kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Dobrý večer...pane Klátil.......kolik jsi chytil lumpů a kolik rozdal pokut....a kolik lidí jsi zmlátil / vyslechnul / Máro ty zapomínáš že mám dovču...já se jen válim, výletuju, sportuju a přejídám....na lumpy nemám ani pomyšlení woody: ahoj ahoj, koukám že z tebe bude taky přadlen já se chystám zase čalounit tapece, ale moc se mi do toho nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tapece? A do jaké barvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 woody: černá koženka, už jí mám i nachystanou...jen se dokopat do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Máro ty zapomínáš že mám dovču...já se jen válim, výletuju, sportuju a přejídám....na lumpy nemám ani pomyšlení woody: ahoj ahoj, koukám že z tebe bude taky přadlen já se chystám zase čalounit tapece, ale moc se mi do toho nechce JÁ SE PAK HNED OPRAVIL..VÍŠ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 MÍRO CO NEŠTOVICE, JAK TO PROBÍHÁ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1140130 http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1140861 Nevím, nevím, asi bych to radši nechal jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 MÍRO CO NEŠTOVICE, JAK TO PROBÍHÁ? Si neviděl foto? Dneska to je ještě horší, malá je narvozní, bo jí to svědí a nemůže ani jíst. Máto i na jazyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 neviděl....tak to je blbý...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 JÁ SE PAK HNED OPRAVIL..VÍŠ no jooo simtě ty opravo...mi to zmizlo na předešlí stránce woody: já mám ale matnou koženku a hlavně mám tapece Elegance s pajdulákama, ale zbytek introše RS - šedá černá, tak to chci sjednotit jak je u vás lidi u nás chčije a chčije a na Jendu jde nějak spaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Si neviděl foto? Dneska to je ještě horší, malá je narvozní, bo jí to svědí a nemůže ani jíst. Máto i na jazyku kua chudák děcko, mne stačí že mě poštípali komáři - drbu se jak o závod hele ty už jsi měl wooďáku nešťovice?...páč na dospělýho chlapa to má negativní efekt na potenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no jooo simtě ty opravo...mi to zmizlo na předešlí stránce woody: já mám ale matnou koženku a hlavně mám tapece Elegance s pajdulákama, ale zbytek introše RS - šedá černá, tak to chci sjednotit jak je u vás lidi u nás chčije a chčije a na Jendu jde nějak sraní ale no tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 kua chudák děcko, mne stačí že mě poštípali komáři - drbu si ho jako závod hele ty už jsi měl wooďáku nešťovice?...páč na dospělýho chlapa to má negativní efekt na potenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 a už je to tady zase...to abych si dal pozor na to co napíšu náhodou dnes fazole nebyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 neboj..klídek..už to nebudu dělat........kdy se spolu sjedem...ne trávou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 kua chudák děcko, mne stačí že mě poštípali komáři - drbu se jak o závod hele ty už jsi měl wooďáku nešťovice?...páč na dospělýho chlapa to má negativní efekt na potenci Ty woe už 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Marku pro tebe foto http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1210703 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 neboj..klídek..už to nebudu dělat........kdy se spolu sjedem...ne trávou.... no proto, jináč bych tě nechal za trest vyvěsit na nástěnku jako "podvodníka-přepisovatele" Máro pátek sobotu bych měl mít volnou, tak jestli nemáš nic naplánovanýho s rodinou můžem se sjet...každopádně bych ti písl ve čtvrtek, ať je to jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak už sem první pracovní várku odrazil...a koho tu nevidim ..... sám pán příslušník ... tož vitaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ty woe už 2x no to je pěkný, to je nějaká vaše rodinná tradice ne? ...2x to jsem snad ještě ani neslyšel že by někdo měl já naštěstí jednou a jako prcek, ani si to nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no proto, jináč bych tě nechal za trest vyvěsit na nástěnku jako "podvodníka-přepisovatele" Máro pátek sobotu bych měl mít volnou, tak jestli nemáš nic naplánovanýho s rodinou můžem se sjet...každopádně bych ti písl ve čtvrtek, ať je to jistý OK.......zavoláme si....... WOODY: JE TVOJE POLICEJNÍ HODINA...DOBROU......A SPI V LEŽE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no to je pěkný, to je nějaká vaše rodinná tradice ne? ...2x to jsem snad ještě ani neslyšel že by někdo měl já naštěstí jednou a jako prcek, ani si to nepamatuju To nechápala ani doktorka udajně jsem měl jako prcek jich jen 5 a proto se mi to vrátilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 OK.......zavoláme si....... WOODY: JE TVOJE POLICEJNÍ HODINA...DOBROU......A SPI V LEŽE... Že na tebe pošlu ptáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak už sem první pracovní várku odrazil...a koho tu nevidim ..... sám pán příslušník ... tož vitaj ooo děkuji za vřelé uvítání, máš u mne opět malé naprosto bezvýznamné plus po tobě někdo snad chtěl v práci jako práci jo?...no hanba Mára: jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Že na tebe pošlu SVÝHO ptáka jEN TO NE......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 JDU MEJT MOJE HLADCE OHOLENÝ TĚLO..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.