Červen 2, 200916 r Že jsem sem lez to jsi si měl rozmyslet dávno a nebo tady nerozmazávat intimní věci
Červen 2, 200916 r dyť jim tam nebudeš mít co říct Jak to, ja mám taky denní počítadlo, četl jsi co včera řešili, ne?
Červen 2, 200916 r a co tam na tom mohli řešit??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=1100
Červen 2, 200916 r tak to je hustý a nulujete??? No, nevím jak vy, ale já vždy prvního. Abych věděl, kolik km mi přibylo za měsíc. Tento měsíc 549 km , musim šetřit, z takovou budu mít za chvíli ojeté auto
Červen 2, 200916 r Autor ale copak woody...mě za to pusinky |Romčovi | nadáváš, ale tady se Standou...no no
Červen 2, 200916 r Ja ti za pusinky nenadávám a Standa je jediny co si ze mně nedělá legraci, je to Kamarád s velkym K
Červen 2, 200916 r To je jak já se Skajem, v reále se pobavíme, popoijeme, pohodička, ale na foru děs běs Doufám, že se tu dneska už neukáže, jinak su KO.
Červen 2, 200916 r Autor Ja ti za pusinky nenadávám a Standa je jediny co si ze mně nedělá legraci, je to Kamarád s velkym K velkým K?...Tak se tomu říká mezi Vámi?
Červen 2, 200916 r Hoši musím se vám pochlubit s obrovskou tragédií,když už to tady chcete rozvířit Co pak máš taky 35/35
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.