Červen 28, 200916 r Autor Já se dívam na ČT1 je to pro mě mnhem zajímavější.. Tebe víc zajíma moderna než česká klasika?
Červen 28, 200916 r Tebe víc zajíma moderna než česká klasika? Asi jo, dalo by se to tak říct a ještě víc mám právě rád "psycho" z produkce ČT 1 což bývá právě na 1ce v neděli Sory, ale mě chalupáři neoslovují.. A jestli na něco nedám dopustit, tak zítra ve 20hod na ČT1 srdcová záležitost.. jsem rád, že dotočili další serii.
Červen 28, 200916 r Zdar všichni dneska jsem dorazil z Chorvatska a to počasí a vše kolem je opravdu hnus.
Červen 28, 200916 r Pánové nic,ne že bych se na vás vysral ,ale mé dcery z manželkou mi nedali ani korunu natož euro nebo kunu
Červen 28, 200916 r Teda chlapí, řeknu vám, ten film špica MArku: pro mě tohle bylo mnohem mnohem lepší jak chalupáři.. a nejen obrazovou kvalitou
Červen 28, 200916 r Tak Chalupáře jsem nestihl, ale dnes v Německu na sraze jsem se hezky opálil. Zato od Plně bylo až do Prahy zatažíno a hnusně
Červen 29, 200916 r to se možná mam ale zase budu dřív v práci...každopadně dneska mam naladu si to tu užit a i nějakou chutovku si střihnout a to se moc nestává :-))))
Červen 29, 200916 r nazdar nazdar...ted sem přišel ze skupinove onanie neboli pracovní porady a to byl fakt zažítek ještě že se blíží volno
Červen 29, 200916 r Autor nazdar nazdar...ted sem přišel ze skupinove onanie neboli pracovní porady a to byl fakt zažítek ještě že se blíží volno jo a kdo první vystříknul? šéf...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.