Červen 10, 200916 r jen nákých 300 kiláčků V tom případě si to vyřizuj se Skajou ten je na takovýhle trasy já tak max 15km okolí..
Červen 10, 200916 r Cerrtinko co Ty a odpolední téma my už sme se poodhalily tak aspon naznač kterej chlop(nebo ženská,dneska člověk neví)
Červen 10, 200916 r Autor NAZDÁREK VŠEM...O CO JSEM PŘIŠEL....dneska školení auditorů v práci..no vopruz....ale mám zase vyšší kvalifikaci......zase bude víc peněz...
Červen 10, 200916 r Zajímavé s tím školením já bych to neuznával beztak to bylo "školení" a ne školení..
Červen 10, 200916 r NAZDÁREK VŠEM...O CO JSEM PŘIŠEL....dneska školení auditorů v práci..no vopruz....ale mám zase vyšší kvalifikaci......zase bude víc peněz... No gratulace pane vedoucí a když budete mít teď víc peněz, mohl byste vymalovat hospodu, ty zelené stěny jsou hnus
Červen 10, 200916 r Autor ¨KDE VIDÍŠ ZELENOU?.....PŘEPNI NA MODROU NEBO BÍLOU Upraveno Červen 10, 200916 r od Marek
Červen 10, 200916 r Autor Tak Woody tohle je barva barev... 1x autosal při přebírec...a už doma u garage
Červen 10, 200916 r Marku, taj krásná, fakt i ty kola se milíbí, chtěl jsem je i na svoji fabču akorát bych ještě natonoval skla. Kolik máš najeto? Nějaké upravy?
Červen 10, 200916 r Autor Marku, taj krásná, fakt i ty kola se milíbí, chtěl jsem je i na svoji fabču akorát bych ještě natonoval skla. Kolik máš najeto? Nějaké upravy? je to batole...má 8 měsíců a 7000km...ztaím...jezdím dost služebákem .....folie bych moc rád...páč ten sunset co dává škoda je dle mého naprd....a nic moc...já ho tam nechtěl...
Červen 10, 200916 r No, já je dával hlavně kvůli malé, pořád plakal, že jí svítí slunko do očí . A teď bych už auto bez folii ani nachtěl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.