Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
já poslal jednoho do řiti a moc to nepomohlo....máš nějakej návod jako to uděla aby mi bylo po tom líp?

počkáš až k tobě přide že něco chce necháš ho nadechnout a hned mu řekneš...JDI DO HAJZLU! a opravdu to funguje on si nafoukne hubu a ty máš radost a klid

Vloženo
počkáš až k tobě přide že něco chce necháš ho nadechnout a hned mu řekneš...JDI DO HAJZLU! a opravdu to funguje on si nafoukne hubu a ty máš radost a klid

kuwa..ted jsi mě rozesmál :smich::smich::smich::smich::smich: ..díky :palec2::palec2:

Vloženo
Ty budeš tak dlouho vyskakovat, až ti někdo přistřihne křidélka :smich:

taky si to řikam že sem ještě do huby nedostal ...   :smich: ... do hajzlu posílam jen operatory ,jejich mistry a ostatni co nejsou mí přimy nadřizeny a zatim no problemo

Vloženo
taky si to řikam že sem ještě do huby nedostal ... :smich: ... do hajzlu posílam jen operatory ,jejich mistry a ostatni co nejsou mí přimy nadřizeny a zatim no problemo

takže vyskakuješ jen tam kde Ti to asi neublíží...hm...hrdina :palec2:;)

Vloženo
kuwa..ted jsi mě rozesmál :smich::smich::smich::smich::smich: ..díky :palec2::palec2:

:palec2: ...  no vidiš a počkej až takhle pár lidi pošleš,ale zase nevim jak to bude přijimano od přimych podřízenych...ja posílam jen lidi co mi můžou max. vylízat p..l a co stejně přilezou že něco potřebujou

Vloženo
takže vyskakuješ jen tam kde Ti to asi neublíží...hm...hrdina :palec2:;)

to je jasny....nejsem zase uplnej d..l nebudu posilat svyho šefa někam ,kterej je zrovna jeden z těch ke kterym mam respekt ...   :palec2: , max. bych moh ještě šefa co je nad nim ,ale to je bejvala guma ktera ma v palici vygumovano a s lapmasackou vejškou tady děla haura tak to neriskuju

Vloženo
max. bych moh ještě šefa co je nad nim ,ale to je bejvala guma ktera ma v palici vygumovano a s lapmasackou vejškou tady děla haura tak to neriskuju

ten by tě postavil do latě....párkrát Pozor Pohov K zemi Vstyk a Jindra by byl vrchní přikyvovač :smich:

Vloženo
ten by tě postavil do latě....párkrát Pozor Pohov K zemi Vstyk a Jindra by byl vrchní přikyvovač :smich:

to nevim to byste ho musel vidět a znat, takovej typ člověka se moc nevidí.... :palec2: ..a ani neslyší ...to by ste se pobavili

Vloženo
no nediv se, když se stavíš proti vrchnosti.....banda Trautnberků to je :smich:

že bych měl partaka , ale bacha marek dneska je nějakej mimo náladu tak aby sme to nepřehnali a nenafouk se na nás uplně.. :palec2:

Vloženo
Ahoj Jendo.Tak co maji dělat když v práci nemužou do ničeho pichnout! :)

Romane: držet hubu a krok a číst si nějakou naučnou literaturu...třebas brožůru "jak uznávat autoritu" lol jináč ahoj Romčo

Vloženo
že bych měl partaka , ale bacha marek dneska je nějakej mimo náladu tak aby sme to nepřehnali a nenafouk se na nás uplně.. :palec2:

hovno? :kuk: že ty už jsi stačil Máru vynervovat ty ptáku jeden ;):D proti vrchnosti držim vždycky partu, ale proti Márovi nevim nevim....říká mi koloušku kol5

tááák štamgast, musím na chvilku odběhnout, tak snad se to tu nevyprázdní:) zatím ahoj ahoj

Vloženo

honzo takovej že bych byl to snad ne.... jen mam radost že vyskočil jak čertik z krabičky...tak ja taky jdu,dát kafíčko a cigarko a jdu provokovat vyrobaky že si pokuřuju kdy chci a ne jak oni o přestavky at si ten dnešek před volnym víkendem ještě vylepšim

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...