Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Koukám, že pěkně šmejdíš...copak doma to neklape tak jen fotečky co... No dovol, tys beztak celé odpoledne trénova, abys byl večer KING Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 (editace) No ale kvůli 5 minutám radosti opustil kamarády já to mám dýl jak na 5 miň..v tom je mezi náma rozdíl.....víš a kamrádi by mě takhle nepomlouvali, ale fandili by mi... Editováno: 14. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 koho? kamarády? neznám co to je ? možná kuwy převlečený za kamarády..to možná.. Tak kamaráde tos pos.al dělníci pujdou do stávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 No dovol, tys beztak celé odpoledne trénova, abys byl večer KING já jsem king i bez tréningu...to víš kdo má natrénováno ...je pak bez problémů ....víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 koho? kamarády? neznám co to je ? možná kuwy převlečený za kamarády..to možná.. takový ty hajzlíci co si tu s tebou píšou..cizím a hanlivým výrazem "kamarádi" není možný, každej tu je rovnej a bratrskej, nikdo by tu záááásadně nikomu do zad nůž nevrazil woody: 5 minut?...nepřidávej mu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Tak kamaráde tos pos.al dělníci pujdou do stávky dělníci, inteligence, státní zaměstnanci..klidně....ale bacha aby to nedopadlo jako v číně...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 fandili by mi... Marku do toho Markuuuu do toho...pěkněéééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 já to mám dýl jak na 5 miň..v tom je mezi náma rozdíl.....víš a kamrádi by mě takhle nepomlouvali, ale fandili by mi... Já zapomněl ty to počítáš i s večeří, tak to bude 10 min A jak ti máme fandit, když nevíme jak to děláš dej fota a budem fandit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 takový ty hajzlíci co si tu s tebou píšou..cizím a hanlivým výrazem "kamarádi" není možný, každej tu je rovnej a bratrskej, nikdo by tu záááásadně nikomu do zad nůž nevrazil woody: 5 minut?...nepřidávej mu Ty taky? A já Tě měl za nejlepšího a nejcharakternějšího.....což by státního zaměstnace mělo být.... no co Ty pochůzkáři.......já podle Vás 5 min..a vy NIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Ty woe, se dívám, že Ráca ti tu normálně chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Marku do toho Markuuuu do toho...pěkněéééééééé Tak jsi se právě zařadil mezi moje neoblíbence...... ani nevím kde je kadaň ani chomoutov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Ty woe, se dívám, že Ráca ti tu normálně chybí Mě? NE....vůbec ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 dělníci, inteligence, státní zaměstnanci..klidně....ale bacha aby to nedopadlo jako v číně...... buď vklidu, poloozbrojené složky a záchrané sbory stávkovat nemůžou..pouze demonstrovat a navic jsem úplatnej, za opečenou klobásku a jedno orosený jsi nej autorita woody: fota radši néééé, dyť vyplaší počestný štamgasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 a jen do mě.....dál a houšť....... Jo Míro...pozor večerka se Ti blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 buď vklidu, poloozbrojené složky a záchrané sbory stávkovat nemůžou..pouze demonstrovat a navic jsem úplatnej, za opečenou klobásku a jedno orosený jsi nej autorita woody: fota radši néééé, dyť vyplaší počestný štamgasty Myslíš? Bys koukal.....ale to je jen pro mě ..víš......a možná souseda ...ale nikoho jninýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Ty běž už bo než se toho chytíš tak usneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Ty taky? A já Tě měl za nejlepšího a nejcharakternějšího.....což by státního zaměstnace mělo být....no co Ty pochůzkáři.......já podle Vás 5 min..a vy NIC to jsem tě tak sklamal....zase? tssss žádnej pochůskář, teď jsem dovolenkář ale dlouhýýý nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 zdarec hospodo..sedam si radši ke druhymu stolu,aby nebylo dusno... jinak honzo dneska sem makal jak mourovatej a mam spalenej krk jako k...a bojim se zítřka co to uděla :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 A je tu Ráca, tak bude zas veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 to jsem tě tak sklamal....zase? tssss žádnej pochůskář, teď jsem dovolenkář ale dlouhýýý nic TAK KDY SE SEJDEME? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 zdarec hospodo..sedam si radši ke druhymu stolu,aby nebylo dusno... jinak honzo dneska sem makal jak mourovatej a mam spalenej krk jako k...a bojim se zítřka co to uděla :-( To vypadáš jak pečený HOLUB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 A je tu Ráca, tak bude zas veselo NEBOJ NEBUDE..POKUD MYSLÍŠ NÁS DVA...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 a jen do mě .....dál a hloubš....... to tu dlouho nebylo Ráca: ahoj, jojo k jinýmu stolu a sám, dyyť víš že bleješ to chce panthenol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 nene dneska a snad i do budoucna už budu klidnej....nazor sem si udělal a víc to nema smysl rozebírat.... jj sedam si vedle ke stolu mezi dělnickou třídu :-))))) budu jen pořvávat at mě slyšíte .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 TAK KDY SE SEJDEME? Máro už jsem zvládl všci svoje "úkoly"...aaaaaa viděl bych to někdy na konec týdne nebo výkend, určitě se ti ozvu na tel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.