Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Ahoj Mr.Zajdo ,nemůžeš spát? Zitra maji u vas sraz veterani,pujdeš kouknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 kde mají szaz? o ničem nevím, jo šel bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Je to na nějakém naměsti, viděl jsem včera plakát v pekárně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 v Ryčmondě je jen jedno náměstí, tam jak je kruháč, tak jak jedeš od tebe tak kousek doprava.... nikde jsem nic neviděl, budu muset pozjišťovat.... kdyby jsi na něco přišel, tak to napiš ke mne do fóra, ať to tady nemusím hledat, jo? asi půjdu měnit kliky, ale venku prší, tak nevím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Bré ránko čekám až vstane ženuška a jedem na WTCC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 bré dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Bré bré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Ahoj všem i čertici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Zdar hoší..a žanet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Čus Marku,tak co slaviliste vyročí? Se pochlub kaňoure, kolik bylo čísel, žes přišel tak pozdě do hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Jako obvykle 4 bez vyndání...pak 5min. odpočinek...a zase 3x.....no a pak odpočinek....a chlebíčky se chystají na večer.....po obědě mám sraz se sporťákem...Jendou..KIBIM..Klátilem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 A to si zvládl sám? Když manželka nebyla doma? To tě lituji, nebolí tě ruka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ahoj kluci..Marku,tak Jendu od nás všech pozdravuj..pusu ode mě mu asi nepředáš vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Míro to bylo až přišla...ty truhlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ahoj kluci..Marku,tak Jendu od nás všech pozdravuj..pusu ode mě mu asi nepředáš vid ale předám......a kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ale předám......a kam? noooooo.... na tvář samozřejmě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 a já mylsel že na.............................................................................. ...............................................no co dobře na tvář..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Aha, tak ona se na tebe dívala a povzbuzovala tě nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Míro Ty jsi vůl....ale dost o mě...jak jsi se vyspal s TCHÝNÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 No fajně,Pitrys ani neví o co přišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 fuj a du blejt..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 tak jdu připravit obídek.........mějte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 tak jdu připravit obídek.........mějte se... tak ať to nepřesolíš,nepřipálíš a ať chutná.. čauiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 sem se asi přežral..... ale u mně nic nového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Ty jo,ještě hodinu a fičím dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.