Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Sem tak nasraný že by to nezvládl ani stabilizátor na foťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 A jahody rostou...a manželka peče a peče...pak nemám mít 115kg.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Sem tak nasraný že by to nezvládl ani stabilizátor na foťáku Klídek..nasere to, ale nejde o život, jde o peníze za nový kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Á bublaninka mňam,tož ukrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 je to samoobsluha..dejte si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 To je jasné: Nejde o život ,ale zamrzí to,ale jediná věc mě trochu těší,že ten první kdo to škrábnul,nejsem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 romatikl: top mé mamxce taky při parkování.. někdo tam nechal hřebík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 jo dik přímo.. ty, tak ty mám poškrábaný na obou autech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 a 3jsem zničil, ale naštěstí plecháče ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No nám tam nějaký debil postavil obrubník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 A jahody rostou...a manželka peče a peče...pak nemám mít 115kg.... To jako je jedna pro mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Á Woody dostal chuť .Teď z jiného soudku:Svítí ti parkovačky normálně?Mi Robert nedávno poslal nové a už jsou zase v hajzlu,tak nevím jestli já nemám pech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 První problém byl, že mi tam nevlezli, po 2 msících odešla 1 poslal mi další, která nesvítila od novoty, tak poslal další a ta tam vleze v poho, tak mám každou jinou, ono to ani tak nevadí, akorat jedna svítí slaběji, tak je to naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No mi přestala svítit jedna,tak mi poslal dvě nové a teď jedna svítí slabě a na druhé nesvítí jedna ta malinká na boku.Tak nevím,žeby to bylo tím snížením,to víš ono to ztvrdlo a teď to trochuvíc drncá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Marku: ta buchta vypadá dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No mi přestala svítit jedna,tak mi poslal dvě nové a teď jedna svítí slabě a na druhé nesvítí jedna ta malinká na boku.Tak nevím,žeby to bylo tím snížením,to víš ono to ztvrdlo a teď to trochuvíc drncá Ja nevím no asi bych už do toho nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Právě proto jsem to psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Nepotřebuje někdo posekat trávu na zahradě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Marku: ta buchta vypadá dobře! Tak Ti manželka zabalila pekáček s buchtou / bublaninou/ a je to na poště ..čekej balík to Tě prý zcela jistě uzdraví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Marku: já jsem dnes trávniček pohnojil a myslel že bude pršet a ono nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jo muže hned zítra naspoupit Na oplátku ti pošlu myčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak Ti manželka zabalila pekáček s buchtou / bublaninou/ a je to na poště ..čekej balík to Tě prý zcela jistě uzdraví... Néééé!!! že ji zdravím a opravdu at nic neposílá-moje taky občas peče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Nepotřebuje někdo posekat trávu na zahradě? Marku, ta buchta vypadá dobře Jak jsi říkal, že se jmenuje? Editováno: 2. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jo muže hned zítra naspoupit Na oplátku ti pošlu myčku Co to je za dodávku???? Od té firmy mám počitač!!! Nekecám!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.