Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 dobrý co..že mě máš rád..že jo...že jo...valím pro manželku do práce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 22km po D1 Vyškov a nebo Rosice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 jsem zde......tak jak dneska večír pánové.....myslím, že nás hostí oslavenec Standis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Mohl by, mohl.. ale nevím na co mám chut jestli mám vůbec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 no nevim nevim jestli se tomu standa postaví čelem :-))))) a bude hostit tuhle bandu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já si dám...Redbull....a Cappy...multivitamín...díky Stando....Jo a 1x ovarový koleno celý..chleba půlka..a křen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tady někdo dělá velky chutě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to vypada na pěkny nenažrany tema .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Přeji všem hezký podvečer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tady někdo dělá velky chutě... jo po mě zbyde jen kloubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Hezký večer všem přicházejicim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 čáááu pánové tady se začíná slavit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Marku: psal mi Robert že toho 13 nemuže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Marku: psal mi Robert že toho 13 nemuže to má blbý ......většina ano ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 A doutníky pro každeho, přeji pěkný večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Přeji všem hezký podvečer tak co kolečko už jsi oplakal a manželce odpustil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Woody tak jak to vidíš v tu sobotu? Dostal jsem svolení od manželky že se můžu zůčastnit aspoň spanilé jízdy,ale uvidím jaké bude počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ale já potřebuju aby tady byli hlavně oslavenci víš Marku...sere mě to ale nevím jak s tím dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 A doutníky pro každeho, přeji pěkný večer ač nekuřák...vítězný nebo oslavný doutníček můžu.....ale kva kva kvalitní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jo jo Marku už sem jí odpustil a utřel slzu,život jde dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ale já potřebuju aby tady byli hlavně oslavenci víš Marku...sere mě to ale nevím jak s tím dál. já vím, ale to bude těžko zrealizovatelné.....klidně si to domluvte i přes týden,,,,já tam nemusím "zaclánět"...ale 11.7. se mě nezbavíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Doutniky nebrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 já vím, ale to bude těžko zrealizovatelné.....klidně si to domluvte i přes týden,,,,já tam nemusím "zaclánět"...ale 11.7. se mě nezbavíš I kdyby jsme tady byli jen my dva tak to DOPADNE!!! TOHO 11.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jo jo Marku už sem jí odpustil a utřel slzu,život jde dál přesně, hlavně jestli byl odpustkový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Doutniky nebrat! a vyhoďte toho óčkaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.