Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

První problém byl, že mi tam nevlezli, po 2 msících odešla 1 poslal mi další, která nesvítila od novoty, tak poslal další a ta tam vleze v poho, tak mám každou jinou, ono to ani tak nevadí, akorat jedna svítí slaběji, tak je to naprd :feve:

Vloženo

No mi přestala svítit jedna,tak mi poslal dvě nové a teď jedna svítí slabě a na druhé nesvítí jedna ta malinká na boku.Tak nevím,žeby to bylo tím snížením,to víš ono to ztvrdlo a teď to trochuvíc drncá :smich:

Vloženo
No mi přestala svítit jedna,tak mi poslal dvě nové a teď jedna svítí slabě a na druhé nesvítí jedna ta malinká na boku.Tak nevím,žeby to bylo tím snížením,to víš ono to ztvrdlo a teď to trochuvíc drncá :smich:

Ja nevím no asi bych už do toho nešel ;)

Vloženo
Marku: ta buchta vypadá dobře! :palec2:

Tak Ti manželka zabalila pekáček s buchtou / bublaninou/ a je to na poště ..čekej balík ;) to Tě prý zcela jistě uzdraví... :palec2:

Vloženo
Tak Ti manželka zabalila pekáček s buchtou / bublaninou/ a je to na poště ..čekej balík ;) to Tě prý zcela jistě uzdraví... :palec2:

Néééé!!! :smich: že ji zdravím a opravdu at nic neposílá-moje taky občas peče :)

Vloženo (editace)
Nepotřebuje někdo posekat trávu na zahradě? ;)

Marku, ta buchta vypadá dobře :smich::smich::smich: Jak jsi říkal, že se jmenuje? ;)

Editováno: , autor: Woody

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...