Duben 30, 200916 r Autor To je diskriminace, nováček vleze do hospody a vy ho tak obdydete, je to muj kámoš a ja ho pozval, sorry, ale proc si nedá pívo....at se vrátí
Duben 30, 200916 r Ja nechtěl cappy A jedna s erotickych fotek přítelkyně, jak leží na zádech s roztaženýma nohama /cenzurováno, zbytek po 22 h /
Duben 30, 200916 r zdar kibi a to si přečti dvě strany zpět a uvidiš že to není to nejhorši co tu dneska probírame :-)
Duben 30, 200916 r ráca: já mám v ruce a hubě jídlo, nemám se bát to číst? znám vás kluci a nechci mít skažený mládí
Duben 30, 200916 r Autor to je čtení pro pořádny chlapy....co se ničeho nebojej ale ty asi nejsi chlap...rozhazuje te mlíko
Duben 30, 200916 r no rad bych,ale nemužu najit nějakej bezproblemovej onlajn přenos...tak mi asi bude muset stačit radio :-(
Duben 30, 200916 r klucíííí to je zlý, musel jsem si zakrýt jedno oko a přihnout si pivka, abych to zvládnul....tchýni nééé tak co se dneska lije do chřtánu?...u mě se čepuje staropramen
Duben 30, 200916 r ale ty asi nejsi chlap...rozhazuje te mlíko no to mě rozhazuje,.....jak vidim mlíko tak zvracim
Duben 30, 200916 r Ráca: kecáš všici víme jak to s tím zvracením je Romane: neboj už je načatej ionťák, připravenej stůl s jídlema ovládač v ruce...nic mě neodtrhne od TV
Duben 30, 200916 r klucíííí to je zlý, musel jsem si zakrýt jedno oko a přihnout si pivka, abych to zvládnul....tchýni nééé tak co se dneska lije do chřtánu?...u mě se čepuje staropramen jooo kibi dneska to tu je drsny!!!mam takovej dojem že ani chlast to nezachraní Jo, viděl jsi psa a hned sis vzpomněl na HOTDOG , co? a na štěkanátky nebo psíčkovou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.