kibi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tak vzadu jsem to ještě nezkoušel (tou kličkou..) už jsem slyšel hodně pojmenování...ale "klička" mu říkáš jen ty jde to stopro, já vím že kolikrát jsem taky blb s centrálem a zepředu mi dicky každej utekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Kurni hoši, sedíte furt v hospodě, tak autum nerozumíte http://northcar.ic.cz/slovnik/pojem.php?pojem=Safe-system Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Amatéři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 To jsem zvědavý,jak tu zítra večír budete machrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ti děkuju za útěchu....tebe bych s nima rozhodně pustil chlastat J8 jsem zase milej, když piju, takže to pr a od podobných volovinek se snažím pár let už distancovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 dobře dobře,ale to otevřete celé auto,jakoby jste nahradili klíč zvenku,ale když se posere ten zadní zámek?včil mudrujte Co máš furt s tím zadním zámkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Kurni hoši, sedíte furt v hospodě, tak autum nerozumíte http://northcar.ic.cz/slovnik/pojem.php?pojem=Safe-system To psal nějakej opilec a snažil se dělat chytrýho PS: tohle platí pravděpodobně pro odstavené auto, zamknuté atd.. no víš co myslím ne, že odemkneš, nasedneš, nedejbože nastartuješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 To jsem zvědavý,jak tu zítra večír budete machrovat Já určo ne leda že bych si vzal sebou NB zase.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 To psal nějakej opilec a snažil se dělat chytrýho PS: tohle platí pravděpodobně pro odstavené auto, zamknuté atd.. no víš co myslím ne, že odemkneš, nasedneš, nedejbože nastartuješ.. No to nevím co myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Co máš furt s tím zadním zámkem? Má ho zkažený, ne on ale kolega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 woody: sakra já nevím jak to popsat, to co myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Však to tam máš popsané, zamkneš auto a někdo ti rozbije okno , ale neotevře dveře, ponevač tam je safe systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No, zas ani noha, jdu spát. Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Však to tam máš popsané, zamkneš auto a někdo ti rozbije okno , ale neotevře dveře, ponevač tam je safe systém já myslím ale to, co mám já namysli dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 zduř chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 nespěte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zdravím ze slunečného západu..................konečně pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ahoj ... dneska a zejtra mam pracovni už at je neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Dobre ráno z deštiveho vychodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tady pod mrakem a prší..dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ahoj čertice,copak máš dnes v planu dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ahoj čertice,copak máš dnes v planu dělat nazdárek..odpoledne musím na velký nákup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ahoj klucí a slečno a krásné zatím slunečné ránko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Haha,to máš dobrou náplň dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.