Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 sleduji to tady, ale momentálně mě nic nepadá, jak to oživit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Žádná levota já dělám 12cky. 3dni dělám 3 dni volno, takže mám ťeď 3 dny svojeho volna, potom 1 den náhradní volno /za školení/ a jeden den klouzák a jeden den oddělám a 3 dny volna klouzák.......................... jako u nás.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 chtělo by to nějaký zajímavý téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 sleduji to tady, ale momentálně mě nic nepadá, jak to oživit co nahé tanečnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak se budeme bavit o práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 co nahé tanečnice? to by šlo, akorát nevím, jak je dostanu do 0 a 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dobrej večír bando teda přes den nic moc takhle hospodskej skrachuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 A jestli pak víte, proč mám volno????????????????? Protooooooooooooooooooooooo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62579&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 zkusto.........pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Na zdravi kluci...piju Plzen...musim doplnit tekutiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dobrej večír bando teda přes den nic moc takhle hospodskej skrachuje. Ahoj Vlasto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 A jestli pak víte, proč mám volno?????????????????Protooooooooooooooooooooooo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62579&hl= To ví snad každej....tak s tím neotravuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Na zdravi kluci...piju Plzen...musim doplnit tekutiny. Muže být G12° plech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Může být i mliko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Teda Ondro, ten avatar je bomba, ale proč se obléká místo toho aby se svlékala ? Však jsem vám psal, že jsem ji poslal se oblect, bo je zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 A jestli pak víte, proč mám volno?????????????????Protooooooooooooooooooooooo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62579&hl= to je toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Může být i mliko asi máš opravdu teplotu co.... mlíko...bléééééééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Může být i mliko to bych tady moc nepsal, Marek ho tuze rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 To ví snad každej....tak s tím neotravuj QUOTE(Woody @ 2.6.2009, 19:07 ) A jestli pak víte, proč mám volno????????????????? Protooooooooooooooooooooooo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62579&hl= to je toho ZÁVIDÍTÉÉÉÉ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ani ne, já budu na svatbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak fajn...objenám na oslavu mlíčko! Nět problěm! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mirku co teda koupíš za pružiny?? už víš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak fajn...objenám na oslavu mlíčko! Nět problěm! to se Mára bude mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mirku co teda koupíš za pružiny?? už víš??? Asi ty co má Ramatikl JOM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Stando: Ty se moc nesměj...dostaneš ho též! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.