raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ooo děkuji za vřelé uvítání, máš u mne opět malé naprosto bezvýznamné plus po tobě někdo snad chtěl v práci jako práci jo?...no hanba si představ že chtěl... .. a není tu nikdo kdo by mě před těma otravama ochránil... takže skoč do auta vem vumla a budeš strážit vchod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ooo děkuji za vřelé uvítání, máš u mne opět malé naprosto bezvýznamné plus po tobě někdo snad chtěl v práci jako práci jo?...no hoňba Mára: jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Hoši, nezkoušeli jste někdo sundávat potahy ze sedadel? Hlavně zadní opěrky? To já chci kvůli výhřervu.. a babča by prej dokázala i nějakej ten potah ušít, ale na to jí kašlu (raději..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 kibi: ty pomáhat a chránit pracuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 si představ že chtěl... .. a není tu nikdo kdo by mě před těma otravama ochránil... takže skoč do auta vem vumla a budeš strážit vchod.. rozkaz pane ptáku nejvyšší Mára: neutop se a vlez do vody pomalu, víš že teď jak jsi hladce oholen jsi aeodynamickej, tak aby jsi neklouzal po vodní hladině a nedal si hlavou o konec vany wooody: už i ty začínej dadaček: potahy od babičky - to zní slibně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 kibi: ty pomáhat a chránit pracuješ? už to tak bude ...ale nepracuji, jen pomáhám a chráním - slovo práce neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 To já chci kvůli výhřervu.. a babča by prej dokázala i nějakej ten potah ušít, ale na to jí kašlu (raději..) Leskimo nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 brý večer.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 třeba by babička spíchla i efektní krajkovou dečku na plato ... :-))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 třeba by babička spíchla i efektní krajkovou dečku na plato ... :-))))))))) a místo repráků kvetináče s muškátama ahoj Žanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 už to tak bude ...ale nepracuji, jen pomáhám a chráním - slovo práce neznám Venkovní, nebo kancelářský nebo papíráč? Nebo kriminalista..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 a místo repráků kvetináče s muškátama .... to by bylo ale vysoce efektní takovej truhlík na platu to snad ještě nikdo nema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Venkovní, nebo kancelářský nebo papíráč? Nebo kriminalista..? Tajny agent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 rozkaz pane ptáku nejvyšší Mára: neutop se a vlez do vody pomalu, víš že teď jak jsi hladce oholen jsi aeodynamickej, tak aby jsi neklouzal po vodní hladině a nedal si hlavou o konec vany wooody: už i ty začínej dadaček: potahy od babičky - to zní slibně NEBOJ.....ALE MANŽELCE SE LÍBÍ JAK KLOUŽE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 .... to by bylo ale vysoce efektní takovej truhlík na platu to snad ještě nikdo nema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tajny agent ON ŠÉFUJE POBOČCE MI5.....v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 NEBOJ.....ALE MANŽELCE SE LÍBÍ JAK KLOUŽE Tak pozor, ať tam nezklouzneš cely až po krk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) Editováno: 16. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Leskimo nebrat proč na zimu super...pěkně hřeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 třeba by babička spíchla i efektní krajkovou dečku na plato ... :-))))))))) To jako brát jak? Já nemám nic podobného v autě A vůbec proč krajkovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 brý večer.. ajojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak pozor, ať tam nezklouzneš cely až po krk neboj...máme to pod kontrolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 .... to by bylo ale vysoce efektní takovej truhlík na platu to snad ještě nikdo nema... to nemá, myslím že jasnej fígl na tto jak vyhrát Tunnig cup dadacek: od všeho něco, jsem "obvoďák" woody: jasný tajnej agent udavač....inspiraci mám ve Švejkovskym donašeči Mára: ty voe ty si hotovej "klouzek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ON ŠÉFUJE POBOČCE MI5.....v ČR To bylo CI5, ne a parťáci jsopu Boby a Dojl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 To jako brát jak? Já nemám nic podobného v autě A vůbec proč krajkovou dáda si tam dá krajkový kalhotky jeho další oběti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.