raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 sakra musim jit pracovat....snad to bude prkotina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak jelikož jsem po šestnáctce,tak se raději zapojovat nebudu.Tak zatím.Zduř dobrou Pitris, at tě štípou blechy kluci to já mám Fábu, ale vtírám e k Octaviářům - pak vypadám majetnější PS: nemám ani Fábu, jezdím na kole PPS: to kolo je půjčený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Já mám minigolf taky rád, pár věcí z golfu se tam dá pěkně využít a pak na mě všici na tom hřišti čučí, co to zkouším akorát moje výsledky na to abych ho začal hrát závodně zatím nikdy moc nevypadali a proto si raději zahraju jeho větší odrůdu - klasiku golfu, 9,18ti jamku. A na minigolf velmi rád chodím se svou "ženuškou" oba ho máme rádi a tím jsme se vlastně dali dokupy.. dá-li se to tak říct. A jedno hřiště mám pod barákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 sakra musim jit pracovat....snad to bude prkotina bacha ráco nezraň se...víš že máš tulení ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Popis práce: dojde.. co s tím je? No nejede to.. Raca: aha, hmm.. nebliká to.. někde bude chyba.. Je to zaplý? Obsluha: ne, není.. Raca: zapnout a makat. Kurva kvůli tomuhle jsem se musel zvedat..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 A na minigolf velmi rád chodím se svou "ženuškou" oba ho máme rádi a tím jsme se vlastně dali dokupy.. dá-li se to tak říct.A jedno hřiště mám pod barákem jooo minigof je dobrá "seznamovací finta", moc se u toho člověk nezapotí, vypadá elegantně a hlavně může být i na prvním rande kulka v díře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Popis práce: dojde.. co s tím je? No nejede to.. Raca: aha, hmm.. nebliká to.. někde bude chyba.. Je to zaplý? Obsluha: ne, není.. Raca: zapnout a makat. Kurva kvůli tomuhle jsem se musel zvedat..? zapoměl jsi dodat, že si na sebe Ráca navlíkne slušivou bílou "šprc" kombinézu alal kosmonaut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Akorát se teda musí vychytat ty správný lidi.. Páč moc mladých tam nechodí a nebo když, tak moc mladí.. Já věřím v to, že svoji osudovou lásku potkám na golfovém hřišti .. Pěkná pohádka, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 zapoměl jsi dodat, že si na sebe Ráca navlíkne slušivou bílou "šprc" kombinézu alal kosmonaut Neznám pracovní prostředí, ale použití tohoto "prostředku" se nevylučuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Akorát se teda musí vychytat ty správný lidi.. Páč moc mladých tam nechodí a nebo když, tak moc mladí..Já věřím v to, že svoji osudovou lásku potkám na golfovém hřišti .. Pěkná pohádka, že? no má to nádech trošku do pohádkova, nebo spíš vědeckofantastické scifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Já v tom nevidím nějaký odborný prvky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ty "odborné prvky" by přišly hnedka s tím, jak by jsi té dotyčné vyvolen začal vysvětlovat pravidla golfu Dady jdu chrnět, už tu vejrám jen jedním okem jak pirát tak tobě i Jindrovi, až dorazí z tý svý roboty přeu dobrou noc ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak dobrou noc i mě i když mi se najednou nechce.. PS: to si myslíš Honzo, že já ty pravidla znám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tak chlapi opraveno...když neviš kudy kam ...vypnout - zapnout ono se to chytne... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 raca: a nepsal jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 jj...tohle je univerzalni oprava ktera v plno případech pomůže :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Zdar bando..tak o co jsem včera přišel...svojí nepřítomnostá zde....jinak mejdánek se šéfem..super...sice byly jen 4 Nealkáče, ale toho žrádla co jsem sežral.....řízečky-vepřové i kuřecí, kuřátko, šunkové závitky s křenem, sýr, olivy...no prostě paráda.....ještě teď mě tlačí břícho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 No a co jsi přinesl kamarádů do hospody? Nic kašleš na nás A jinač dobré ráno všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 NIC bohužel..sám jsem měl málo..a asi bude tuhá zima, tak dělám zásoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Dobré ráno,tak jsem tu po malé odmlce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Brý přeju taky ale asi ještě zalezu pod peřinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 tak co vylejzáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Nefím, šel jsem dondovat začala mě nějak bolet hlava, tak asi to chce ještě dospat.. Takže tedy dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Nazdarek uličníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Dobré ráno,tak jsem tu po malé odmlce kde ses flakal ?? Uz mi debaty o zvrhlich uchylkach a su*ani zacali chybet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.