Červen 25, 200916 r Omlouvám se pokud jsem někoho tímto odkazem pobouřil Ale některé kousky jsou fakt boží. Tak se teda omlouvám. Už se to nebude opakovat
Červen 25, 200916 r lidi jdu chrnět, oči už mám jak krtek a ráno práce volá...tak všem hezkej večer a dobrou noc Pitris: no nevim nevim jestli ti odpustit, co takhle 100x napsat na tabuly "budu radši slintat nad babama" ahoj
Červen 25, 200916 r Dádo: nespamuj! Jáááááááááááá, co kdy kde jak? náhodou slušně konverzuju a zátěž generuji menší než malou.. A čauky Romčo
Červen 25, 200916 r Romčo, co že se ukázal na tomto "podřadném" foru? Du se asi umejt, abych pak mohl jenom v klidu zavřít oči Upraveno Červen 25, 200916 r od dadacek
Červen 25, 200916 r tak sem zpět a podle očekavaní a množství škytání mě je jasny koho ste zas a opět probírali..ale co mam s vama dělat roštaci!!! ale na to on off se musim opravdu zeptat jak to tedy je???? :-))
Červen 25, 200916 r Romčo, co že se ukázal na tomto "podřadném" foru? jaky podřadny??tomu nerozumim... .... co tak koukam tak polovina rebelu sem stejně chodí tak mi smysl trochu uniká...ale uznavam že proti vrchnosti se musi pevnou rukou....
Červen 25, 200916 r já ještě ne-e...mě to čeka až rano v šest jen se bojim že až přijdu domu tak dneska u nas chrní herečky kamaradka tak abych si nesplet postele :-))))
Červen 25, 200916 r NEdělje, že by ti to vadilo A nebo uvaříš kafčo a zbudíš obě a zabereš jejich pelechy
Červen 26, 200916 r Autor http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/1...tavu-srdce.html Dobré ránko......všem.....co na to říkáte.....já mám jeho písničky rád....ale to co se sebou dělal..bylo moc...kdyby nevymejšlel p.čoviny...
Červen 26, 200916 r Autor ale takhle bych to nebral...a třeba to ani nemá z těch plastik..prej srdce....ale to je jedno..je pryč...a já ho měl rád.....
Červen 26, 200916 r Autor Dobre rano, tak tu máme paťulínek Ty jsi nějakej rozněžnělej..Ty PÁŤULÍNKU DNESKA VALÍM POOBĚDĚ NA SERVISKU.....
Červen 26, 200916 r Jako zpěvák mi nevadil,ale vem si,že každa operace je velký zásah do organizmu a že jich měl! Musel s tím počítat, že se mu to vymstí.
Červen 26, 200916 r To víš dobrá nálada, včera jsem dostal penízky z odborů na dovču a dneska mimořádné prémie od majstra na ruku
Červen 26, 200916 r Autor To víš dobrá nálada, včera jsem dostal penízky z odborů na dovču a dneska mimořádné prémie od majstra na ruku aha, takže bereš úplatky...no já taky.... .....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.