Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 jo jsou Chalupářííííííííííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Já se dívam na ČT1 je to pro mě mnhem zajímavější.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Já si asi taky udělám ten klídek k telce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Já se dívam na ČT1 je to pro mě mnhem zajímavější.. Tebe víc zajíma moderna než česká klasika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Tebe víc zajíma moderna než česká klasika? Asi jo, dalo by se to tak říct a ještě víc mám právě rád "psycho" z produkce ČT 1 což bývá právě na 1ce v neděli Sory, ale mě chalupáři neoslovují.. A jestli na něco nedám dopustit, tak zítra ve 20hod na ČT1 srdcová záležitost.. jsem rád, že dotočili další serii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 jo tak to můžu, ale jen kvůli Zuzance Norisů......tu miluju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Zdar všichni dneska jsem dorazil z Chorvatska a to počasí a vše kolem je opravdu hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 a co jsi kamrádům z hospody dovezl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 mažu spát....tada spíš zase sex......tak zítra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Pánové nic,ne že bych se na vás vysral ,ale mé dcery z manželkou mi nedali ani korunu natož euro nebo kunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 A jaké jsi tam měl počasi? My jedem v sobotu do jeseniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Teda chlapí, řeknu vám, ten film špica MArku: pro mě tohle bylo mnohem mnohem lepší jak chalupáři.. a nejen obrazovou kvalitou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 ramatikl: a všecko projedli co? nekecej, že ste tam jeli bez cizí měny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Tak Chalupáře jsem nestihl, ale dnes v Německu na sraze jsem se hezky opálil. Zato od Plně bylo až do Prahy zatažíno a hnusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Ti parchanti němečtí nam kradou slunko.. to je jasný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Furt nespím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 už zase nespim :-))))) ale dneska naposleeeeeddddd :-)))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Ahoj,ty se máš já ještě 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Ahoj,ty se máš já ještě 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 to se možná mam ale zase budu dřív v práci...každopadně dneska mam naladu si to tu užit a i nějakou chutovku si střihnout a to se moc nestává :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Nazdar bando..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 nazdar nazdar...ted sem přišel ze skupinove onanie neboli pracovní porady a to byl fakt zažítek ještě že se blíží volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 a jak tam co jedete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 nazdar nazdar...ted sem přišel ze skupinove onanie neboli pracovní porady a to byl fakt zažítek ještě že se blíží volno jo a kdo první vystříknul? šéf... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Dobré ránko všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.