Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Raca: Ty dnes nepracuješ? To neni možny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 pracuju romane ale doma...do normalní roboty jdu až zejtra večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jasně.Jsem zvědavej kdy se nám konečně vráti léto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jasně.Jsem zvědavej kdy se nám konečně vráti léto? 13.6. a pak 10. - 12.7.2009---- VÍŠ PROČ NE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Zdarec bando, tak jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak pracovní víkend mám pomalu za sebou,přede mnou 2dni volna,měl jsem si sice užívat titulu slaměny vdovec jelikož máma s prckem měli jet na tejden na dovču,ale malá má od včerejška teploty a rymyčku tak musí zustat doma.Já mám v plánu konečně namotovat centrál do autí tak snad na to bude čas,ve středu čauky bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 TAK DNŠNÍ DEN JSEM ZCELA A NEFALŠOVANĚ PROFLÁKAL....manželka s amlou byla pryč...a já si krásně zalenošil u TV u F1......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ahoj Vlasto, centrál jsem už montoval, kdybys něco nevěděl, tak se ozvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 TAK DNŠNÍ DEN JSEM ZCELA A NEFALŠOVANĚ PROFLÁKAL....manželka s amlou byla pryč...a já si krásně zalenošil u TV u F1......... Ahoj Marku, my jsme si s mojí maminou zas užili nádherný srázek, bylo tak skvěle jak nikdy předtím, byla to paráda, viz foto 4.SRAZ OSTRAVSKA 6-7.6.2009 Beskydy-Malenovice , to se ani nedá popsat jak to tam bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jo Woody..koukal jsem už nafotky..muselo to být super....já mám smůlu, páč všechny srazy jsou strašně daleko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No, řeknu ti, že Rolbař přijel až z Prahy oni ti pražáci se asi neumí bavit, tak jezdí na moravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 a já to mám jen do Prahy 120km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No, to je hoďka a pul navíc, kde je problém . Řeknu ti, že hodne zvažuji zajet na podzim na SKODAHOME. Manželku ten srazík tak chytnul, že by jela i se mnou a dokonce se se mnou dnes dívala na zelené stránky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Na Škodahome asi pojedu..to je Prágl....ale k Vám těch dalších 240km..jen praha a z ní domů je už moc.....a pak k tobě dalších cca 200...to bych najel cca 700km.....co by nevadilo..ale nádrž není bezedbná stejně jako ,peněženka Editováno: 7. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Takže je nějaká šance, že se potkáme osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Já myslím Woody že jo....ale asi pojedu na otočku..pokud mě nevezmeš do chatky ...ještě uvidíme..je to daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Roman ti dal kopačky anebo říkám, že moje žena pojede taky, tak chceš do trojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Do trojky nene..mám sexu doma dost ...holda půjdu k Romanovi......a óčkařům...snad mě vezmou..když efka mě nechtějí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ale chtějí, když tak manželka přespí v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 pozdě ..Roman by mě vzal na poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No nic, stejně tě rád uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 aj já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Kde je zbytek, že tu není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Raca makal doma tak je asi znavenej....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 no, to se tu dějí věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.