Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahoj Jendo.Dnes jsem si na Tebe vzpomněl :) černo žluté tričko...

ahoj světoběžče, doufám že jsi si vzpoměl v dobrym ;) kontrola sportovců: tak jak, chodí se do fitka nebo alespoň nějakej pohyb? :)

Vloženo
ahoj světoběžče, doufám že jsi si vzpoměl v dobrym ;) kontrola sportovců: tak jak, chodí se do fitka nebo alespoň nějakej pohyb? :)

já chodím z a do garáže pro auto...a pak po kanceláři, když diktuju dopis :smich:

Vloženo
já chodím z a do garáže pro auto...a pak po kanceláři, když diktuju dopis :smich:

panečku taky pěknej cestovatel...a opálil ses u toho? lol:smich: neboooj Máro tričko budeš mít taky a budeš na mne vzpomínat :D

ahoj Žanet

Vloženo
panečku taky pěknej cestovatel...a opálil ses u toho? lol:smich: neboooj Máro tričko budeš mít taky a budeš na mne vzpomínat :D

ahoj Žanet

cítím v tom malinko, ale jen malinko ironie.....pívo je připravený :palec2:

Vloženo
cítím v tom malinko, ale jen malinko iron.....pívo je připravený :palec2:

Iron?...ale já dneska okna nemyl :kuk::p Šikula :palec2:

Roman: to bude, ale aspoň budeš vědět, že jsi dal svalům co proto :) já jsem dal dneska fitko a 25km brusle - jsem příjemně vyšťavenej :palec2:

Vloženo
Iron?...ale já dneska okna nemyl :kuk::p Šikula :palec2:

Roman: to bude, ale aspoň budeš vědět, že jsi dal svalům co proto :)já jsem dal dneska :prc::prc: - jsem příjemně vysátej :palec2:

:smich::smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...