Marek Vloženo 5. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Ja su tu........kdo se přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Tý jo to je okurková sezona..nikde nikdo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Ahoj kuci, Marečku, už ti chybím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 a furt tu nikdo není....chjo...jdu koukat na TV.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Taky mi ješte nechybíš já počítám, že se to zlomí tak ve čtvrtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 to je den...sám si tu píšu.....no nic jdu brouzdat netem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 vpidididy vpidiididi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Dobré ráno všem co pracují jako já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Hele dobře to tu je mrtvý vám povím Asi zase odjedu směr čechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 a zase sám......to je bída....kampak se všichni poděli??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Marku zdravím, no to nevím, kde všici lítaj.. já se ze své malé cesty po česku už vrátil.. A Brno momentálně nic moc počasí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 u nás už pravidelně co 10 dní začne okolo oběda chcát a vydrží to tak do 17h..pak je zase nádherně...je to na pikačku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Hele ale jak je to pravidelný, tělo si zvykne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 no jo, ale nemůžeš s malou ven...a pak je nervozní....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Jo takhle.. to je jiná.. Já sem nervozní, že nevím co bude, jak budu sám doma.. Se asi zblázním nebo co Pokukuju co kde za sraz aneb kam přijedu a nějak to zužitkuju, že znám někoho z okolí a stavím se za ním.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 nuda je sviňa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 No a ještě jak jsem na ni sám.. hrůůůůůůůza Hele dočet jsem se, že vezeš k Romanovi ty černý pytle.. mohli bys mi prosím taky nějaký navíc dovízt..? Díky ti (pane vedoucí) je to napsané i tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Tam se nemůžu už celej den přihlásit.....ty jedeš taky? Mám ale jen modrý ne černý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 MArku, jj jedu, dělal jsem Zagorku, ale když mě Roman pozval osobně, tak to se neodmítá leda, že by mě znova zmohl nějak víc ten průduškovej kašel co mě furt trápí Na barvě nezáleží Marku ale nejsou to ty, co dosti "smrdí" aspon my v práci takový měli.. černý tenký, tlustší a pak modrý - velikost super, ale smrděly Jinak jsou na věci, takže na barvě nezáleží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 KOukám na Vodníky v čechách Můžu ty starý filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 myslím, že nesmrdí...to budou až tam dáš ty věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Marku, tak to beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Dal jsem si to pivečko, Bernarda a je mi nějakej divnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 řidiči a pijou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 ano...pokud nejedou..tak ano..pokud jedou, pijou taky ale nealko..např: Birell... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.