Červen 16, 200916 r Tak to mě baví, kdyby si někdy musel a nebavilo tě to, tak brnkni a já tě zaskočím
Červen 16, 200916 r Autor Hoši, nezkoušeli jste někdo sundávat potahy ze sedadel? Hlavně zadní opěrky? ne proč.....máš je špinavý...
Červen 16, 200916 r Dneska jsem objevil fotky přečalouněných sedadel. Kraje klasická černá a prostředek červená koženka, luxus ikdyž než koženku bych dal nejakou látku. A žena mi slíbila, že by mi to přešila, jen mám strach to sundat
Červen 16, 200916 r Autor Dneska jsem objevil fotky přečalouněných sedadel. Kraje klasická černá a prostředek červená koženka, luxus ikdyž než koženku bych dal nejakou látku. A žena mi slíbila, že by mi to přešila, jen mám strach to sundat kombinaci černá a červenou má v nabídce škoda-auto pro FII...já je původně chtěl ale pak jsem od nich ustoupil.....
Červen 16, 200916 r Autor DAl bych spíše látku, ale musí být nějaká pevná, nevíte o něčem? http://www.autointerier.cz/katalog.html mrkni zde.....ale možná to znáš....prej se tem dá koupit i kousek látky..... Upraveno Červen 16, 200916 r od Marek
Červen 16, 200916 r Autor no je to docela práce...hlavně pokud to chceš mít pěkný a na delší dobu..chce to truhláře...
Červen 16, 200916 r Autor Dobrý večer...pane Klátil.......kolik jsi chytil lumpů a kolik rozdal pokut....a kolik lidí jsi zmlátil / vyslechnul /
Červen 16, 200916 r Zdar orgán Marku, tak jsem jim poslal mejla na tu látku, tak jsem zvědav na odpověď
Červen 16, 200916 r Autor Zdar orgán Marku, tak jsem jim poslal mejla na tu látku, tak jsem zvědav na odpověď ¨Tak pak dej věděc..co a jak.......JO A JAKEJ JSEM...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.