Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Dobrý večer...pane Klátil.......kolik jsi chytil lumpů a kolik rozdal pokut....a kolik lidí jsi zmlátil / vyslechnul / :)

Máro ty zapomínáš že mám dovču...já se jen válim, výletuju, sportuju a přejídám....na lumpy nemám ani pomyšlení lol

woody: ahoj ahoj, koukám že z tebe bude taky přadlen :D já se chystám zase čalounit tapece, ale moc se mi do toho nechce :)

Vloženo
Máro ty zapomínáš že mám dovču...já se jen válim, výletuju, sportuju a přejídám....na lumpy nemám ani pomyšlení lol

woody: ahoj ahoj, koukám že z tebe bude taky přadlen :D já se chystám zase čalounit tapece, ale moc se mi do toho nechce :)

JÁ SE PAK HNED OPRAVIL..VÍŠ :p

Vloženo
JÁ SE PAK HNED OPRAVIL..VÍŠ :p

no jooo simtě ty opravo...mi to zmizlo na předešlí stránce :p

woody: já mám ale matnou koženku a hlavně mám tapece Elegance s pajdulákama, ale zbytek introše RS - šedá černá, tak to chci sjednotit ;)

jak je u vás lidi u nás chčije a chčije a na Jendu jde nějak spaní lol

Vloženo
Si neviděl foto? Dneska to je ještě horší, malá je narvozní, bo jí to svědí a nemůže ani jíst. Máto i na jazyku :kuk:

kua chudák děcko, mne stačí že mě poštípali komáři - drbu se jak o závod :aggressive: hele ty už jsi měl wooďáku nešťovice?...páč na dospělýho chlapa to má negativní efekt na potenci lol

Vloženo
no jooo simtě ty opravo...mi to zmizlo na předešlí stránce :p

woody: já mám ale matnou koženku a hlavně mám tapece Elegance s pajdulákama, ale zbytek introše RS - šedá černá, tak to chci sjednotit ;)

jak je u vás lidi u nás chčije a chčije a na Jendu jde nějak sraní lol

ale no tak.... ;)

Vloženo
kua chudák děcko, mne stačí že mě poštípali komáři - drbu si ho jako závod :aggressive: hele ty už jsi měl wooďáku nešťovice?...páč na dospělýho chlapa to má negativní efekt na potenci lol
Vloženo
kua chudák děcko, mne stačí že mě poštípali komáři - drbu se jak o závod :aggressive: hele ty už jsi měl wooďáku nešťovice?...páč na dospělýho chlapa to má negativní efekt na potenci lol

Ty woe už 2x :feve:

Vloženo
neboj..klídek..už to nebudu dělat........kdy se spolu sjedem...ne trávou....

no proto, jináč bych tě nechal za trest vyvěsit na nástěnku jako "podvodníka-přepisovatele" :p Máro pátek sobotu bych měl mít volnou, tak jestli nemáš nic naplánovanýho s rodinou můžem se sjet...každopádně bych ti písl ve čtvrtek, ať je to jistý ;)

Vloženo
Ty woe už 2x :feve:

no to je pěkný, to je nějaká vaše rodinná tradice ne? :D ...2x to jsem snad ještě ani neslyšel že by někdo měl :kuk: já naštěstí jednou a jako prcek, ani si to nepamatuju :p

Vloženo
no proto, jináč bych tě nechal za trest vyvěsit na nástěnku jako "podvodníka-přepisovatele" :p Máro pátek sobotu bych měl mít volnou, tak jestli nemáš nic naplánovanýho s rodinou můžem se sjet...každopádně bych ti písl ve čtvrtek, ať je to jistý ;)

OK.......zavoláme si.......

:palec2:

WOODY: JE TVOJE POLICEJNÍ HODINA...DOBROU......A SPI V LEŽE... :smich:

Vloženo
no to je pěkný, to je nějaká vaše rodinná tradice ne? :D ...2x to jsem snad ještě ani neslyšel že by někdo měl :kuk: já naštěstí jednou a jako prcek, ani si to nepamatuju :p

To nechápala ani doktorka :smich: udajně jsem měl jako prcek jich jen 5 a proto se mi to vrátilo :help:

Vloženo
tak už sem první pracovní várku odrazil...a koho tu nevidim ..... sám pán příslušník ... tož vitaj

ooo děkuji za vřelé uvítání, máš u mne opět malé naprosto bezvýznamné plus lol po tobě někdo snad chtěl v práci jako práci jo?...no hanba :aggressive::smich:

Mára: jasný :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...