dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 S tím květináčem jste mě dostali na to by mi možná i máti přispěla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 To bylo CI5, ne a parťáci jsopu Boby a Dojl NE NE MI5 JSOU FRANTÍCI...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 dáda si tam dá krajkový kalhotky jeho další oběti To zní lákavěj čekal jsem kdy se někomu asociuje auto - krajka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 S tím květináčem jste mě dostali na to by mi možná i máti přispěla od máti bys dostal možná tak pohlavek, zato že květinky málo zaléváš a nekypříš půdu humusem v kufru by jsi vozil pytlík hnojiva, lopatku a rejč...hotovej mobilní béda trávníček ale klucíííí v CI5 nebyl Boby, ale BODY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Marek byl nejrychlejší, ač jsem čekal od někoho jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 od máti bys dostal možná tak pohlavek, zato že květinky málo zaléváš a nekypříš půdu humusem v kufru by jsi vozil pytlík hnojiva, lopatku a rejč...hotovej mobilní béda trávníček Tento nápad si patentuji za svůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 od máti bys dostal možná tak pohlavek, zato že květinky málo zaléváš a nekypříš půdu humusem v kufru by jsi vozil pytlík hnojiva, lopatku a rejč...hotovej mobilní béda trávníček ale klucíííí v CI5 nebyl Boby, ale BODY Nojo, ty znáš svoje parťáky líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Loučím se, jsem tu přesčas AHOJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tento nápad si patentuji za svůj oky, rychle frknout registrační známku, protože po tomhle půjdou tuningáři jako slepice po flusu ahoj woody a dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Kibi: jasan, musím být jedinečnej a zbytek at platí, na provizi se dohodnem pokud se to uchytne.. ale uznejte, to by byl hardcore, něco rakovýho udělat lol woody: brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Kibi: jasan, musím být jedinečnej a zbytek at platí, na provizi se dohodnem pokud se to uchytne.. ale uznejte, to by byl hardcore, něco rakovýho udělat lol woody: brou no asi by všichni čuměly, kdyby jsi otevřel dveře...na oknech sražená vlhkost, na podlaze rybníčky s žábama, sloupky a palubka zarostlá břečťanem, v platě květináče....a málem bych zapoměl na vrchol!!! potahy od babičky vidím v tom jasnýho adepta na pohár a uveřejnění v časopise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Si piš, to je bez diskuze, jenom pár věciček vychytám zarosený skla asi ne.. to se vychytá nějakou folii, odděleným propstorem, žába = šli by po mě ochranáři, další podobnou instituci na krku nemám momentálně zpotřebí - to škrtáme.. a potah od babyčky mže být lepší jak od MADu, co víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 balím to..mějte se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Taktéž brou mě se nějak zhoršil zdravotní stav, tak to možná taky balím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jen si odskočím a Mára si někam "vyklouzne" a dadackovi se zhorší zdravotní stav no nic chlapci a dívko, taky se pomalu ale jistě rozloučím...tááák se mějte a dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 pro ty kdo znají vybornej anglickej serial halo-halo sem našel jedno video na kterym je jenda jako anglickej agent nasazenej do valečny francie ... .... pořichazí v 6 min... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Allo Allo jsem sledoval, moc seriál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 kdo jdete chrnět,dobrou noc a sladký sny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) jj halo halo je klasika... ted nedavno sem si stah par dílu tak koukam a řežu se u toho jako malej Editováno: 16. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 raca: asi půjdu podobným stylem díky za připomenutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jen nevim kolik bylo přesně dílu ja jich stah myslim 83 nebo 84 ted si to přesně nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 To je celkem dost, to není ani díl na den a mám celý prázdniny co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to stihaš v pohodě nejsou moc dlouhy......ale fakt sem se pobavil po par letech uplně nevině sem si vzpoměl a už sem stahoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no některý si pamatuju úplně, tak ty bych asi ořeskočil, když to jelo po druhý nebo snad potřetí na čt, tak jsem to zase sledoval, ale nikdy jsem to neviděl jako komplet.. neznám tedy přesnej začátek a ani jak to dopadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Bré ráno.....jak to vidíte dneska....s prací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.