Červen 16, 200916 r Dobrý večer...pane Klátil.......kolik jsi chytil lumpů a kolik rozdal pokut....a kolik lidí jsi zmlátil / vyslechnul / Máro ty zapomínáš že mám dovču...já se jen válim, výletuju, sportuju a přejídám....na lumpy nemám ani pomyšlení woody: ahoj ahoj, koukám že z tebe bude taky přadlen já se chystám zase čalounit tapece, ale moc se mi do toho nechce
Červen 16, 200916 r Autor Máro ty zapomínáš že mám dovču...já se jen válim, výletuju, sportuju a přejídám....na lumpy nemám ani pomyšlení woody: ahoj ahoj, koukám že z tebe bude taky přadlen já se chystám zase čalounit tapece, ale moc se mi do toho nechce JÁ SE PAK HNED OPRAVIL..VÍŠ
Červen 16, 200916 r http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1140130 http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1140861 Nevím, nevím, asi bych to radši nechal jak to je
Červen 16, 200916 r MÍRO CO NEŠTOVICE, JAK TO PROBÍHÁ? Si neviděl foto? Dneska to je ještě horší, malá je narvozní, bo jí to svědí a nemůže ani jíst. Máto i na jazyku
Červen 16, 200916 r JÁ SE PAK HNED OPRAVIL..VÍŠ no jooo simtě ty opravo...mi to zmizlo na předešlí stránce woody: já mám ale matnou koženku a hlavně mám tapece Elegance s pajdulákama, ale zbytek introše RS - šedá černá, tak to chci sjednotit jak je u vás lidi u nás chčije a chčije a na Jendu jde nějak spaní
Červen 16, 200916 r Si neviděl foto? Dneska to je ještě horší, malá je narvozní, bo jí to svědí a nemůže ani jíst. Máto i na jazyku kua chudák děcko, mne stačí že mě poštípali komáři - drbu se jak o závod hele ty už jsi měl wooďáku nešťovice?...páč na dospělýho chlapa to má negativní efekt na potenci
Červen 16, 200916 r Autor no jooo simtě ty opravo...mi to zmizlo na předešlí stránce woody: já mám ale matnou koženku a hlavně mám tapece Elegance s pajdulákama, ale zbytek introše RS - šedá černá, tak to chci sjednotit jak je u vás lidi u nás chčije a chčije a na Jendu jde nějak sraní ale no tak....
Červen 16, 200916 r Autor kua chudák děcko, mne stačí že mě poštípali komáři - drbu si ho jako závod hele ty už jsi měl wooďáku nešťovice?...páč na dospělýho chlapa to má negativní efekt na potenci
Červen 16, 200916 r a už je to tady zase...to abych si dal pozor na to co napíšu náhodou dnes fazole nebyly
Červen 16, 200916 r Autor neboj..klídek..už to nebudu dělat........kdy se spolu sjedem...ne trávou....
Červen 16, 200916 r kua chudák děcko, mne stačí že mě poštípali komáři - drbu se jak o závod hele ty už jsi měl wooďáku nešťovice?...páč na dospělýho chlapa to má negativní efekt na potenci Ty woe už 2x
Červen 16, 200916 r neboj..klídek..už to nebudu dělat........kdy se spolu sjedem...ne trávou.... no proto, jináč bych tě nechal za trest vyvěsit na nástěnku jako "podvodníka-přepisovatele" Máro pátek sobotu bych měl mít volnou, tak jestli nemáš nic naplánovanýho s rodinou můžem se sjet...každopádně bych ti písl ve čtvrtek, ať je to jistý
Červen 16, 200916 r tak už sem první pracovní várku odrazil...a koho tu nevidim ..... sám pán příslušník ... tož vitaj
Červen 16, 200916 r Ty woe už 2x no to je pěkný, to je nějaká vaše rodinná tradice ne? ...2x to jsem snad ještě ani neslyšel že by někdo měl já naštěstí jednou a jako prcek, ani si to nepamatuju
Červen 16, 200916 r Autor no proto, jináč bych tě nechal za trest vyvěsit na nástěnku jako "podvodníka-přepisovatele" Máro pátek sobotu bych měl mít volnou, tak jestli nemáš nic naplánovanýho s rodinou můžem se sjet...každopádně bych ti písl ve čtvrtek, ať je to jistý OK.......zavoláme si....... WOODY: JE TVOJE POLICEJNÍ HODINA...DOBROU......A SPI V LEŽE...
Červen 16, 200916 r no to je pěkný, to je nějaká vaše rodinná tradice ne? ...2x to jsem snad ještě ani neslyšel že by někdo měl já naštěstí jednou a jako prcek, ani si to nepamatuju To nechápala ani doktorka udajně jsem měl jako prcek jich jen 5 a proto se mi to vrátilo
Červen 16, 200916 r OK.......zavoláme si....... WOODY: JE TVOJE POLICEJNÍ HODINA...DOBROU......A SPI V LEŽE... Že na tebe pošlu ptáka
Červen 16, 200916 r tak už sem první pracovní várku odrazil...a koho tu nevidim ..... sám pán příslušník ... tož vitaj ooo děkuji za vřelé uvítání, máš u mne opět malé naprosto bezvýznamné plus po tobě někdo snad chtěl v práci jako práci jo?...no hanba Mára: jasný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.