Duben 20, 200916 r Za chvíli budu mít párky v rohlíku, tak se to téma docela hodí. Už se na ně těšim.
Duben 20, 200916 r ja už bych nejradši tohle ho..o tema otočil ..ted sem dovečerel a nerad bych ten guláš se šesti viděl ještě jednou
Duben 20, 200916 r Autor Hele a bomba to bylo na vojně...když jsem měl službu v kuchyni, tak jsem brzy ráno obsadili po tmě a potichu všechny vchody do varny a pak rozsvítily....to byl šrumec jak myšky a krysy mazaly z kotlů...tak jsem jich pár trefili násodouod šůrováku...a jakej byl pak čaj nebo UHO :-)...a přežili to všichni....kurňa to máme téma...co
Duben 20, 200916 r měřím 188..... :-) takže asi maliko nad mám taky .-) No tak váhu máš dobrou, ale ta vyška nějak nesedí musíš ještě vyrost
Duben 20, 200916 r raca: to moc není, ale pak ti lidi budou říkat: pane Velkostatkáři mohu Vám nabídnout domácí šunčičku?
Duben 20, 200916 r 2 mara: ja teda na vojně nebyl páč sem byl strááášně nemocnej a oni mě nevzali .. ještě že mi nezakázali hrat hokej :-) 2standis: hele pole nebrat já se na něm už tak nadřel že už mě to nebere ...dneska se ti vyplati všechno koupit
Duben 20, 200916 r a i přes to všechno mám skoro 115kg :-)..... měřím 188..... :-) takže asi maliko nad mám taky .-) tak zas tak to špatná není, jen si malo vyrostl. jedl jsi moc málo toto
Duben 20, 200916 r Autor teď to doháním....ještě máme hooodně čokoládek z Velikonoc...po ntěch se prej roste....
Duben 20, 200916 r 2 mara: ja teda na vojně nebyl páč sem byl strááášně nemocnej a oni mě nevzali .. ještě že mi nezakázali hrat hokej :-) to je zajímavý, mě taky nechtěli a to jsem jim tam chtěl jít dělat řidiče
Duben 20, 200916 r Autor hele a co nechat už mojí vejšku a šířku...budem pomlouvat někoho jinýho....:-)
Duben 20, 200916 r Vy píšete tak rychle, že odpovídám na úplně jinej příspěvek. tak klidně používej citaci, aby se vědělo na co odpovídáš
Duben 20, 200916 r Já měl strach, abych potom nedostal přes prsty. je dohoda, že pokud není citace na půl stránky a nejsou tam obrázky, tak je to tolerováno. pokud to bude jen jako je např. tato, tak se nic neděje
Duben 20, 200916 r Já měl strach, abych potom nedostal přes prsty. no když to bude bez foto tak snad tady v hospodě ,aspon v ty naší, budou A/M tolerantní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.