Červen 24, 200916 r Tak jelikož jsem po šestnáctce,tak se raději zapojovat nebudu.Tak zatím.Zduř dobrou Pitris, at tě štípou blechy kluci to já mám Fábu, ale vtírám e k Octaviářům - pak vypadám majetnější PS: nemám ani Fábu, jezdím na kole PPS: to kolo je půjčený
Červen 24, 200916 r Já mám minigolf taky rád, pár věcí z golfu se tam dá pěkně využít a pak na mě všici na tom hřišti čučí, co to zkouším akorát moje výsledky na to abych ho začal hrát závodně zatím nikdy moc nevypadali a proto si raději zahraju jeho větší odrůdu - klasiku golfu, 9,18ti jamku. A na minigolf velmi rád chodím se svou "ženuškou" oba ho máme rádi a tím jsme se vlastně dali dokupy.. dá-li se to tak říct. A jedno hřiště mám pod barákem
Červen 24, 200916 r sakra musim jit pracovat....snad to bude prkotina bacha ráco nezraň se...víš že máš tulení ruce
Červen 24, 200916 r Popis práce: dojde.. co s tím je? No nejede to.. Raca: aha, hmm.. nebliká to.. někde bude chyba.. Je to zaplý? Obsluha: ne, není.. Raca: zapnout a makat. Kurva kvůli tomuhle jsem se musel zvedat..?
Červen 24, 200916 r A na minigolf velmi rád chodím se svou "ženuškou" oba ho máme rádi a tím jsme se vlastně dali dokupy.. dá-li se to tak říct.A jedno hřiště mám pod barákem jooo minigof je dobrá "seznamovací finta", moc se u toho člověk nezapotí, vypadá elegantně a hlavně může být i na prvním rande kulka v díře
Červen 24, 200916 r Popis práce: dojde.. co s tím je? No nejede to.. Raca: aha, hmm.. nebliká to.. někde bude chyba.. Je to zaplý? Obsluha: ne, není.. Raca: zapnout a makat. Kurva kvůli tomuhle jsem se musel zvedat..? zapoměl jsi dodat, že si na sebe Ráca navlíkne slušivou bílou "šprc" kombinézu alal kosmonaut
Červen 24, 200916 r Akorát se teda musí vychytat ty správný lidi.. Páč moc mladých tam nechodí a nebo když, tak moc mladí.. Já věřím v to, že svoji osudovou lásku potkám na golfovém hřišti .. Pěkná pohádka, že?
Červen 24, 200916 r zapoměl jsi dodat, že si na sebe Ráca navlíkne slušivou bílou "šprc" kombinézu alal kosmonaut Neznám pracovní prostředí, ale použití tohoto "prostředku" se nevylučuje
Červen 24, 200916 r Akorát se teda musí vychytat ty správný lidi.. Páč moc mladých tam nechodí a nebo když, tak moc mladí..Já věřím v to, že svoji osudovou lásku potkám na golfovém hřišti .. Pěkná pohádka, že? no má to nádech trošku do pohádkova, nebo spíš vědeckofantastické scifi
Červen 24, 200916 r ty "odborné prvky" by přišly hnedka s tím, jak by jsi té dotyčné vyvolen začal vysvětlovat pravidla golfu Dady jdu chrnět, už tu vejrám jen jedním okem jak pirát tak tobě i Jindrovi, až dorazí z tý svý roboty přeu dobrou noc ahoj
Červen 24, 200916 r Tak dobrou noc i mě i když mi se najednou nechce.. PS: to si myslíš Honzo, že já ty pravidla znám?
Červen 24, 200916 r tak chlapi opraveno...když neviš kudy kam ...vypnout - zapnout ono se to chytne... :-)
Červen 25, 200916 r Autor Zdar bando..tak o co jsem včera přišel...svojí nepřítomnostá zde....jinak mejdánek se šéfem..super...sice byly jen 4 Nealkáče, ale toho žrádla co jsem sežral.....řízečky-vepřové i kuřecí, kuřátko, šunkové závitky s křenem, sýr, olivy...no prostě paráda.....ještě teď mě tlačí břícho
Červen 25, 200916 r No a co jsi přinesl kamarádů do hospody? Nic kašleš na nás A jinač dobré ráno všem
Červen 25, 200916 r Nefím, šel jsem dondovat začala mě nějak bolet hlava, tak asi to chce ještě dospat.. Takže tedy dobrou
Červen 25, 200916 r Dobré ráno,tak jsem tu po malé odmlce kde ses flakal ?? Uz mi debaty o zvrhlich uchylkach a su*ani zacali chybet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.