Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Nazdárek pomlouvači.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Dobrá ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 A hele Míra.... je mezi námi...tý woé..dneska školení auditorů.....zase budu nepostradatelnej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Nazdárek ve spolek co novyho za ty dva dni co jsem abstinoval.(Teda spíš chlastal jinde). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Nic....každej každýho pomlouvá...a tak..vše při starém ..jen na tebe jsme zapomněli s pomlouváním..příště napravíme...jo a snad nějaký stížnosti na WC..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 No, ty se máš máš školení a já nevím co s načatym dnem. Jdu odvés malou do školky a zase sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 jakto sám..s autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ty dva dni co jsem tu nebyl jsem se neflákal a namontoval si konečně centrál do džuniora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jo, už mjsem se díval a napsal jsem ti tam poznatky z mojeho montování centrálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Dobré ráno,i když trošku deštivé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ahoj, u nás je jen zamračeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tady prší,sice jen tak lehce ale prší.Sem musel jet autem dneska,na se mi moc nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 No, já bych jel radši na skutru, jen aby mi autíčko nezmoklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 No jo ale přijet do prace celej mokrej taky není úplný terno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Co dnes probereme??nějaké zajímavé téma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak si vemeš pláštěnku, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Vssstááááávaaat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak si vemeš pláštěnku, ne Jako jet v igelitě??? :smich: ..nějak nejsem na ty fetiš věci. :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Zajimavy tema ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 co myslíš fetiš?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 woody jako že bych jel v něčem takovým?? :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 zdravím hospůdku a osazenstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 (editace) woody jako že bych jel v něčem takovým?? :smich: :smich: Ty woe ČERT je ahoj čertice Editováno: 10. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 nevím jestli bych v tom nevylekal zákazníky a zákaznice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.