Červen 6, 200916 r zdravim nespavce!... to je hruza volnej den a já vstávám v sedm to je děs Čauky bando. Já už čumákuju od 5/45 co mi začal prudit budík. Upraveno Červen 6, 200916 r od Vlasta
Červen 6, 200916 r ahoj ... jj tady taky začína střídavě pršet...a to sem měl naplánovanou práci venku....achjo zase doma udělam prd
Červen 6, 200916 r U nás kolem šesty pršelo ted už nekape,a začíná vylejzat blunce,takže od západu prozatím ubyvání oblačnosti a momentalně bez přeháněk.
Červen 6, 200916 r dobré ráno,teda spíš už dopoledne..ONDRO:hodně štístka na tenise ..tady svítí sluníčko ale už se ženou mraky tak bůhví co z toho bude
Červen 6, 200916 r Autor Ahoj Marku.Už máš lepší náladu? Když jsi tu tak ano.....za týden bude ještě líp....
Červen 6, 200916 r dobré ráno,teda spíš už dopoledne..ONDRO:hodně štístka na tenise ..tady svítí sluníčko ale už se ženou mraky tak bůhví co z toho bude No teda madam to jako vstáváš v 11hodin,nebo jsi už před tím uvařila,uklidila a naleštila autí.
Červen 6, 200916 r No teda madam to jako vstáváš v 11hodin,nebo jsi už před tím uvařila,uklidila a naleštila autí. ano ano pane,správně ..jinak moc hezky povedené fotečky mráčků
Červen 6, 200916 r tak sem to doma už nevydržel a dopadlo to takhle.... ... nesjsem zvyklej doma sedět ve svetru
Červen 6, 200916 r Autor No ty jsi tedy zhejčkanej....to mi panelákový jsme otužilý a i naše malá tu běhá v tričku......a to je venku 10°C
Červen 6, 200916 r No ty jsi tedy zhejčkanej....to mi panelákový jsme otužilý a i naše malá tu běhá v tričku......a to je venku 10°C Přesně tak
Červen 6, 200916 r No ty jsi tedy zhejčkanej....to mi panelákový jsme otužilý a i naše malá tu běhá v tričku......a to je venku 10°C to máš pravdu jakmile jdem s herečkou k někomu do panelaku na navštěvu tak mrznem...ty krbovky přes zimu udržujou pruměr 26-28 stupnu a to si zvykneš hned... ... no a když je teplota kolem dvaceti tak ee brrr už se třesu zimou..
Červen 6, 200916 r Musíš se otužovat...... ja sem otužilej,ale venku to mi zima nevadí a i jí mam rádši než leto ale doma chci mít teploučko abych moh běhat v trenkach a tričku a bylo mi hezky....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.