Červen 16, 200916 r ooo děkuji za vřelé uvítání, máš u mne opět malé naprosto bezvýznamné plus po tobě někdo snad chtěl v práci jako práci jo?...no hanba si představ že chtěl... .. a není tu nikdo kdo by mě před těma otravama ochránil... takže skoč do auta vem vumla a budeš strážit vchod..
Červen 16, 200916 r ooo děkuji za vřelé uvítání, máš u mne opět malé naprosto bezvýznamné plus po tobě někdo snad chtěl v práci jako práci jo?...no hoňba Mára: jasný
Červen 16, 200916 r Hoši, nezkoušeli jste někdo sundávat potahy ze sedadel? Hlavně zadní opěrky? To já chci kvůli výhřervu.. a babča by prej dokázala i nějakej ten potah ušít, ale na to jí kašlu (raději..)
Červen 16, 200916 r si představ že chtěl... .. a není tu nikdo kdo by mě před těma otravama ochránil... takže skoč do auta vem vumla a budeš strážit vchod.. rozkaz pane ptáku nejvyšší Mára: neutop se a vlez do vody pomalu, víš že teď jak jsi hladce oholen jsi aeodynamickej, tak aby jsi neklouzal po vodní hladině a nedal si hlavou o konec vany wooody: už i ty začínej dadaček: potahy od babičky - to zní slibně
Červen 16, 200916 r kibi: ty pomáhat a chránit pracuješ? už to tak bude ...ale nepracuji, jen pomáhám a chráním - slovo práce neznám
Červen 16, 200916 r To já chci kvůli výhřervu.. a babča by prej dokázala i nějakej ten potah ušít, ale na to jí kašlu (raději..) Leskimo nebrat
Červen 16, 200916 r třeba by babička spíchla i efektní krajkovou dečku na plato ... :-))))))))) a místo repráků kvetináče s muškátama ahoj Žanet
Červen 16, 200916 r už to tak bude ...ale nepracuji, jen pomáhám a chráním - slovo práce neznám Venkovní, nebo kancelářský nebo papíráč? Nebo kriminalista..?
Červen 16, 200916 r a místo repráků kvetináče s muškátama .... to by bylo ale vysoce efektní takovej truhlík na platu to snad ještě nikdo nema...
Červen 16, 200916 r Autor rozkaz pane ptáku nejvyšší Mára: neutop se a vlez do vody pomalu, víš že teď jak jsi hladce oholen jsi aeodynamickej, tak aby jsi neklouzal po vodní hladině a nedal si hlavou o konec vany wooody: už i ty začínej dadaček: potahy od babičky - to zní slibně NEBOJ.....ALE MANŽELCE SE LÍBÍ JAK KLOUŽE
Červen 16, 200916 r .... to by bylo ale vysoce efektní takovej truhlík na platu to snad ještě nikdo nema...
Červen 16, 200916 r NEBOJ.....ALE MANŽELCE SE LÍBÍ JAK KLOUŽE Tak pozor, ať tam nezklouzneš cely až po krk
Červen 16, 200916 r třeba by babička spíchla i efektní krajkovou dečku na plato ... :-))))))))) To jako brát jak? Já nemám nic podobného v autě A vůbec proč krajkovou
Červen 16, 200916 r .... to by bylo ale vysoce efektní takovej truhlík na platu to snad ještě nikdo nema... to nemá, myslím že jasnej fígl na tto jak vyhrát Tunnig cup dadacek: od všeho něco, jsem "obvoďák" woody: jasný tajnej agent udavač....inspiraci mám ve Švejkovskym donašeči Mára: ty voe ty si hotovej "klouzek"
Červen 16, 200916 r Autor To jako brát jak? Já nemám nic podobného v autě A vůbec proč krajkovou dáda si tam dá krajkový kalhotky jeho další oběti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.