kibi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 jináč ahoj hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 ahoj jendo....vydim to podobně jako ty z nevynyho rejpaní se to trochu vygradovalo..ale ja už to po sobě mažu tohle patří tak max do sz a ne sem.nazor sem si ponechal svuj a vyřikavat nene jsem o hlavu menší a o dvacku lehči tak ee to neriskuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 ahoj ptáku ani do SZ to nepatří, oba jste správný chlapy a tohle číst byla vyloženě lahůdky...jak kdyby se handrkovaly dvě děti o hračku takže koukej Markovi vrátit ten bublifuk a neboj, on ti tu tahací kačenku taky dá a jsem rád že moudřejší a tělesně slabší ustoupí že se nestydíte aby vás mládežník udobřoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 honzo neřikam že sem udobřenej to se asi nestane..jen sem uznal svuj podíl viny tak sem to smazal..... ale už to neřešme ...co ta tvoje nová holka??? postoupil si o metu dál???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 honzo neřikam že sem udobřenej to se asi nestane..jen sem uznal svuj podíl viny tak sem to smazal..... ale už to neřešme ...co ta tvoje nová holka??? postoupil si o metu dál???? jo vpoho, nikoho nutit do udobřování nehodlám....nejsem přeci ten buzerující tip...nebo jo? jo nemá cenu to řešit...jen by mne mrzelo, kdyby jste se tu zrovna vy dva handrkovali kvůly názoru kterej máte lehce odlišnej, i když bych dal ruku do ohně za to, že kdyby jste si o tom promluvili v reálu bylo by to naprosto jináč nikdy nepochopim, jak někdo může po netu řešit "vážný" věci - to je tak akorát o nervy - jináč se slečnou jsem dneska nebyl, probíhaly rodinné oslavy + nějaký to sportovní vyžití a nakonec nějaký to pivko s kamarádama...ale vypadá to slibně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 hmmm..tak držim palce..hlavně těšim se na tu slibenou fotku "odsud - podsud" :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 díky, tak snad ty palce potřebovat nebudu...s mym přirozenym šarmem a vtipným žargónem mi přeci musí k noh padnou každá ne ty máš šichtu, nebo jsi doma od herečky utekl k PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 tak to mě musíš někdy udělat školení...dneska sem doma s herečkou koukame na film a já sedim tady v putyce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 tak to mě musíš někdy udělat školení...dneska sem doma s herečkou koukame na film a já sedim tady v putyce neboj pobalim všecky ty přírůčky...počínaje "přírůčkou mladého gentlemana" a konče brožurou "i ty buď šarmantní" a dám ti hodinu jo tááák, takže takovej klidnej rodinej večer to se divim, že tě herečka nechá....určitě běží nějaká srdceryvná romantika a ty tu zevluješ s orgánem v knajpě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 no koukame na http://www.csfd.cz/film/205774-v-zajeti-ry...est-indian-the/ docela hezky.....a hlavně sem s herečkou v obyvaku a jednou nohou v hospodě :-))) a v ponděli si jdu koupit specialní sešítek pravítko a kružítko na poznámky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 to vypadá zajímavě, hlavně A. Hopkins je záruka kvality No je mi to úplně jasný nezapomeň na gumu a pastelky - bez barevnýho podtrhávání to nebude ono Ráco miznu do pelechu, tak dobrou noc a pěkný pokoukání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 dobrou i tobě Žanet abych nebyl nezdvořák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Dobré ráno ospalci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 dobré nedělní slunečné a teplé ráno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Taky tu máme slunečno,ale teplo ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 (editace) pěkných 21°C..na to že je 8:12h... edit z 18 na 21°C Editováno: 14. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Omlouvám se,byl jsem to očíhnout venku a už je tu taky hyc. Ještě že mám od zítřka víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 půjdu za chvilku venčit malou........futr chce ťap ťap.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Taká sprostá výmluva,tě suší po včerejšku tak jdeš na jedno,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 brý ránko..je opravdu krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Ahok,jdeš na tu grilpárty, furt o tom mluvi v radiu, muže to byt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Ahok,jdeš na tu grilpárty, furt o tom mluvi v radiu, muže to byt super ahoj,jj určitě,,jedu tam s kámošem ..docela sem na to zvědavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Ahojte, zítra se po cestě climatronic asi nezastaví teploměr ukazuje 46,5°C na slunku.. to je slibné Počkám, až se mi vzbudí manželka, páč mám slíbenou procházku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Grill párty v rádiu? Nějaká akce pořádaná rádiem nebo to soutěžní tažení celou ČR tuším od Globusu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Taká sprostá výmluva,tě suší po včerejšku tak jdeš na jedno,co? NENE MÍRO.....JEDNO-DVĚ SI DÁM HEZKY PO OBÝDKU...KNEDLO BŮČKO ŠPENÁTO ....... s malou se nikdy nazastavuju v osvěžovně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.