dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 woody: kuře je ještě zmrzlý, to nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Standis: voe že já to na tebe chrstnu dokud je to horký aby ses pořádně opařil :smich: to můžeš, mám hroší kůži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Tak jdu spát, dám si ho na snídani, tak ahoj a v 6,00 jsem tady , vlastně v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Brou v 6 ráno bude pěkně syrový tak bacha na meningokoky nebo co se ukrývá v syrovým mase.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 to můžeš, mám hroší kůži Sakra, dík za varování, nahřeju na vyšší teplotu lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 já bych ta raději možná hodil psům tak já jdu na čtyři a já jim ukážu jak se bojuje o jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 to můžeš, mám hroší kůži no a víte že hroch má sice silnou kůži, ale malinkatý ouška...a ještě má malinkatej......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Dady co máš doma za tajemnou obálu?...že se jí tak bojíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Marku ona není vůbec tajemná.. ale má červenej proužek, je z magistrátu a spisová značka: rozhodnutí A tak na 99% jsem si jistý jejím obsahem, pokud se pan úředníček nezbláznil (což nevylučuji, ale pochybuju..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 aha......prekérní situace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Tak taky valím spát.....zítra..čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 čau kluci, taky valím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Docela jo.. kamoš ted pěkně vystihl její obsah :kol-98: že to mám za ty zhozený kuželky na D1 (ten smajl sedí víc než dost ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Brou brou chlapi, já du an to žrádlo.. (ideálka na noc..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 a sakra jen se vratium tak všichni zdrhnou.....no nic.panove jinak aquapark parada a těch hezkej děvčat vrrrrr.....jeden mladej pár tam ve vodě snad š...l no hruza ani koukat se na to nedalo :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 raca: záviděls, vzpomínal, nebo co? Tak sem sežral snad půlku toho plechu.. ale je to mnamka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 no asi všechno...zaviděl i vzpominal...každopadně ta slečna v mini plavečkach byla doost luxusní...a když mu dala nohy kolem ramen a on ji vejral do trojuhelničku hmmm to sem mu teda pěkně zaviděl :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 jsem zde.......ale máme véélikou opravu...jsem ani v noci nespal....no to bude den..ještě že odpoledne jdeme se šéfem do hospody..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 no jak pro koho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Pro mně dobrý,jsem v práci a prší,nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahoj kluci.Kdyby jste tady potkali Jendu tak ho ode mě prosím pozdravujte! Má dnes svátek a tak mu přeju vše nej nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 No Romane a co mu poslat SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Čus bando dovča zatím o h..ně,páč jak by řekl klasik chčije a chčije.Ale do 15 července času dost třeba se to nahoře rozsvítí.tak já zase padám mám od mamy ukolů,že už se před ní schovávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak za chcilku domů..vlastně do hospody..na jídlo.....se šéfem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.