Duben 30, 200916 r Ráca: kecáš všici víme jak to s tím zvracením je Romane: neboj už je načatej ionťák, připravenej stůl s jídlema ovládač v ruce...nic mě neodtrhne od TV neboj polohu klečicího střelce už sem zaujmul
Duben 30, 200916 r raca: budeš střílet na branku? pravě že při tyto pozici se to da ustat....po mnoha letech badání jsem toto vynalez.....
Duben 30, 200916 r Romane: dneska in-line i fitko, jsem příjemně "zdechlej" tak ionťák Staropramen příjde vhod to si piš že ráca bude střílet, ale na branku těžko...rovnou pod stolek woody: přesně tak banda...banda exkluzivních mužů
Duben 30, 200916 r Hoši, končím, zítra tu v 18,30 jsem jak na koni, dou fá, že se už tchyne nebudou probírat a pojedete po někym jinym než po mě Mějte se, ahoj
Duben 30, 200916 r ahoj wooďáku, zítra nám povíš zae jinou hystorku...třebas o tetách a tak neboj budeš opět v hledáčku
Duben 30, 200916 r Mára určitě s herečkou...mi je podezřelí že odcházíš zároveň s Woodym zdárec kluci
Duben 30, 200916 r Autor Romane: dneska in-line i fitko, jsem příjemně "zdechlej" tak ionťák Staropramen příjde vhod to si piš že ráca bude střílet, ale na branku těžko...rovnou pod stolek woody: přesně tak banda...banda exkluzivních mužů nemám rád sportsmeny napred radoby sport a pak chlastání
Duben 30, 200916 r Autor Mára určitě s herečkou...mi je podezřelí že odcházíš zároveň s Woodym zdárec kluci to vís stmelila nas jeho tchyne
Duben 30, 200916 r Marku: z toho tmele nemůže vzejít nic dobrýho Roman: no jooo Plzíňka je Plzíňka...to já si nemůžu vybírat. tohle jsem vyštrachal hluboko v lednici - ale i tak lepší jak šumák
Duben 30, 200916 r Autor Marku: z toho tmele nemůže vzejít nic dobrýho Roman: no jooo Plzíňka je Plzíňka...to já si nemůžu vybírat. tohle jsem vyštrachal hluboko v lednici - ale i tak lepší jak šumák tak na sumák mi nesahej...ten miluju ......a kdyz i ho celej nasypes do pusy...to je síla
Duben 30, 200916 r Autor Bude to těžky... hele chapci..fandíte nebo tady chlastáte pak dostáváme goly
Duben 30, 200916 r já chlastám staropramen, ten snad sponzoruje repre ne?...takze je podporuju jak jen muzu ty voe, rozhodci je....taky jenom clovek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.