Červenec 6, 200916 r Marku zdravím, no to nevím, kde všici lítaj.. já se ze své malé cesty po česku už vrátil.. A Brno momentálně nic moc počasí..
Červenec 6, 200916 r Autor u nás už pravidelně co 10 dní začne okolo oběda chcát a vydrží to tak do 17h..pak je zase nádherně...je to na pikačku...
Červenec 6, 200916 r Jo takhle.. to je jiná.. Já sem nervozní, že nevím co bude, jak budu sám doma.. Se asi zblázním nebo co Pokukuju co kde za sraz aneb kam přijedu a nějak to zužitkuju, že znám někoho z okolí a stavím se za ním..
Červenec 6, 200916 r No a ještě jak jsem na ni sám.. hrůůůůůůůza Hele dočet jsem se, že vezeš k Romanovi ty černý pytle.. mohli bys mi prosím taky nějaký navíc dovízt..? Díky ti (pane vedoucí) je to napsané i tam..
Červenec 6, 200916 r Autor Tam se nemůžu už celej den přihlásit.....ty jedeš taky? Mám ale jen modrý ne černý....
Červenec 6, 200916 r MArku, jj jedu, dělal jsem Zagorku, ale když mě Roman pozval osobně, tak to se neodmítá leda, že by mě znova zmohl nějak víc ten průduškovej kašel co mě furt trápí Na barvě nezáleží Marku ale nejsou to ty, co dosti "smrdí" aspon my v práci takový měli.. černý tenký, tlustší a pak modrý - velikost super, ale smrděly Jinak jsou na věci, takže na barvě nezáleží
Červenec 6, 200916 r Autor ano...pokud nejedou..tak ano..pokud jedou, pijou taky ale nealko..např: Birell...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.