Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ač se to zda neuvěřitelné ale byl jsem si zahrat hokej...v nedalekym městě maj led prakticky celoročně...ale bolej mě nehorázně záda a nohy...co skončila u nás sezoná jsem trochu zlenivel ..možná trochu víc :-)))))

Vloženo

Mě se taky moc nechce, ale je třeba se protáhnout a navíc kousek od drivu má kamoš narozky na chatce, tak se asi nečekaně ukážu.. Ale štve mě, že jsem furt "nakřaplje" (nemocnej).

Vloženo
Tak led můžeš mít celoročně ne? :p

no u nás v ln led rozpouštěj v březnu tak mame smolika....musí se jezdit do slanyho..kde to je ale celkem drahy...naštěstí funguje pravidlo že golmani neplatěj tak mě to nevadí.. :palec2:

zrovna přemejšlim jestli mam jit vydrhnout auto nebo se na to vybodnout....

Vloženo

no chtěl jsem to vyblejskat před dovčou ale ještě to odložim budu mít ještě přiležitost přiští tejden v ut nebo ve st....ted bych stejně zmoknul

Vloženo

Tak to já se právě zase takovýhle bordýlky snažím vyhazovat co nejčastěji ;)

Akorát nééé vždy se plně daří :smich: takže třebas u spolujezdce se vozí asi rok starej škoda zpravodaj a spol ;)

Minulej tejden jsem mel i v tý sítce v kufru ponožky a máti mi je donesla dom.. Sem jí řek, proč je tam nenechala :smich: a ona že neví k čemu, jestli si tam náhodou nechcu přidat i trencle, kdybych se po*** lol

Vloženo

A tak si vzpomínám na kamoše co měl Oktávku a druhej nějakýho Japonce.. to byla síla vždycky k němu sednou do auta :smich: krabičky od cigár, flašky po zemi.. je pravda, že to auto zažilo už hodně, ale teda bordel tam měl víc než větší :smich:

Vloženo

no ja mam jen ruzny papirky,účtenky,lístky z parkoviště ...sem tam lahev od coly....a jednu erarní šišku v kastliku kterou tam vozim pro štěstí už asi tři roky a kterou určitě nevyhodim :-)

Vloženo

Tak to já jsem si s tou šiškou vzpomněl, že já mám naústek od toho jak jsem dejchal :) taky jsem vozil sebou B) Ted je myslím v bundě, pokud se nemýlím..

Jo a v kastlíku máme taky plno věcí no.. kolikrát ani nejde zavřít :smich: minimálně tam jsou dycky nabíječky na x typů různejch věcí, pak nějaký ty papírky, propiska, sem tam něco k jídlu.. Nějaký to CD. A co se táče parkovacích účtů, těch moc není a mám je pěkně za oknem kam patří :D Pití v autě je vždycky, minimálně nějaký zbytek. Dneska to bylo i v automoto, že máš sebou vozit pití.. A účtenky z benzinek si většinou po tom co zaparkuju hned beru dom, abych je mohl zadat do tankovacícho seznamu.

Vloženo

takže kdyby se něco stalo tak diky zasobam v kastliku bys nějakej pátek přežil :-))))

no nic já letim něco dělat ...herečka už hudruje že furt čumim do pc...tak zatim čus

Vloženo

Ahoj ty můj 99 nejlepší kamaráde lol viděl jsi zprávy? Povodně už zasáhly i Jeseník a hotel kde budu bydlet tak je cca20 m od řeky Bělá, která má II povodnovy stupeň. 6ena je už z toho na prášky :help:

Vloženo

no ty woe..já teda zpravy neviděl ale ted sem čet že do uterka maj bejt bouřky hlavně na moravě tak to opravdu s těma našema dovolenyma nevypadá nejlíp :-((((

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...