Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jo jo Marku už sem jí odpustil a utřel slzu,život jde dál už ji odpustil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Woody tak jak to vidíš v tu sobotu? Dostal jsem svolení od manželky že se můžu zůčastnit aspoň spanilé jízdy,ale uvidím jaké bude počasí No tu bych si i odpustil, jezdit někde 80 kiláku v dešti? Nevím, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No právě hlásí chcaní,chcaní a zase chcaní,uvidíme.Jo a odpustkové ještě nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No, jak budem chlastat, tak to ani tak vadit nebude, že chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No, jak budem chlastat, tak to ani tak vadit nebude, že chčije Kde chčije??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Nic kucí, čusky, přijal jsem nabídku od kamarádky na pokec a pivečko Papa tak zítra dopředu doboru noc.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Hmmm...to si někdo umi zařídit vid Dádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Kde chčije??? Nikde, ale plánujou počasí na sraz o víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Nic kucí, čusky, přijal jsem nabídku od kamarádky na pokec a pivečko Papa tak zítra dopředu doboru noc.,, A kam jdete se Žanet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Hmmm...to si někdo umi zařídit vid Dádo Já ne, ona sama.. asi Marek nemůže nebo co a tedka je někde u kamarádky nebo co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Kde chčije??? Ještě nikde, až v sobotu u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 A kam jdete se Žanet? Já nemám Žanetku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak Žanetka Tě přeci jen dostala jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Kucí, sakra jaká Žanetka? jestli myslíte čertici, tak to o ničem nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak tam pozdravuj a pořádně se vožerte.Jinak Dáda je z Brna a Žanetka z K.V...takže asi smůla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já nemám Žanetku co čertice..z naší knajpy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Romča tomu dal tečku myslím Romčo, ale co ty víš kde a u koho jsem Pa nebo se nestihnu ani oblíknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak tam pozdravuj a pořádně se vožerte.Jinak Dáda je z Brna a Žanetka z K.V...takže asi smůla... Romčo..to vím..to byla sranda..pokud víš co to znamená.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 co čertice..z naší knajpy... nejsem si vědom toho, žebychom spolu něco měli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Romčo..to vím..to byla sranda..pokud víš co to znamená.... Nefiiim!!! Co to je? To je když dva šukaji a třeti se na něj díva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No skoro..romčo..těsně vedle...jdu jíst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 no coment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 no coment Ne ??? škoda! Zrovna tvůj názor mě člověče zajimal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 a další..po Romčovi co neví co je prča:)...chjo to je sestava.....no nic..dneska se tu moc neohřeju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já vím co je legrace Legrace je , když Marek vylpije 1litr mlíka ne ex to je potom legrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.