raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 woody:zkus vlízt do patý cenovy a řekni si o cappy....... ...to by bylo řevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 To je diskriminace, nováček vleze do hospody a vy ho tak obdydete, je to muj kámoš a ja ho pozval, sorry, ale proc si nedá pívo....at se vrátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 tak jemu nechutna naše pivo??...... co stim provedete pane spravče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ja nechtěl cappy A jedna s erotickych fotek přítelkyně, jak leží na zádech s roztaženýma nohama /cenzurováno, zbytek po 22 h / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ty woe..ja neusnu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ta je co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no kus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 jak sem ji viděl tak sem dostal hlad....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 nazdááár chlopy jenom příjdu a hnedka vidím lechtivou fotku pěkný čubičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 zdar kibi a to si přečti dvě strany zpět a uvidiš že to není to nejhorši co tu dneska probírame :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ráca: já mám v ruce a hubě jídlo, nemám se bát to číst? znám vás kluci a nechci mít skažený mládí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 kdo se bojí nesmí do putyky ... zakousni a čti....pak poreferuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 kibi: necti to..je to dost drsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 to je čtení pro pořádny chlapy....co se ničeho nebojej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak chlapáci! Koukáte na hokej? Za chvilku budou nervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 to je čtení pro pořádny chlapy....co se ničeho nebojej ale ty asi nejsi chlap...rozhazuje te mlíko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no rad bych,ale nemužu najit nějakej bezproblemovej onlajn přenos...tak mi asi bude muset stačit radio :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 klucíííí to je zlý, musel jsem si zakrýt jedno oko a přihnout si pivka, abych to zvládnul....tchýni nééé tak co se dneska lije do chřtánu?...u mě se čepuje staropramen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jo, viděl jsi psa a hned sis vzpomněl na HOTDOG , co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ale ty asi nejsi chlap...rozhazuje te mlíko no to mě rozhazuje,.....jak vidim mlíko tak zvracim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak jdeme na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ajak pivo, tak slimtáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 já piju Desperado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ráca: kecáš všici víme jak to s tím zvracením je Romane: neboj už je načatej ionťák, připravenej stůl s jídlema ovládač v ruce...nic mě neodtrhne od TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 klucíííí to je zlý, musel jsem si zakrýt jedno oko a přihnout si pivka, abych to zvládnul....tchýni nééé tak co se dneska lije do chřtánu?...u mě se čepuje staropramen jooo kibi dneska to tu je drsny!!!mam takovej dojem že ani chlast to nezachraní Jo, viděl jsi psa a hned sis vzpomněl na HOTDOG , co? a na štěkanátky nebo psíčkovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.