pitrys76 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Omlouvám se pokud jsem někoho tímto odkazem pobouřil Ale některé kousky jsou fakt boží. Tak se teda omlouvám. Už se to nebude opakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 lidi jdu chrnět, oči už mám jak krtek a ráno práce volá...tak všem hezkej večer a dobrou noc Pitris: no nevim nevim jestli ti odpustit, co takhle 100x napsat na tabuly "budu radši slintat nad babama" ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Dádo: nespamuj! Jáááááááááááá, co kdy kde jak? náhodou slušně konverzuju a zátěž generuji menší než malou.. A čauky Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Pitrysi učitel odešel, tak žádnej trest dem raděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ahoj Dádo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 žanetko ahojíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 (editace) Romčo, co že se ukázal na tomto "podřadném" foru? Du se asi umejt, abych pak mohl jenom v klidu zavřít oči Editováno: 25. Červen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 tak sem zpět a podle očekavaní a množství škytání mě je jasny koho ste zas a opět probírali..ale co mam s vama dělat roštaci!!! ale na to on off se musim opravdu zeptat jak to tedy je???? :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Romčo, co že se ukázal na tomto "podřadném" foru? jaky podřadny??tomu nerozumim... .... co tak koukam tak polovina rebelu sem stejně chodí tak mi smysl trochu uniká...ale uznavam že proti vrchnosti se musi pevnou rukou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak já pofrčím. Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak já pofrčím.Zduř zdař. nazdař. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Jako všici do polechu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 já ještě ne-e...mě to čeka až rano v šest jen se bojim že až přijdu domu tak dneska u nas chrní herečky kamaradka tak abych si nesplet postele :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 NEdělje, že by ti to vadilo A nebo uvaříš kafčo a zbudíš obě a zabereš jejich pelechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Dobre rano, tak tu máme paťulínek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/1...tavu-srdce.html Dobré ránko......všem.....co na to říkáte.....já mám jeho písničky rád....ale to co se sebou dělal..bylo moc...kdyby nevymejšlel p.čoviny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Dobře mu tak, nevědě roupama co dělat, aneb kdo chce kam pomožme mu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 ale takhle bych to nebral...a třeba to ani nemá z těch plastik..prej srdce....ale to je jedno..je pryč...a já ho měl rád..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Dobre rano, tak tu máme paťulínek Ty jsi nějakej rozněžnělej..Ty PÁŤULÍNKU DNESKA VALÍM POOBĚDĚ NA SERVISKU..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Jako zpěvák mi nevadil,ale vem si,že každa operace je velký zásah do organizmu a že jich měl! Musel s tím počítat, že se mu to vymstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 To víš dobrá nálada, včera jsem dostal penízky z odborů na dovču a dneska mimořádné prémie od majstra na ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Dobré a modré všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 To víš dobrá nálada, včera jsem dostal penízky z odborů na dovču a dneska mimořádné prémie od majstra na ruku aha, takže bereš úplatky...no já taky.... ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Ahoj Ondro,jak je při patku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.