Červen 24, 200916 r dobrej večír ve spolek...jsem tu správně v mléčnym baru? jedno nízkotučný točený prosím
Červen 24, 200916 r dobrej večír ve spolek...jsem tu správně v mléčnym baru? jedno nízkotučný točený prosím a co kvasnicovy na posraní???? to taky je dobrý... Nemáš rád mrkev? mam rad mrkvičku ale to ostatni už snad mam za sebou..
Červen 24, 200916 r díky Jindro, jak za přání tak úchvatnou nabýdku tvého projímavého moku díky Míro není zač Jene a kdyby ses chtěl ještě poch..t tak ti z prace můžu přinyst ono skvělě urologicke energi pití....
Červen 24, 200916 r pro dadyho příkládám fot našeho pracovního debatního plácku.povšimněte si skvělé fontany ve prostřed, kterou sem za celou dobu pusobnosti ve zdejší firmě neviděl v chodu..
Červen 24, 200916 r jeslti myslíš nějakej ten enerdži driják tipu Semtex, nebo Red bull ta ten zvládám, noční šichyt mě naučily to požívat a držet moč
Červen 24, 200916 r dobrej večír ve spolek...jsem tu správně v mléčnym baru? jedno nízkotučný točený prosím Jedine 32% voe lol jaký nízkotučný z toho prd kouká a kvasí to..
Červen 24, 200916 r jeslti myslíš nějakej ten enerdži driják tipu Semtex, nebo Red bull ta ten zvládám, noční šichyt mě naučily to požívat a držet moč no je to energi drink od firmy kalabria a tam ti trenink s držením moče je prd platnej ... to tě pěkně prožene tak jako tak
Červen 24, 200916 r pro dadyho příkládám fot našeho pracovního debatního plácku.povšimněte si skvělé fontany ve prostřed, kterou sem za celou dobu pusobnosti ve zdejší firmě neviděl v chodu.. ty voe, to je jak nějakej luxusní výběh pro mukly hele pouští vás ven bez obojku, nebo máte takový ty explodující kruhy kolem krku jako to bylo v hyperakčním filmu s Arnoldem - Běžící muž?
Červen 24, 200916 r jeslti myslíš nějakej ten enerdži driják tipu Semtex, nebo Red bull ta ten zvládám, noční šichyt mě naučily to požívat a držet moč no je to energi drink od firmy kalabria a tam ti trenink s držením moče je prd platnej ... to tě pěkně prožene tak jako tak
Červen 24, 200916 r ty voe, to je jak nějakej luxusní výběh pro mukly hele pouští vás ven bez obojku, nebo máte takový ty explodující kruhy kolem krku jako to bylo v hyperakčním filmu s Arnoldem - Běžící muž? ..... no mame jen řetěz u nohy dlouhej tak akorat jit ven ...
Červen 24, 200916 r pro dadyho příkládám fot našeho pracovního debatního plácku.povšimněte si skvělé fontany ve prostřed, kterou sem za celou dobu pusobnosti ve zdejší firmě neviděl v chodu.. NEní tam nějak mokro? a ta fontánka je trapná imitace z Hornbachu za 2litry nebo děláš ve firmě zatím málo
Červen 24, 200916 r Jedine 32% voe lol jaký nízkotučný z toho prd kouká a kvasí to.. ty voe to už je smetana...a po tom bych byl sakra zmlsanej ráca: hmmm Kalabria - tu jsem si nedávno ze zvědavosti koupil....vůně i vzhled podezřele umělé, ale výsledek neutrální = moč jsem udržel
Červen 24, 200916 r NEní tam nějak mokro? a ta fontánka je trapná imitace z Hornbachu za 2litry nebo děláš ve firmě zatím málo jj chčije a chčije..... právě taky mi to přide že to je pěkně kyčovitá imiotace... .... misto fontanky by mohla bejt pípa a ta si myslim byla víc využita než tohleto...
Červen 24, 200916 r ty voe to už je smetana...a po tom bych byl sakra zmlsanej ráca: hmmm Kalabria - tu jsem si nedávno ze zvědavosti koupil....vůně i vzhled podezřele umělé, ale výsledek neutrální = moč jsem udržel tak to honzo budeš muset navštívít naš podník a ja tě budu ukazovat jako v cirkuse...tady se po tom každej nehorazně .......
Červen 24, 200916 r Já teda energetáky asi moc nedržím no jak jsem tak postřehl naposled Kibi: zdravím a teda taky všecko enj k svátku, ale já se vymlouvám, že sem poslední, páč tě neznám jménem.. No a je to smetana, sem ju používal včera a taky sem se nějak rozmlsal je to fakt chutovečka.. a luxus na vaření. A účelem je, abys byl rozmlasanej víc piješ = víc platíš
Červen 24, 200916 r misto fontanky by mohla bejt pípa a ta si myslim byla víc využita než tohleto... já bych vám tam dal spíš "bistu" vašeho nejvyššího - mramorovou sochu v nadživotní velikosti majitele fy pana Jamammota Nakašiho...aby jste pokaždé věděli, za koho potíte krev a děkovali bohu za tu příležitos pod tímto mistrem dělat - a to doslova
Červen 24, 200916 r RAci: pípa nemůže být, to by nesnesly odbory a takový ty organizace okolo tohoto.. páč co by to pak bylo za morálku..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.