Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Bysme se mohli poskládat za hospodu a koupit ji striptéra, aby viděla oco přišla v manželství s Markem Asi o několik cm hahahahahahahaahaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Kdyby chtěl někdo zkritizovat moje fotečky ve vláknu tak budu moc rád: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...000&st=4150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 a teď jsem sežral celou studentskou pečeť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Kdyby chtěl někdo zkritizovat moje fotečky ve vláknu tak budu moc rád:http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...000&st=4150 co tady spamuješ......já je viděl....hezky tam pozuješ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 a teď jsem sežral celou studentskou pečeť... to já tenhle týden už 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já jsem dáreček......no však uvidíš v sobotu sporťáku jasnéé wooody: to bychom v rámci "kamarádství" vážně i mohli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 když jí miluješ není co řešit....a já jí miluju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jasnéé wooody: to bychom v rámci "kamarádství" vážně nemohli udělat, je přeci všemi milován a moc oblíben... o děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 to já tenhle týden už 2 koukám že jsi pěknej cukrouš aby jste nedopadli jak ten čokoládovej chlápe v reklamě na AXE ale notak Marku, tohle je jasnej FAKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mějte se du na noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Stando: tak ta Nokia E52 se ještě neprodáva a mohla by být okolo sedmi tisic ale je to plácnuti do vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ahoj wooďáku a nepřepracuj se lidi taky asi pomalu miznu, vymyslel jsem si děsnou pakárnu na autě, tak jdu makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 koukám že jsi pěknej cukrouš aby jste nedopadli jak ten čokoládovej chlápe v reklamě na AXE ale notak Marku, tohle je jasnej FAKE protože si nedokážu říct dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mějte se du na noční pa pa budu na tebe v noci myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 lidi taky asi pomalu miznu, vymyslel jsem si děsnou pakárnu na autě, tak jdu makat copak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ahoj wooďáku a nepřepracuj se lidi taky asi pomalu miznu, vymyslel jsem si děsnou pakárnu na autě, tak jdu makat chceš to mít na sobotu vymazlený jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 protože si nedokážu říct dost joooo čokoláda to je droga....taky si rád "šlehnu" Stando dávám tapece do koženky...strašný s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Stando: s největší pravděpodobnosti to by bylo z Agory ale rozhodně jen s CZ zárukou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 chceš to mít na sobotu vymazlený jo... právě naopak, určitě to nestihnu...navíc auto mám zaprasený, uvnitř bordel...no budu to muset dát do richtigu, ať mě pak nepomluvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nepomluvím..mám to taky zasraný......ale já budu voňavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 joooo čokoláda to je droga....taky si rád "šlehnu" Stando dávám tapece do koženky...strašný s tim. tak to pak hoď foto, to mě taky zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Stando: s největší pravděpodobnosti to by bylo z Agory ale rozhodně jen s CZ zárukou!!! díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nepomluvím..mám to taky zasraný......ale já budu voňavka hmm tak to asi taky vyndám ze skříně sváteční pitralón, abych nebyl za smraďocha Stando: neboj pochlubim se;) jedny zadní dvířka už jsou fertig a teď bastlim druhý...předek je tisíckrát jednoduší, ten půjde sám tak bando zatím ahoj a dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 čau Honzo a mnoho úspěchu s dveřma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Boli mě hlava...sex odsunu na další měsic...asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.