Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 měřím 188..... :-) takže asi maliko nad mám taky .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Za chvíli budu mít párky v rohlíku, tak se to téma docela hodí. Už se na ně těšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ja už bych nejradši tohle ho..o tema otočil ..ted sem dovečerel a nerad bych ten guláš se šesti viděl ještě jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Hele a bomba to bylo na vojně...když jsem měl službu v kuchyni, tak jsem brzy ráno obsadili po tmě a potichu všechny vchody do varny a pak rozsvítily....to byl šrumec jak myšky a krysy mazaly z kotlů...tak jsem jich pár trefili násodouod šůrováku...a jakej byl pak čaj nebo UHO :-)...a přežili to všichni....kurňa to máme téma...co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 guláš a jen se šesti.....držíš linii :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 měřím 188..... :-) takže asi maliko nad mám taky .-) No tak váhu máš dobrou, ale ta vyška nějak nesedí musíš ještě vyrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 raca: to moc není, ale pak ti lidi budou říkat: pane Velkostatkáři mohu Vám nabídnout domácí šunčičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 a du blej velebnosti...no kelišová ....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 2 mara: ja teda na vojně nebyl páč sem byl strááášně nemocnej a oni mě nevzali .. ještě že mi nezakázali hrat hokej :-) 2standis: hele pole nebrat já se na něm už tak nadřel že už mě to nebere ...dneska se ti vyplati všechno koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 a i přes to všechno mám skoro 115kg :-)..... měřím 188..... :-) takže asi maliko nad mám taky .-) tak zas tak to špatná není, jen si malo vyrostl. jedl jsi moc málo toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 teď to doháním....ještě máme hooodně čokoládek z Velikonoc...po ntěch se prej roste.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 a du blej velebnosti...no kelišová ....:-) nesmíš být tak moc fajnovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 2 mara: ja teda na vojně nebyl páč sem byl strááášně nemocnej a oni mě nevzali .. ještě že mi nezakázali hrat hokej :-) to je zajímavý, mě taky nechtěli a to jsem jim tam chtěl jít dělat řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 To jo, ale do šířky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 hele a co nechat už mojí vejšku a šířku...budem pomlouvat někoho jinýho....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Vy píšete tak rychle, že odpovídám na úplně jinej příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 já ti nevím Máro , jestli je to dobrej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Vy píšete tak rychle, že odpovídám na úplně jinej příspěvek. tak klidně používej citaci, aby se vědělo na co odpovídáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 mě nevadí tě pomlouvat marku.... :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Já měl strach, abych potom nedostal přes prsty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Já měl strach, abych potom nedostal přes prsty. je dohoda, že pokud není citace na půl stránky a nejsou tam obrázky, tak je to tolerováno. pokud to bude jen jako je např. tato, tak se nic neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Já měl strach, abych potom nedostal přes prsty. no když to bude bez foto tak snad tady v hospodě ,aspon v ty naší, budou A/M tolerantní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 mě nevadí tě pomlouvat marku.... a teď do tebe..a všichni a pořádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 nene na mě nic nejni zajímavýho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jio a gdo je tu v hospodě vlastně náš A/M? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.