Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

S tím květináčem jste mě dostali :smich: na to by mi možná i máti přispěla :smich:

• Autor
To bylo CI5, ne a parťáci jsopu Boby a Dojl :smich::smich::smich:

NE NE MI5 JSOU FRANTÍCI...... :p

dáda si tam dá krajkový kalhotky jeho další oběti :prc::smich:

To zní lákavěj kol5

čekal jsem kdy se někomu asociuje auto - krajka.. lol

S tím květináčem jste mě dostali :smich: na to by mi možná i máti přispěla :smich:

od máti bys dostal možná tak pohlavek, zato že květinky málo zaléváš a nekypříš půdu humusem :smich: v kufru by jsi vozil pytlík hnojiva, lopatku a rejč...hotovej mobilní béda trávníček lol

ale klucíííí v CI5 nebyl Boby, ale BODY :p

Marek byl nejrychlejší, ač jsem čekal od někoho jiného :smich:

od máti bys dostal možná tak pohlavek, zato že květinky málo zaléváš a nekypříš půdu humusem :smich: v kufru by jsi vozil pytlík hnojiva, lopatku a rejč...hotovej mobilní béda trávníček lol

Tento nápad si patentuji za svůj ;)

ale klucíííí v CI5 nebyl Boby, ale BODY :p

Nojo, ty znáš svoje parťáky líp :prc:

Loučím se, jsem tu přesčas AHOJ kol5

Tento nápad si patentuji za svůj ;)

oky, rychle frknout registrační známku, protože po tomhle půjdou tuningáři jako slepice po flusu lol

ahoj woody a dobrou

Kibi: jasan, musím být jedinečnej a zbytek at platí, na provizi se dohodnem ;) pokud se to uchytne.. ale uznejte, to by byl hardcore, něco rakovýho udělat lol lol lol

woody: brou

Kibi: jasan, musím být jedinečnej a zbytek at platí, na provizi se dohodnem ;) pokud se to uchytne.. ale uznejte, to by byl hardcore, něco rakovýho udělat lol lol lol

woody: brou

no asi by všichni čuměly, kdyby jsi otevřel dveře...na oknech sražená vlhkost, na podlaze rybníčky s žábama, sloupky a palubka zarostlá břečťanem, v platě květináče....a málem bych zapoměl na vrchol!!! potahy od babičky lol:smich: vidím v tom jasnýho adepta na pohár a uveřejnění v časopise :palec2::smich:

Si piš, to je bez diskuze, jenom pár věciček vychytám ;) zarosený skla asi ne.. to se vychytá nějakou folii, odděleným propstorem, žába = šli by po mě ochranáři, další podobnou instituci na krku nemám momentálně zpotřebí :feve: - to škrtáme.. a potah od babyčky mže být lepší jak od MADu, co víš ;)

• Autor

balím to..mějte se....

Taktéž brou ;) mě se nějak zhoršil zdravotní stav, tak to možná taky balím..

jen si odskočím a Mára si někam "vyklouzne":D a dadackovi se zhorší zdravotní stav :kuk: no nic chlapci a dívko, taky se pomalu ale jistě rozloučím...tááák se mějte a dobrou noc

pro ty kdo znají vybornej anglickej serial halo-halo sem našel jedno video na kterym je jenda jako anglickej agent nasazenej do valečny francie ... :smich::smich::smich: ....  pořichazí v 6 min... :smich::smich::smich::smich:

Allo Allo jsem sledoval, moc seriál :palec2:

kdo jdete chrnět,dobrou noc a sladký sny

jj halo halo je klasika... ted nedavno sem si stah par dílu tak koukam a řežu se u toho jako malej

Upraveno od raca

raca: asi půjdu podobným stylem :palec:;) díky za připomenutí

jen nevim kolik bylo přesně dílu ja jich stah myslim 83 nebo 84 ted si to přesně nepamatuju

To je celkem dost, to není ani díl na den a mám celý prázdniny co dělat :smich:

to stihaš v pohodě nejsou moc dlouhy......ale fakt sem se pobavil po par letech uplně nevině sem si vzpoměl a už sem stahoval

no některý si pamatuju úplně, tak ty bych asi ořeskočil, když to jelo po druhý nebo snad potřetí na čt, tak jsem to zase sledoval, ale nikdy jsem to neviděl jako komplet.. neznám tedy přesnej začátek a ani jak to dopadlo..

• Autor

Bré ráno.....jak to vidíte dneska....s prací...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.