydrž chvilku...........................................a má jí....
Červen 2, 200916 r Nazdar,pánové.Snažil jsem procházet co jste za dva dny nakecali a je tu toho hodně ani se to nedá všechno přečíst
Červen 2, 200916 r Zásadně když chceš, tak se nedaří taky mi v práci většinou enbylo dopřáno jak jsem chtěl.. ale pak jsem dostal 14dní v kuse
Červen 2, 200916 r wody: sakra, to je nějakej podvod citím levotu psané jako školení nebo tak něco..?
Červen 2, 200916 r Žádná levota já dělám 12cky. 3dni dělám 3 dni volno, takže mám ťeď 3 dny svojeho volna, potom 1 den náhradní volno /za školení/ a jeden den klouzák a jeden den oddělám a 3 dny volna
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.