Červen 20, 200916 r v Ryčmondě je jen jedno náměstí, tam jak je kruháč, tak jak jedeš od tebe tak kousek doprava.... nikde jsem nic neviděl, budu muset pozjišťovat.... kdyby jsi na něco přišel, tak to napiš ke mne do fóra, ať to tady nemusím hledat, jo? asi půjdu měnit kliky, ale venku prší, tak nevím....
Červen 20, 200916 r Čus Marku,tak co slaviliste vyročí? Se pochlub kaňoure, kolik bylo čísel, žes přišel tak pozdě do hospody
Červen 20, 200916 r Autor Jako obvykle 4 bez vyndání...pak 5min. odpočinek...a zase 3x.....no a pak odpočinek....a chlebíčky se chystají na večer.....po obědě mám sraz se sporťákem...Jendou..KIBIM..Klátilem.....
Červen 20, 200916 r ahoj kluci..Marku,tak Jendu od nás všech pozdravuj..pusu ode mě mu asi nepředáš vid
Červen 20, 200916 r Autor ahoj kluci..Marku,tak Jendu od nás všech pozdravuj..pusu ode mě mu asi nepředáš vid ale předám......a kam?
Červen 20, 200916 r Autor a já mylsel že na.............................................................................. ...............................................no co dobře na tvář.....
Červen 20, 200916 r tak jdu připravit obídek.........mějte se... tak ať to nepřesolíš,nepřipálíš a ať chutná.. čauiky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.