Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jendo: dneska nebylo fitko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ráca: kecáš všici víme jak to s tím zvracením je Romane: neboj už je načatej ionťák, připravenej stůl s jídlema ovládač v ruce...nic mě neodtrhne od TV neboj polohu klečicího střelce už sem zaujmul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ty jo vy jste banda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 raca: budeš střílet na branku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 raca: budeš střílet na branku? pravě že při tyto pozici se to da ustat....po mnoha letech badání jsem toto vynalez..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Romane: dneska in-line i fitko, jsem příjemně "zdechlej" tak ionťák Staropramen příjde vhod to si piš že ráca bude střílet, ale na branku těžko...rovnou pod stolek woody: přesně tak banda...banda exkluzivních mužů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Hoši, končím, zítra tu v 18,30 jsem jak na koni, dou fá, že se už tchyne nebudou probírat a pojedete po někym jinym než po mě Mějte se, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 bylo mi s vama blaze ale jdu si povídat s hereckou....tak zase nekdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ahoj wooďáku, zítra nám povíš zae jinou hystorku...třebas o tetách a tak neboj budeš opět v hledáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Mára určitě s herečkou...mi je podezřelí že odcházíš zároveň s Woodym zdárec kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Romane: dneska in-line i fitko, jsem příjemně "zdechlej" tak ionťák Staropramen příjde vhod to si piš že ráca bude střílet, ale na branku těžko...rovnou pod stolek woody: přesně tak banda...banda exkluzivních mužů nemám rád sportsmeny napred radoby sport a pak chlastání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Staropramen jo? Tak to já mám jinej ionták...12Plzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Mára určitě s herečkou...mi je podezřelí že odcházíš zároveň s Woodym zdárec kluci to vís stmelila nas jeho tchyne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Staropramen jo? Tak to já mám jinej ionták...12Plzen tak to jsi moj clovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Marku: až tak jo? Budeš v sobotu v Mýtě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 neeee. mám to daleko..a musim se trochu venovat rodince...furt makám...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Marku: z toho tmele nemůže vzejít nic dobrýho Roman: no jooo Plzíňka je Plzíňka...to já si nemůžu vybírat. tohle jsem vyštrachal hluboko v lednici - ale i tak lepší jak šumák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 jak to fandíte...prohráváme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Marku: z toho tmele nemůže vzejít nic dobrýho Roman: no jooo Plzíňka je Plzíňka...to já si nemůžu vybírat. tohle jsem vyštrachal hluboko v lednici - ale i tak lepší jak šumák tak na sumák mi nesahej...ten miluju ......a kdyz i ho celej nasypes do pusy...to je síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 začátek nahovno ale pořád lepší než kdyby to padlo ve 3tí třetině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Bude to těžky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no pockej co tam padne ve III. tretine..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Bude to těžky... hele chapci..fandíte nebo tady chlastáte pak dostáváme goly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 já chlastám staropramen, ten snad sponzoruje repre ne?...takze je podporuju jak jen muzu ty voe, rozhodci je....taky jenom clovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 rozhodcí je pruhovenej...kanec:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.