Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ahoj Marku, zítra. Ja jsem zas po jídle a poslouchám ordinaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ale beze srandy,by mě zajímalo jak v servise otvíraj dveře,když se ti posere centrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No určitě ne fajslem bude na to nějaká finta zevnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 dobrej večír hvězdná sebranko kontrola občanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ne dyk ja nemam občanku, sem ju nechal v zastavarně za litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ale beze srandy,by mě zajímalo jak v servise otvíraj dveře,když se ti posere centrál myslím že servisáci znaj spousta fíglů....když zloděj dokáže vlízt do Fabky během 2minut, bez poškození zámku, tak si myslím že servisák to zvládne taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ne dyk ja nemam občanku, sem ju nechal v zastavarně za litr ty vole kde, ať jí tam můžu dát taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Pitrys to otevřel do 5 sekund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 já mám jenom pičák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ty vole kde, ať jí tam můžu dát taky? Ne, to nejde oni byle neberou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 no když jsou dveře zamknutý corigo centrálem,tak ten zámek neotevřeš.když taháš zevnitř za kličku,čudlík sice vyleze,ale hned se vrátí nazpět.A nepomůže ani odpojit od elektriky.Tak by mě fakt zajímalo jak to dělají.Navíc odstrojuj tapec při zavřených dveřích,aby ses dostal k tomu zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ne, to nejde oni byle neberou trošku sazí...nahodit přízvuk a bude jááááááj chuju, tak kde to jééé jináč mám pokračování mého příběhu o ukradené anténě druhý den jsem vypátral, že mi jí sebrali dva podnapilí kamarádi....hovno kamarádi, zlosini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 no když jsou dveře zamknutý corigo centrálem,tak ten zámek neotevřeš.když taháš zevnitř za kličku,čudlík sice vyleze,ale hned se vrátí nazpět.A nepomůže ani odpojit od elektriky.Tak by mě fakt zajímalo jak to dělají.Navíc odstrojuj tapec při zavřených dveřích,aby ses dostal k tomu zámku ruku bych za to do ohně nedal, ale mám pocit že když zamkneš centrálem tak zevnitř kličkou dveře otevřeš....zítra skusím, origo centrál mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Příště ti vemou kola, nejsou opáleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ruku bych za to do ohně nedal, ale mám pocit že když zamkneš centrálem tak zevnitř kličkou dveře otevřeš....zítra skusím, origo centrál mám Neotevřeš, SAFE SYSTÉM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 noooo tak to je panečku zapeklitý....ale nějaká finta bejt musí woody: no já bych tomu i věřil, že ty kola jsou schopný vzít a nechat mi to na špalkách, ale neboj mám tam bezpečáky a flexu si do hospody netahaj...snad nené žádné čokolády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Já mám dojem, že když mě tam někdo zamkne, tak si kličkou otevřu.. Dělávám to tak, když v autě spím teda myslím, že to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 kibi: gflexu pučí od souseda hospodskýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 no právě,kdyby ti rozbili okno,tak dveře stejně neotevřou.Jooo když nahradíš klíč šroubovákem ,tak to je jiná.Ale co je to platné.když se ti otevřou jen troje dveře a LZ ani prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Já mám dojem, že když mě tam někdo zamkne, tak si kličkou otevřu.. Dělávám to tak, když v autě spím teda myslím, že to je ono no zevnitř otevřeš origo asi jen tím ovladačem na řidičových dveřích.kličkou vzadu nikoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No, tak máš tří dveřák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 no zevnitř otevřeš origo asi jen tím ovladačem na řidičových dveřích.kličkou vzadu nikoli Tak vzadu jsem to ještě nezkoušel (tou kličkou..) námět pro vyzkoušení, ven se mi chce, ale ne do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Vlastně uvědomuju si, že to musí jít! Brácha měl klíčky a furt mě naschvál zamykal, od řidiče jsem si kličkou vždycky v poho otevřel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 kibi: gflexu pučí od souseda hospodskýho ti děkuju za útěchu....tebe bych s nima rozhodně pustil chlastat pitris: zítra hnedka testnu, já vím že taky dicky otvírám kličkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 dobře dobře,ale to otevřete celé auto,jakoby jste nahradili klíč zvenku,ale když se posere ten zadní zámek?včil mudrujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.