Červen 14, 200916 r Koukám, že pěkně šmejdíš...copak doma to neklape tak jen fotečky co... No dovol, tys beztak celé odpoledne trénova, abys byl večer KING
Červen 14, 200916 r Autor No ale kvůli 5 minutám radosti opustil kamarády já to mám dýl jak na 5 miň..v tom je mezi náma rozdíl.....víš a kamrádi by mě takhle nepomlouvali, ale fandili by mi... Upraveno Červen 14, 200916 r od Marek
Červen 14, 200916 r koho? kamarády? neznám co to je ? možná kuwy převlečený za kamarády..to možná.. Tak kamaráde tos pos.al dělníci pujdou do stávky
Červen 14, 200916 r Autor No dovol, tys beztak celé odpoledne trénova, abys byl večer KING já jsem king i bez tréningu...to víš kdo má natrénováno ...je pak bez problémů ....víš
Červen 14, 200916 r koho? kamarády? neznám co to je ? možná kuwy převlečený za kamarády..to možná.. takový ty hajzlíci co si tu s tebou píšou..cizím a hanlivým výrazem "kamarádi" není možný, každej tu je rovnej a bratrskej, nikdo by tu záááásadně nikomu do zad nůž nevrazil woody: 5 minut?...nepřidávej mu
Červen 14, 200916 r Autor Tak kamaráde tos pos.al dělníci pujdou do stávky dělníci, inteligence, státní zaměstnanci..klidně....ale bacha aby to nedopadlo jako v číně......
Červen 14, 200916 r já to mám dýl jak na 5 miň..v tom je mezi náma rozdíl.....víš a kamrádi by mě takhle nepomlouvali, ale fandili by mi... Já zapomněl ty to počítáš i s večeří, tak to bude 10 min A jak ti máme fandit, když nevíme jak to děláš dej fota a budem fandit
Červen 14, 200916 r Autor takový ty hajzlíci co si tu s tebou píšou..cizím a hanlivým výrazem "kamarádi" není možný, každej tu je rovnej a bratrskej, nikdo by tu záááásadně nikomu do zad nůž nevrazil woody: 5 minut?...nepřidávej mu Ty taky? A já Tě měl za nejlepšího a nejcharakternějšího.....což by státního zaměstnace mělo být.... no co Ty pochůzkáři.......já podle Vás 5 min..a vy NIC
Červen 14, 200916 r Autor Marku do toho Markuuuu do toho...pěkněéééééééé Tak jsi se právě zařadil mezi moje neoblíbence...... ani nevím kde je kadaň ani chomoutov....
Červen 14, 200916 r dělníci, inteligence, státní zaměstnanci..klidně....ale bacha aby to nedopadlo jako v číně...... buď vklidu, poloozbrojené složky a záchrané sbory stávkovat nemůžou..pouze demonstrovat a navic jsem úplatnej, za opečenou klobásku a jedno orosený jsi nej autorita woody: fota radši néééé, dyť vyplaší počestný štamgasty
Červen 14, 200916 r Autor buď vklidu, poloozbrojené složky a záchrané sbory stávkovat nemůžou..pouze demonstrovat a navic jsem úplatnej, za opečenou klobásku a jedno orosený jsi nej autorita woody: fota radši néééé, dyť vyplaší počestný štamgasty Myslíš? Bys koukal.....ale to je jen pro mě ..víš......a možná souseda ...ale nikoho jninýho
Červen 14, 200916 r Ty taky? A já Tě měl za nejlepšího a nejcharakternějšího.....což by státního zaměstnace mělo být....no co Ty pochůzkáři.......já podle Vás 5 min..a vy NIC to jsem tě tak sklamal....zase? tssss žádnej pochůskář, teď jsem dovolenkář ale dlouhýýý nic
Červen 14, 200916 r zdarec hospodo..sedam si radši ke druhymu stolu,aby nebylo dusno... jinak honzo dneska sem makal jak mourovatej a mam spalenej krk jako k...a bojim se zítřka co to uděla :-(
Červen 14, 200916 r Autor to jsem tě tak sklamal....zase? tssss žádnej pochůskář, teď jsem dovolenkář ale dlouhýýý nic TAK KDY SE SEJDEME?
Červen 14, 200916 r zdarec hospodo..sedam si radši ke druhymu stolu,aby nebylo dusno... jinak honzo dneska sem makal jak mourovatej a mam spalenej krk jako k...a bojim se zítřka co to uděla :-( To vypadáš jak pečený HOLUB
Červen 14, 200916 r a jen do mě .....dál a hloubš....... to tu dlouho nebylo Ráca: ahoj, jojo k jinýmu stolu a sám, dyyť víš že bleješ to chce panthenol
Červen 14, 200916 r nene dneska a snad i do budoucna už budu klidnej....nazor sem si udělal a víc to nema smysl rozebírat.... jj sedam si vedle ke stolu mezi dělnickou třídu :-))))) budu jen pořvávat at mě slyšíte .-)
Červen 14, 200916 r TAK KDY SE SEJDEME? Máro už jsem zvládl všci svoje "úkoly"...aaaaaa viděl bych to někdy na konec týdne nebo výkend, určitě se ti ozvu na tel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.