Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já mam středu kdykoliv si vzpomenu,třeba loni jsem si nevzpoměl vůbec. štastnej to člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tejden yb ti stačil a pak by ses Moravě vyhejbal obloukem lol Ba ne já mám Moravu rád,ve Valmezu jsem byl rok na škole,a v Náměšti nad Oslavou mám přibuzný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak jdu cinknout do skodovky ... co je s mojim novym HTPckem tam ani nevolej,buď rád že máš konečně 3hrnek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak jdu cinknout do skodovky ... co je s mojim novym HTPckem já bych si ho nechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ba ne já mám Moravu rád,ve Valmezu jsem byl rok na škole,a v Náměšti nad Oslavou mám přibuzný. ty joo,to je kousek odemě člověče ta Námešť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Stejně ti řeknou že v rámci úspor je to vlastně okonalej stroj, tak co bys vlastně chtěl a že ti teda odpustí tu fakturu na 20tis, když byl tak hodnej a volal si.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tam ani nevolej,buď rád že máš konečně 3hrnek Novej soft a nic , premerujou co se da a nic..... 4 valec proste nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak jsem si to kafe taky nakonec teda uvařil nebylo teď do čeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Novej soft a nic , premerujou co se da a nic..... 4 valec proste nejede na to proměřování maj dobrý pravítko???radši se zeptej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak jsem si to kafe taky nakonec teda uvařil nebylo teď do čeho já už ho mám taky, protože sekretářka má dovču, tak je nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Novej soft a nic , premerujou co se da a nic..... 4 valec proste nejede To fakt nasere uvidíš,že to nakonec bude nějaká pikačovina,nějakej kablík nebo něco podobného.Oni ve škodovce njraději mění jenom celé části,ale najit ptákovinu bude muset nějakej normální servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 já už ho mám taky, protože sekretářka má dovču, tak je nuda no já tu mám akorát servisáka....nooo a do toho se mě nechce :kol-98: takovej dobrodruh nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Vlasta: no plně souhlasím.. a nebo co jim nenahlásí VAS tak oni neví.. neumí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Když slysím servisák tak teď jsme tu měly borce od O2,nešly telefony,net skrátka ticho,přijel řek tenhle rozbočovač je v řiti,novej sice mám,ale jenom za hotovy bez dokladu jinak si ho kupte někde samy,tak sme to napojily bez něj na přímo aby šel aspoň net a pevnou přesměrovaly na mobil.Tomu ržíkám odborník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Stando, večer ti pisnu SZ, ja jsem v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 oki Míro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Sou to hrozny mrdalovééé fakt... no ty vole jestli budu muset jezdit Cckem se poseru !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Sou to hrozny mrdalovééé fakt... no ty vole jestli budu muset jezdit Cckem se poseru !! ale Jiří, ty děláš jak kdyby jsi s ní nikdy nejel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ale jel ... ale tak moje prdel si zvykla na pohodli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak si malinko zase odvykne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ty ses hroznej mudrc.... to daj ... jim verim 4 hrnek zmoudri a rozbehne se !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jak myslíš, raději bych začal pomalu uvažovat na horší variantou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já bez klimošky nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 musíš buď metrem nebo stát busu u okýnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 musíš buď metrem nebo stát busu u okýnka To daj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.