Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Je velmi tolerantní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Kdyby Márova pani nebyla tolerantní tak by Mareček nemohl ted být s náma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 (editace) Je velmi tolerantní... Tak to moje taky, dokud si to tu nepročte Editováno: 19. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Kdyby Márova pani nebyla tolerantní tak by Mareček nemohl ted být s náma... A kde by byl, když šla na sraz? Tak ho aspoň muže zkontrolovat, jestli tu byl a neflákal se někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak se mějte, prdím na vás hoj, zítra v 6,00 jsem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak se mějte, prdím na vás hoj, zítra v 6,00 jsem tu dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 JÁ MÁM HLAD......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Kdyby Márova pani nebyla tolerantní tak by Mareček nemohl ted být s náma... svatá pravda..amen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 kdepak jste..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 kdepak jste..... já sem tady marečku,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 kdepak jsi byla tak dlouho...u foťáka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 dobrej večír hospodo nebo spíš nazdar Máro a Žanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 nazdárek..tebe jsem nevidel ani nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Marek: vtipalku ale dneska je tu nějak mrtvo asi dávaj nějakou telenovelu či co ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 nevím přes den to jde...to jsou všichni v práci...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 kdepak jsi byla tak dlouho...u foťáka ? kdepak... ..ted v noci by nebylo nic vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 dobrej večír hospodo nebo spíš nazdar Máro a Žanet ahoj honzíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 ale jo....ta neopálená místa by byla pěkně bílá a tudíž i hezky vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 ale jo....ta neopálená místa by byla pěkně bílá a tudíž i hezky vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 ty voe tady je to dneska strašně harašivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak ženet provokuje s krajkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 ty voe tady je to dneska strašně harašivý dneska??já mám zato že furt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 no vom se KIBI moc neleze..on je víc u TÉDÉÍČKAŘŮ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Žanet: furt nééé, když jsme tu byly jako banda chlapů....no vlastně furt ale tu fotkou jsi to tu spečetila Marek: krajka, to je jako červená na bejky co jakých téédéééíííčkáářůůů...prdlajs, jsem věrnej jen a pouze škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 žanet a co něco jen pro nás..mě a sporťáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.