Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 víš, znáš málo lidi...soudíš jen podle řečí nebo toho co zde píšu, ale to je jedno, já se vypracoval sám bez cizí pomoci...jen když jsem nastupoval, měl jsem přímluvu, ale v soukromé firmě musíš ukázat že něco umíš, jinak jdeš od válu a já jsem ve vední firmy takže asi něco umím...když firma bez problémů přižívá krizi.....ale to tobě asi nevysvětlím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) edit Editováno: 13. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 jo hold někomu nepomůže ho ani nakopnout viď..ale je to jedno......ožer se a budeš lepší...ale pořád dříč rukama...na práci hlavou hold nemáš...to si přiznej..jinak by jsi rukama nedělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Ty woe, to je zas den, jeden zvás by tu měl chodit dopoledne a druhy odpoledne a bude klid, že jo Pitrys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 OK...já to tu omezím...jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Ty jo, mě z vás je.ne, jak malé děcka, od té doby co se díváš na to teletabís, tak není s tebou řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 náhoudou já se nedívám, ale ty už pomalu bal..máš posledních cca 15min...pak šup spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 a zase viníš jen mě....no jo no..co taky čekat....že...druhá strana je v tom nevinně a je mnou vlastně napadána... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) nic prdi...končím....a jsem abstinent......užívejte si s racou.....ale vy bude v pohodě..on nemá rád jen vedoucí a autority.....a hlavně ty co jsou prostě víš než on......a to ho moc bolí.....no snad z toho někdy vyroste... Editováno: 13. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 nic prdi...končím....a jsem abstinent......užívejte si s racou..... Tak to už jsme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 ale já nemám rád racu,,,,ty jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 ale já nemám rád racu,,,,ty jo... Já taky ne sere mi na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 moje řeč,asi si koupím flintu a budu ty ptáky střílet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 njlepší by bylo těm ptákům ustřelit ptáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 ale že mu to nikdo naplno nenapíšete....jen já s ním bojuju...HRDINOVÉ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 No ty jsi mi hrdina , idu na šichtu tak se tu mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 JÁ JO..NEBOJÍM SE MU NAPSAT CO SI MYSLÍM...VÍŠ..A JDI UŽ SPÁT NEBO RÁNO ZASPINKÁŠ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) edit Editováno: 13. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 já taky uplně nechapu...každopadně je to jen mezi mnou a panem vedoucím markem tak se čerti nečerti :-)))) to se neboj,sem v klídku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 zase tu chvilku nejsem a co to tu čtu?...Mára je povýšenej arogantní darebák a Jindra přihlouplej dělník nižší spodní třídy....bože a já zrovna nemám po ruce tonfu chapy vy ste exoti...normálně jsem poctivě přečetl celej ten váš "spor" a vidím to jasně.....klasický srandorejpání se změnilo v rejpání až nevraživost, takže dost!!! tady sme v hospodě = buď si dáte po hubě a bezesvědků, nebo zakopete válečnou sekeru a vykouříte dýmku míru....nééé že to obrátíte a zakopete dýmku a vykouříte sekeru PS: asi to vypadá na to,že se budou měnit funkce....a jestli mne naserete, tak si vemu toho vedoucího a to teprve bude!!! a jako bod číslo 1) nastolim povinnost uctívat mou stravu = nevim nevim kdo v knajpě vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.