spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 je čas udělat si kávu ,kdo neměl tak ať si jde taky uvařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 já už mám dávno po kávě. už jen čekám až půjdu domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Ahoj Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 čau MIrku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 já už mám dávno po kávě.už jen čekám až půjdu domu já jestě 2 hod a teprve pak padla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 to já už jen 40 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Tak to já ještě 4hodky,ale zase na druhou stranu tejden dovči přede mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 tak zase nám tady krásně chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Tak se rozloučím asi sám se sebou nikdo nikde,ale mějte se all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Tady už taky chčije a chčije,mějte se jdu na dovču za 48min,zdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) TADY JASNO...SLUNEČNO..DUSNO......A JÁ ZASE PRO ZMĚNU MAKÁM V KUSE AŽ DO 10.7. jo, vyspat se domů přijdu... Editováno: 3. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Čau Máro, jsi tadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 ano, ale jak pro koho...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Pro mně asi jo, jak jsi mi odpověděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) jen tak si to nevyžehlíš.....doufám, že ti bude pršet, bude zima...hnusný jídlo a pití..komáři.....ale jen tam kde budeš ty!!!!!!!!! Editováno: 3. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Taky ti přeji příjemný týden, jak tu nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 jen do sebe kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 tebe si vychutnám v HK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 nemas co delat takhle v patek vecir ze zas prudis ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 a ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Ani ne .. mam otevrenou plzenskou .. a parim hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 tebe si vychutnám v HK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 nemysli hned na nejlepsi nejdriv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Ať t nedopadne tekto http://www.loupak.cz/video/tv-a-radio/2075...-posta-pro-tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 to je sraz slusnych lidi a gentlemanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.