spineshank Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dobré ráno,tak za chvíli vyjíždím na tenis.Doufám že počasí nám bude přát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Bré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 zdravim nespavce!... to je hruza volnej den a já vstávám v sedm to je děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 (editace) zdravim nespavce!... to je hruza volnej den a já vstávám v sedm to je děs Čauky bando. Já už čumákuju od 5/45 co mi začal prudit budík. Editováno: 6. Červen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 a sakra tak to seš na tom taky hezky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 dobrý ránko......a je zase pěkně hnusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 ahoj ... jj tady taky začína střídavě pršet...a to sem měl naplánovanou práci venku....achjo zase doma udělam prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dobré ránko...jojo.U nás je tma a asi bude chcát pěkně dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 U nás kolem šesty pršelo ted už nekape,a začíná vylejzat blunce,takže od západu prozatím ubyvání oblačnosti a momentalně bez přeháněk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Má být ale zataženo po celé ČR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Tady už je to jako u Vlasty..bez srážek a slunce leze nesměle ven......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Ahoj Marku.Už máš lepší náladu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Aktualizace: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Aktualizace: Tos fotil z letadla ne? Pěkny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 dobré ráno,teda spíš už dopoledne..ONDRO:hodně štístka na tenise ..tady svítí sluníčko ale už se ženou mraky tak bůhví co z toho bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Tos fotil z letadla ne? Pěkny! Nee vytáh jsem ruku s mobilem z okna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Ahoj Marku.Už máš lepší náladu? Když jsi tu tak ano.....za týden bude ještě líp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 dobré ráno,teda spíš už dopoledne..ONDRO:hodně štístka na tenise ..tady svítí sluníčko ale už se ženou mraky tak bůhví co z toho bude No teda madam to jako vstáváš v 11hodin,nebo jsi už před tím uvařila,uklidila a naleštila autí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 No teda madam to jako vstáváš v 11hodin,nebo jsi už před tím uvařila,uklidila a naleštila autí. ano ano pane,správně ..jinak moc hezky povedené fotečky mráčků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 tak sem to doma už nevydržel a dopadlo to takhle.... ... nesjsem zvyklej doma sedět ve svetru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 No ty jsi tedy zhejčkanej....to mi panelákový jsme otužilý a i naše malá tu běhá v tričku......a to je venku 10°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 No ty jsi tedy zhejčkanej....to mi panelákový jsme otužilý a i naše malá tu běhá v tričku......a to je venku 10°C Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 No ty jsi tedy zhejčkanej....to mi panelákový jsme otužilý a i naše malá tu běhá v tričku......a to je venku 10°C to máš pravdu jakmile jdem s herečkou k někomu do panelaku na navštěvu tak mrznem...ty krbovky přes zimu udržujou pruměr 26-28 stupnu a to si zvykneš hned... ... no a když je teplota kolem dvaceti tak ee brrr už se třesu zimou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Musíš se otužovat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Musíš se otužovat...... ja sem otužilej,ale venku to mi zima nevadí a i jí mam rádši než leto ale doma chci mít teploučko abych moh běhat v trenkach a tričku a bylo mi hezky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.