raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 ač se to zda neuvěřitelné ale byl jsem si zahrat hokej...v nedalekym městě maj led prakticky celoročně...ale bolej mě nehorázně záda a nohy...co skončila u nás sezoná jsem trochu zlenivel ..možná trochu víc :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Tak led můžeš mít celoročně ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Mě se taky moc nechce, ale je třeba se protáhnout a navíc kousek od drivu má kamoš narozky na chatce, tak se asi nečekaně ukážu.. Ale štve mě, že jsem furt "nakřaplje" (nemocnej). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Tak led můžeš mít celoročně ne? no u nás v ln led rozpouštěj v březnu tak mame smolika....musí se jezdit do slanyho..kde to je ale celkem drahy...naštěstí funguje pravidlo že golmani neplatěj tak mě to nevadí.. zrovna přemejšlim jestli mam jit vydrhnout auto nebo se na to vybodnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Jásný, že vybodnout, k čemu mít leštěnku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 no chtěl jsem to vyblejskat před dovčou ale ještě to odložim budu mít ještě přiležitost přiští tejden v ut nebo ve st....ted bych stejně zmoknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Právě zmokneš, ještě víc se to zašpiní, tak je to vlastně v důsledku zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 tak tak...už sem to odložil..akorat bych moh vyhazet bordel co se nashromaždil v kufru a kastlikach...to je hrozna popelnice posledni dobou :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Tak to já se právě zase takovýhle bordýlky snažím vyhazovat co nejčastěji Akorát nééé vždy se plně daří takže třebas u spolujezdce se vozí asi rok starej škoda zpravodaj a spol Minulej tejden jsem mel i v tý sítce v kufru ponožky a máti mi je donesla dom.. Sem jí řek, proč je tam nenechala a ona že neví k čemu, jestli si tam náhodou nechcu přidat i trencle, kdybych se po*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 A tak si vzpomínám na kamoše co měl Oktávku a druhej nějakýho Japonce.. to byla síla vždycky k němu sednou do auta krabičky od cigár, flašky po zemi.. je pravda, že to auto zažilo už hodně, ale teda bordel tam měl víc než větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 no ja mam jen ruzny papirky,účtenky,lístky z parkoviště ...sem tam lahev od coly....a jednu erarní šišku v kastliku kterou tam vozim pro štěstí už asi tři roky a kterou určitě nevyhodim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Tak to já jsem si s tou šiškou vzpomněl, že já mám naústek od toho jak jsem dejchal taky jsem vozil sebou Ted je myslím v bundě, pokud se nemýlím.. Jo a v kastlíku máme taky plno věcí no.. kolikrát ani nejde zavřít minimálně tam jsou dycky nabíječky na x typů různejch věcí, pak nějaký ty papírky, propiska, sem tam něco k jídlu.. Nějaký to CD. A co se táče parkovacích účtů, těch moc není a mám je pěkně za oknem kam patří Pití v autě je vždycky, minimálně nějaký zbytek. Dneska to bylo i v automoto, že máš sebou vozit pití.. A účtenky z benzinek si většinou po tom co zaparkuju hned beru dom, abych je mohl zadat do tankovacícho seznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 takže kdyby se něco stalo tak diky zasobam v kastliku bys nějakej pátek přežil :-)))) no nic já letim něco dělat ...herečka už hudruje že furt čumim do pc...tak zatim čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Měj se já asi teda vyrazím ven.. Večer se tu stejně sejdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Zdar bando tak jsem doma z nákupů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 čest v šest, jsem jen na skok, nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Čus, montuješ okna, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Hošíííííí, kde jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Čus, montuješ okna, co? jak tě tohle napadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Tak, no slunko svítí, ta co dělat? Třeba montit okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Ty racek, co jen nahlídneš ani nepozdravíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 natdar nazdar...ted jsem akorat dorazil domu tak jen prochazim co je novyho.....herečka mi připravuje nějakej dlabanec tak se motam kolem ni:-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Ahoj ty můj 99 nejlepší kamaráde viděl jsi zprávy? Povodně už zasáhly i Jeseník a hotel kde budu bydlet tak je cca20 m od řeky Bělá, která má II povodnovy stupeň. 6ena je už z toho na prášky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 no ty woe..já teda zpravy neviděl ale ted sem čet že do uterka maj bejt bouřky hlavně na moravě tak to opravdu s těma našema dovolenyma nevypadá nejlíp :-(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Já jsem říkal ženě, že jedem Fáčkem a na aukru mám vyhlídnutý kajak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.