Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 JÁ MÁM TEĎ DOMA ÚPLATEK..LITR SLIVOVIČKY..A JE PRVOTŘÍDNÍ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 TAK PÁNOVÉ JÁ POMALU PADÁM...... JDU UMEJT TĚLO A PAK HURÁÁÁÁ ZASE MIN 3X BEZ VYNDÁNÍ.......TAK ZASE ZÍTRA...PRDELKY A nezapomeň na tu mastičku, ať zas nemáš puchyře na dlaních Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Puchýře jak puchýře,ale aby je neměl chlupaté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 A nezapomeň na tu mastičku, ať zas nemáš puchyře na dlaních Ahoj vole to mám za kabáti, jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Puchýře jak puchýře,ale aby je neměl chlupaté depiluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 AAAAA,teď se přiznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 já jo, ale ty to tajíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Tak se mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 taky mizíím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Baf.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 a zase novej den..pátek ale hnusně dusně a vedro.....včera tu byla pořádná bouřka....moc nelilo, ale rány byly jako když Korea odpaluje ty svoje rakety.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Bré dovolenkové ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Taky dobré ráno Všem,jo jo ještě není ani osm a venku je jak v prádelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Ahoj Vlasto, u nás je venku taky nějak vlhko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) u nás bylo pěkný vlhko doma včera večer Editováno: 3. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 to byl ten krém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) MÍRO..JDI UŽ DO (,) Editováno: 3. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 dobré ránko všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 MÍRO..JDI UŽ DO (,) Jóóóó, na dovolenou, to jedu až zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) JEŠTĚ ŽE UŽ POTÁHNEŠ DO (,).....A NEBUDEŠ TU TAK ČASTO PRUDIT...... ...... Editováno: 3. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Ale neboj, já to mám vykoumané, aby ti nebylo smutno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Jo net v mobilu, ale ty s ním stejně neumíš..jako s tou navi...nemehlo............................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Náhodou, net už zvládám perfektneě a podle navi jsem jel včera dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 a přijel pozdě a ještě z druhý starny a radila ti 100 letá sousedka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 No, ještě, že už zítra jedu a budu mít od tebe pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.