Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 protože je krásnej večer a mám zatím malou radost, že mi možná podaří sehnat znak Stando a nměl bys dva , i pro kamaráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 protože je krásnej večer a mám zatím malou radost, že mi možná podaří sehnat znak tak to jo...rád vidím veselé lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Stando a nměl bys dva , i pro kamaráda kamaráda? ale no tak..vždyť ho pořád jen pomlouváš.....tak nedolejzej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Stando: poptám to a dám vědět.Plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 kamaráda? ale no tak..vždyť ho pořád jen pomlouváš.....tak nedolejzej Hele vedoucí, že na tebe pustím Rácu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Stando a nměl bys dva , i pro kamaráda bohužel, právě, že budu mít jen dva, ale kolegyně má možná na autě, tak jí zkusím ukecat. a ty chce jen na předek??a zadek necháš původní??? tak to jo...rád vidím veselé lidi tak já jsem celkem veselej člověk pořád Stando: poptám to a dám vědět.Plati? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 kamaráda? ale no tak..vždyť ho pořád jen pomlouváš.....tak nedolejzej jen ho nech , já ho taky otravoval když jsem potřeboval poměřit znak z Fáčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 bohužel, právě, že budu mít jen dva, ale kolegyně má možná na autě, tak jí zkusím ukecat.a ty chce jen na předek??a zadek necháš původní??? Tak ji servi oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Hele vedoucí, že na tebe pustím Rácu UŽ NEJSEM VEDOUCÍ....PODÍVEJ POD AVATAR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Marku: manželka už foták má nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 NE A TIŠE...AŽ ZÍTRA MÁ NAROZKY..DNESKA MÁME VÝROČÍ SVATBY...4ROKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 UŽ NEJSEM VEDOUCÍ....PODÍVEJ POD AVATAR... No a co pro mně si vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ty woe! Vy máte výroči a Ty smrdiš na foru jo? Styd se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Ty woe! Vy máte výroči a Ty smrdiš na foru jo? Styd se! NESTYDÍM..KOUPE SE ...A PAK ... a oslavíme to spolu s narozkama v so......večer...víš... Editováno: 18. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 NE A TIŠE...AŽ ZÍTRA MÁ NAROZKY..DNESKA MÁME VÝROČÍ SVATBY...4ROKY gratuluju...4 roky to je už pěknej výkon - herečka by zasloužila mooooc pěknej a moooc drahej dar, přeci jen to jsou 4 roky s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak ji servi oba má právě jen jeden, jinak bych ho už měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Marku: tak aspon pak napiš jak byla spokojena...na white list ses na mě vykašlal tak zitra aspon sms.Ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já jsem dáreček......no však uvidíš v sobotu sporťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 NE A TIŠE...AŽ ZÍTRA MÁ NAROZKY..DNESKA MÁME VÝROČÍ SVATBY...4ROKY tak to gratuluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Marku: tak aspon pak napiš jak byla spokojena...na white list ses na mě vykašlal tak zitra aspon sms.Ach jo... tak to kecáš na white jsem tě dal.....jen se podívej..bylo to hned po dodání...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já jsem dáreček......no však uvidíš v sobotu sporťáku a CO UVIDÍME??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Bysme se mohli poskládat za hospodu a koupit ji striptéra, aby viděla oco přišla v manželství s Markem Asi o několik cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak to gratuluji thank you.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak to kecáš na white jsem tě dal.....jen se podívej..bylo to hned po dodání...... Fakt???????????????????? TAK TO FAKT NEVÍM KÁMO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Bysme se mohli poskládat za hospodu a koupit ji striptéra, aby viděla oco přišla v manželství s Markem Asi o několik cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.