Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

woody: kuře je ještě zmrzlý, to nebrat lol

Standis: voe že já to na tebe chrstnu dokud je to horký aby ses pořádně opařil :p:smich: :smich: lol

to můžeš, mám hroší kůži :smich:

Tak jdu spát, dám si ho na snídani, tak ahoj a v 6,00 jsem tady , vlastně v práci :)

Brou v 6 ráno bude pěkně syrový lol tak bacha na meningokoky nebo co se ukrývá v syrovým mase..

:kuk: Sakra, dík za varování, nahřeju na vyšší teplotu lol lol lol

• Autor
já bych ta raději možná hodil psům :smich:

tak já jdu na čtyři a já jim ukážu jak se bojuje o jídlo :aggressive::smich:

• Autor

no a víte že hroch má sice silnou kůži, ale malinkatý ouška...a ještě má malinkatej......... :smich::smich:

• Autor

Dady co máš doma za tajemnou obálu?...že se jí tak bojíš?

Marku ona není vůbec tajemná.. ale má červenej proužek, je z magistrátu a spisová značka: rozhodnutí kol114

A tak na 99% jsem si jistý jejím obsahem, pokud se pan úředníček nezbláznil :fakac: (což nevylučuji, ale pochybuju..)

• Autor

aha......prekérní situace...

• Autor

Tak taky valím spát.....zítra..čus...

Docela jo.. kamoš ted pěkně vystihl její obsah :kol-98: :kol-98: :kol-98::kol-48: že to mám za ty zhozený kuželky na D1 :kol-94: (ten smajl sedí víc než dost :D)

Brou brou chlapi, já du an to žrádlo.. (ideálka na noc..)

a sakra jen se vratium tak všichni zdrhnou.....no nic.panove jinak aquapark parada a těch hezkej děvčat vrrrrr.....jeden mladej pár tam ve vodě snad š...l no hruza ani koukat se na to nedalo :-))))))))

raca: záviděls, vzpomínal, nebo co? lol

Tak sem sežral snad půlku toho plechu.. ale je to mnamka B)

no asi všechno...zaviděl i vzpominal...každopadně ta slečna v mini plavečkach byla doost luxusní...a když mu dala nohy kolem ramen a on ji vejral do trojuhelničku hmmm to sem mu teda pěkně zaviděl :-))))))

• Autor

jsem zde.......ale máme véélikou opravu...jsem ani v noci nespal....no to bude den..ještě že odpoledne jdeme se šéfem do hospody.....

Dobré ráno ;)

• Autor

no jak pro koho :)

Pro mně dobrý,jsem v práci a prší,nuda :)

Ahoj kluci.Kdyby jste tady potkali Jendu tak ho ode mě prosím pozdravujte! Má dnes svátek a tak mu přeju vše nej nej. :palec2:

• Autor

No Romane a co mu poslat SZ...:)

Čus bando dovča zatím o h..ně,páč jak by řekl klasik chčije a chčije.Ale do 15 července času dost třeba se to nahoře rozsvítí.tak já zase padám mám od mamy ukolů,že už se před ní schovávám. :D

• Autor

Tak za chcilku domů..vlastně do hospody..na jídlo.....se šéfem......

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.