Červen 12, 200916 r Autor omluvu za toho fírera..přijímám..to mi vadí...to že se tu dohadujeme ..to mi nevadí ač se to může zdát naopak...
Červen 12, 200916 r Marku, už jsem to zarídil http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69295&hl=
Červen 12, 200916 r Autor jo tak nevadi jo!!!!! to abych teda přitvrdil..to by takhle nešlo...každopadně když skladáš funkci tak si myslim že aspon trošíčíčku ti to vadí Bylo to myšleno jako srovnání těchto dvou věcí..víš...... a s tím složení funkce..popožeň to u Standise...ať je konec těchto plků... Upraveno Červen 12, 200916 r od Marek
Červen 12, 200916 r složení f. mi nevadi ale mě stačí zástupce dej šanci někomu z lidu at vyděj že se dá postoupit i z nižších míst...končim jdu na véču a pak se věnovat herečce tak zatim čus AAAAA to bude co
Červen 12, 200916 r Co to tu řešíte za ptákoviny,jaky pokládání funkcí,pár dni tu člověk nejni a tady se dějou věci teda.
Červen 12, 200916 r Autor Jak muže pták fotit pravda.....jak.....to sice nevím, ale on si zcela jistě nějak poradil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.