Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
S tím květináčem jste mě dostali :smich: na to by mi možná i máti přispěla :smich:

od máti bys dostal možná tak pohlavek, zato že květinky málo zaléváš a nekypříš půdu humusem :smich: v kufru by jsi vozil pytlík hnojiva, lopatku a rejč...hotovej mobilní béda trávníček lol

ale klucíííí v CI5 nebyl Boby, ale BODY :p

Vloženo
od máti bys dostal možná tak pohlavek, zato že květinky málo zaléváš a nekypříš půdu humusem :smich: v kufru by jsi vozil pytlík hnojiva, lopatku a rejč...hotovej mobilní béda trávníček lol

Tento nápad si patentuji za svůj ;)

Vloženo

ale klucíííí v CI5 nebyl Boby, ale BODY :p

Nojo, ty znáš svoje parťáky líp :prc:

Vloženo
Tento nápad si patentuji za svůj ;)

oky, rychle frknout registrační známku, protože po tomhle půjdou tuningáři jako slepice po flusu lol

ahoj woody a dobrou

Vloženo

Kibi: jasan, musím být jedinečnej a zbytek at platí, na provizi se dohodnem ;) pokud se to uchytne.. ale uznejte, to by byl hardcore, něco rakovýho udělat lol lol lol

woody: brou

Vloženo
Kibi: jasan, musím být jedinečnej a zbytek at platí, na provizi se dohodnem ;) pokud se to uchytne.. ale uznejte, to by byl hardcore, něco rakovýho udělat lol lol lol

woody: brou

no asi by všichni čuměly, kdyby jsi otevřel dveře...na oknech sražená vlhkost, na podlaze rybníčky s žábama, sloupky a palubka zarostlá břečťanem, v platě květináče....a málem bych zapoměl na vrchol!!! potahy od babičky lol:smich: vidím v tom jasnýho adepta na pohár a uveřejnění v časopise :palec2::smich:

Vloženo

Si piš, to je bez diskuze, jenom pár věciček vychytám ;) zarosený skla asi ne.. to se vychytá nějakou folii, odděleným propstorem, žába = šli by po mě ochranáři, další podobnou instituci na krku nemám momentálně zpotřebí :feve: - to škrtáme.. a potah od babyčky mže být lepší jak od MADu, co víš ;)

Vloženo

jen si odskočím a Mára si někam "vyklouzne":D a dadackovi se zhorší zdravotní stav :kuk: no nic chlapci a dívko, taky se pomalu ale jistě rozloučím...tááák se mějte a dobrou noc

Vloženo

pro ty kdo znají vybornej anglickej serial halo-halo sem našel jedno video na kterym je jenda jako anglickej agent nasazenej do valečny francie ... :smich::smich::smich: ....  pořichazí v 6 min... :smich::smich::smich::smich:

Vloženo

no některý si pamatuju úplně, tak ty bych asi ořeskočil, když to jelo po druhý nebo snad potřetí na čt, tak jsem to zase sledoval, ale nikdy jsem to neviděl jako komplet.. neznám tedy přesnej začátek a ani jak to dopadlo..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...