Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Woody to byla ta legrace mnohem dřív....stačil by první lok....a u teplýho mlíka jen ten jeho smrad nebo vidět škraloup....ku.va a jdu blejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No je tu mrtvo...nikdo nikde..jdu do jiný knajpy....čus........................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Kdes byl???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No je tu mrtvo...nikdo nikde..jdu do jiný knajpy....čus........................... měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Kdes byl???? Pokud něco potřebuješ/chceš..jsem na skypu nebo na mobilu..tady dneska končím...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Až tak jo? Něco jsem způsobil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Marku ahoj a dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Marku ahoj a dobrou noc všem papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to jste šli jako všichni spát?si děláte prdelky ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to jste šli jako všichni spát?si děláte prdelky ne?? To víš...sex je droga... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 To víš...sex je droga... tak co tady děláš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Povídám si s Tebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Povídám si s Tebou... to je od tebe milý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 hola hej, je tu živáčka? dobrý večír ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No nazdárek!!! Konečně někdo s kym si mužu dát páku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No nazdárek!!! Konečně někdo s kym si mužu dát páku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No nazdárek!!! Konečně někdo s kym si mužu dát páku čau Romčo, ted bys mi asi utrhl ruku akorát jsem dorazil před chvilkou z fitka a jel jsem ruce...jsem stahanej jak mezek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 čau Romčo, ted bys mi asi utrhl ruku akorát jsem dorazil před chvilkou z fitka a jel jsem ruce...jsem stahanej jak mezek Ahoooj! Ty se máš! Já jsem na to zase týden ani nesáhl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoooj! Ty se máš! Já jsem na to zase týden ani nesáhl! já zatím zvládám chodit obden, ale musim se sakra překonávat - dneska po šichtě a dvou pivech ale supr trenink jak není čas, tak se holt nedá svítit no...tak snad alespoň o víkendu se budeš hejbat ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já začnu v ponděli Honzo.Tak Ti přeju dobrou noc a zitra.Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 jojo taky miznu do postele, už na mne sladce voláááá dobrou noc Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 dobrou noc pánové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 a zase v práci......ale konečně pátek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Bré ráno, jak pak jsme se vyspinkali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dobře, ale hned mě po ránu nasrali v práci, takže musím něco dělat...doprdele a v pátek takový hoňky.....a to jsem dal mýmu parťákovi volno...se dneska udřu....psychicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.