kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 dobrej večír hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Zduřte,idu do rachoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj Jendo.Dnes jsem si na Tebe vzpomněl černo žluté tričko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jenom příjdu a už se to tuu rozutíká...dyť jsem se koupal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj Jendo.Dnes jsem si na Tebe vzpomněl černo žluté tričko... Ty s tím nedáš pokoj..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ty s tím nedáš pokoj..... S čím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jenom příjdu a už se to tuu rozutíká..asi že jsem se nekoupal no něco cítím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj Jendo.Dnes jsem si na Tebe vzpomněl černo žluté tričko... ahoj světoběžče, doufám že jsi si vzpoměl v dobrym kontrola sportovců: tak jak, chodí se do fitka nebo alespoň nějakej pohyb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 S čím??? s tričkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ahoj světoběžče, doufám že jsi si vzpoměl v dobrym kontrola sportovců: tak jak, chodí se do fitka nebo alespoň nějakej pohyb? já chodím z a do garáže pro auto...a pak po kanceláři, když diktuju dopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jenom příjdu a už se to tuu rozutíká...dyť jsem se koupal ahoj Jendo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no něco cítím... ahoj Marku, už zas cítím dýku v zádech jake jste měly den lidi...práce?.volno? já ještě zbytek dovolenky, tak odsportováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 já chodím z a do garáže pro auto...a pak po kanceláři, když diktuju dopis panečku taky pěknej cestovatel...a opálil ses u toho? neboooj Máro tričko budeš mít taky a budeš na mne vzpomínat ahoj Žanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 panečku taky pěknej cestovatel...a opálil ses u toho? neboooj Máro tričko budeš mít taky a budeš na mne vzpomínat ahoj Žanet cítím v tom malinko, ale jen malinko ironie.....pívo je připravený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jendo: dnes jsem byl po delší době! Zitra to bude všechno bolet!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 cítím v tom malinko, ale jen malinko iron.....pívo je připravený Iron?...ale já dneska okna nemyl Šikula Roman: to bude, ale aspoň budeš vědět, že jsi dal svalům co proto já jsem dal dneska fitko a 25km brusle - jsem příjemně vyšťavenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nazdááááááááááááááááááááááááááár hospodóóóóóóóóóóóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Iron?...ale já dneska okna nemyl Šikula Roman: to bude, ale aspoň budeš vědět, že jsi dal svalům co proto já jsem dal dneska - jsem příjemně vysátej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nazdááááááááááááááááááááááááááár hospodóóóóóóóóóóóóó co sem lezeš nalitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj standiku.Tys chlastal? To ne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 co sem lezeš nalitej protože je krásnej večer a mám zatím malou radost, že mi možná podaří sehnat znak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 čau Romane, to víš, že ne, zítra musím do práce, tak nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Marku tak si mě rozesmál..dobrý Ahoj Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 čau Honzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.