dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 jen nákých 300 kiláčků V tom případě si to vyřizuj se Skajou ten je na takovýhle trasy já tak max 15km okolí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Bohužel totiž nemám ropnej vrt na zahradě jako on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Cerrtinko co Ty a odpolední téma my už sme se poodhalily tak aspon naznač kterej chlop(nebo ženská,dneska člověk neví) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Vy už jste tady své poodhalené těla dali, teď je na řadě čertice, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Mám hlad nebo minimálně jenom chuť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Chuť mám taky, už od rána, ale není s kym a vy tu ještě dáváte také fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Neobracej tému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jakou tému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 ženský ženský a zase ženský - jakýsi modelky.. to já teda ted raděj to jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 NAZDÁREK VŠEM...O CO JSEM PŘIŠEL....dneska školení auditorů v práci..no vopruz....ale mám zase vyšší kvalifikaci......zase bude víc peněz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Zajímavé s tím školením já bych to neuznával beztak to bylo "školení" a ne školení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 NO ALE ONI TO UZNÁVAJÍ A CERTIFIKÁT PLATÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ.....A TO PO CELÉ eú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 NAZDÁREK VŠEM...O CO JSEM PŘIŠEL....dneska školení auditorů v práci..no vopruz....ale mám zase vyšší kvalifikaci......zase bude víc peněz... No gratulace pane vedoucí a když budete mít teď víc peněz, mohl byste vymalovat hospodu, ty zelené stěny jsou hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 (editace) ¨KDE VIDÍŠ ZELENOU?.....PŘEPNI NA MODROU NEBO BÍLOU Editováno: 10. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 To je ještě větší hnus, já bych chtěl červenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 já mám u sebe nastavenou corridu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 No, to je paráda tak to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 vedoucí jaká barva je nej.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jaky vedoucí, ty jsi vedoucí a nej je corrida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 mělo být: VEDOUCÍ VÍ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jaky vedoucí, ty jsi vedoucí a nej je corrida NA FI BYLA TAKY CORRIDA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak Woody tohle je barva barev... 1x autosal při přebírec...a už doma u garage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Marku, taj krásná, fakt i ty kola se milíbí, chtěl jsem je i na svoji fabču akorát bych ještě natonoval skla. Kolik máš najeto? Nějaké upravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Marku, taj krásná, fakt i ty kola se milíbí, chtěl jsem je i na svoji fabču akorát bych ještě natonoval skla. Kolik máš najeto? Nějaké upravy? je to batole...má 8 měsíců a 7000km...ztaím...jezdím dost služebákem .....folie bych moc rád...páč ten sunset co dává škoda je dle mého naprd....a nic moc...já ho tam nechtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 No, já je dával hlavně kvůli malé, pořád plakal, že jí svítí slunko do očí . A teď bych už auto bez folii ani nachtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.