Červen 23, 200916 r Standis: voe že já to na tebe chrstnu dokud je to horký aby ses pořádně opařil :smich: to můžeš, mám hroší kůži
Červen 23, 200916 r Tak jdu spát, dám si ho na snídani, tak ahoj a v 6,00 jsem tady , vlastně v práci
Červen 23, 200916 r Brou v 6 ráno bude pěkně syrový tak bacha na meningokoky nebo co se ukrývá v syrovým mase..
Červen 23, 200916 r Autor já bych ta raději možná hodil psům tak já jdu na čtyři a já jim ukážu jak se bojuje o jídlo
Červen 23, 200916 r Autor to můžeš, mám hroší kůži no a víte že hroch má sice silnou kůži, ale malinkatý ouška...a ještě má malinkatej.........
Červen 23, 200916 r Marku ona není vůbec tajemná.. ale má červenej proužek, je z magistrátu a spisová značka: rozhodnutí A tak na 99% jsem si jistý jejím obsahem, pokud se pan úředníček nezbláznil (což nevylučuji, ale pochybuju..)
Červen 23, 200916 r Docela jo.. kamoš ted pěkně vystihl její obsah :kol-98: že to mám za ty zhozený kuželky na D1 (ten smajl sedí víc než dost )
Červen 23, 200916 r a sakra jen se vratium tak všichni zdrhnou.....no nic.panove jinak aquapark parada a těch hezkej děvčat vrrrrr.....jeden mladej pár tam ve vodě snad š...l no hruza ani koukat se na to nedalo :-))))))))
Červen 23, 200916 r raca: záviděls, vzpomínal, nebo co? Tak sem sežral snad půlku toho plechu.. ale je to mnamka
Červen 23, 200916 r no asi všechno...zaviděl i vzpominal...každopadně ta slečna v mini plavečkach byla doost luxusní...a když mu dala nohy kolem ramen a on ji vejral do trojuhelničku hmmm to sem mu teda pěkně zaviděl :-))))))
Červen 24, 200916 r Autor jsem zde.......ale máme véélikou opravu...jsem ani v noci nespal....no to bude den..ještě že odpoledne jdeme se šéfem do hospody.....
Červen 24, 200916 r Ahoj kluci.Kdyby jste tady potkali Jendu tak ho ode mě prosím pozdravujte! Má dnes svátek a tak mu přeju vše nej nej.
Červen 24, 200916 r Čus bando dovča zatím o h..ně,páč jak by řekl klasik chčije a chčije.Ale do 15 července času dost třeba se to nahoře rozsvítí.tak já zase padám mám od mamy ukolů,že už se před ní schovávám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.