Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 OK WOODY vaměníme si je, když už mají ty narozky v jeden den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Néééé!!! že ji zdravím a opravdu at nic neposílá-moje taky občas peče sorry romčo...už je to na poště doporučeně expres..u nás je pošta do 22h..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Co to je za dodávku???? Od té firmy mám počitač!!! Nekecám!!! Nevím, od sousedky zeťák bydlí v paneláku a tady má crosovou motorku na závody a s tím pro ní jezdí , jinač už tu nebydlí, včera se odstěhovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Zase si ze mě děláš prdelky...ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 OK WOODY vaměníme si je, když už mají ty narozky v jeden den Ok ráno posílám doporučeně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Hoši končím,ráno jdu makat.Ještě mě čeká večeře a holení a jdu chrápat,tak se mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Zase si ze mě děláš prdelky...ach jo! nedělám..vyhlížej pošťačku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Hoši končím,ráno jdu makat.Ještě mě čeká večeře a holení a jdu chrápat,tak se mějte Maj se kolego a ať se Ti zdá o kole ..to bylo ošklivé...vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Hoši končím,ráno jdu makat.Ještě mě čeká večeře a holení a jdu chrápat,tak se mějte Ahoj zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ty jo tak přemejšlím čím zapřáhnu mladýho brášku Romčo já mám PC traky od Comforu no spš už asi jenom case střeva sem si převrtal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ty jo tak přemejšlím čím zapřáhnu mladýho brášku Romčo já mám PC traky od Comforu no spš už asi jenom case střeva sem si převrtal mě střeva převrtává jídlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Kdepak je dneska Žanetka?......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 mě střeva převrtává jídlo... a tasemnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 U mě? Pamatuješ mám 115kg...tam by se holka moc nechytla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No jo bo jí všechno sežereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jdu umej marka...tak za chvilku jsem zde ....následuje reklamní spot s koťaty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ty jo tak přemejšlím čím zapřáhnu mladýho brášku Romčo já mám PC traky od Comforu no spš už asi jenom case střeva sem si převrtal Jj..je tak výhoda rychlého servisu vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Za chvilí bude konec manžečina seriálu, tak pujdu chrnět. Dneska jsem moc pracoval, skoro manualně, tak jsem unaveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jj..je tak výhoda rychlého servisu vid? To za mě ještě nebylo tenkrát jsme od nich koupili komplet sestavu se vším.. Když se pokazila vypalovačka, kompl jsme jim vezli na pobočku.. vypalovačka nebyla, objednali.. no nějak 3dny tuším to bylo, páč byla v Ostravě.. no a pak zase znova, to bylo kus za kus a tak jsem čekal jenom na přeinstalování nera.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Taky pujdu.. neni mi moc dobre, na to, ze mam zejtra hrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dobrou Dádo a drž se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Taky pujdu.. neni mi moc dobre, na to, ze mam zejtra hrat.. A h o j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Kdo ví kdy usnu to byla zatím řekněme spíše myšlenka do větru Jak víš, že se mám držet? jako zase podpásovka tedka.. tentokráte od ženy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Zkouška zase přesunuta o tejden, je tohle možný už? já tam snad nikdy nepudu a jenom si to posouvám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jsem zde a pomalu Vás opouštím...jdu bydlet....měj te se hurá do mě.... Romčo...vyhlížej tu pošťačku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.