Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ale první MEGA....... tak já přijedu na tu druhou, komorní akcičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Že jsem sem lez to jsi si měl rozmyslet dávno a nebo tady nerozmazávat intimní věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Já na vás kašlu, jdu k O II pokecet o tachometru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 dyť jim tam nebudeš mít co říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 dyť jim tam nebudeš mít co říct Jak to, ja mám taky denní počítadlo, četl jsi co včera řešili, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 nečetl, povídej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 bavili se nulování denního počítadla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 a co tam na tom mohli řešit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 a co tam na tom mohli řešit??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=1100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no óčkaři..řešili.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak to je hustý a nulujete??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak to je hustý a nulujete??? No, nevím jak vy, ale já vždy prvního. Abych věděl, kolik km mi přibylo za měsíc. Tento měsíc 549 km , musim šetřit, z takovou budu mít za chvíli ojeté auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 já vždy při tankování, ojetinu už mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 loučím se, zase zítra čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 loučím se, zase zítra čau Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ale copak woody...mě za to pusinky |Romčovi | nadáváš, ale tady se Standou...no no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Kuci, nebijte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ja ti za pusinky nenadávám a Standa je jediny co si ze mně nedělá legraci, je to Kamarád s velkym K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Hoši musím se vám pochlubit s obrovskou tragédií,když už to tady chcete rozvířit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 povídej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No jo, jsi se urazil? Ale vždyt víš, že si taky muj kamarád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 To je jak já se Skajem, v reále se pobavíme, popoijeme, pohodička, ale na foru děs běs Doufám, že se tu dneska už neukáže, jinak su KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ja ti za pusinky nenadávám a Standa je jediny co si ze mně nedělá legraci, je to Kamarád s velkym K velkým K?...Tak se tomu říká mezi Vámi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Hoši musím se vám pochlubit s obrovskou tragédií,když už to tady chcete rozvířit Co pak máš taky 35/35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Včera mi manželka pokřtila pravé přední kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.