Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Dal jsem si to pivečko, Bernarda a je mi nějakej divnej ty woe, ty jsi chcípák..furt něco..kašel, ted na blití.......asi se s Tebou nechci potkat osobně ..jedině že mi herečka donese z práce ústní roušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Marku, dobře ty i když né vždy tomu tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 ty woe, ty jsi chcípák..furt něco..kašel, ted na blití.......asi se s Tebou nechci potkat osobně ..jedině že mi herečka donese z práce ústní roušku Tu ti můžu dovízt i já Hele já sem tak 360 dnů z 365ti nemocnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 tý woé..a kdy žiješ a pícháš , chlastáš a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 ano...pokud nejedou..tak ano..pokud jedou, pijou taky ale nealko..např: Birell... Tak to jóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 můžeš sem chodit s námi...každá nová duše je vítaná...a hlavně platí rundu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 tý woé..a kdy žiješ a pícháš , chlastáš a tak To je x násobně vícekrát v roce ale víš co, mi to nechybí :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Tak to jóó Háááá, buď vítán -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Marku, víš co je dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 jo zuzanka norisů a starážce dušíííííííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 To je x násobně vícekrát v roce ale víš co, mi to nechybí řekl pan středa... koukám, že žanetka na tebe prdí co.... je u konkurence... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Nazdar pánové tak jak tady válcite? Mě už dovolená pomalu končí. Zejtra ještě cestou domů se stavíme někde na blanensku jestli se tam někde naslepo chytíme tak na dva dny a když ne tak směr domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 zdar Raco..tady to pěkně umírá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 je u konkurence... Potvora.. du se koukat pilně na čt1, pak jsem tu už se ti tam zjevila 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Nazdar pánové tak jak tady válcite? Mě už dovolená pomalu končí. Zejtra ještě cestou domů se stavíme někde na blanensku jestli se tam někde naslepo chytíme tak na dva dny a když ne tak směr domů. A co Brno chlape když já byl u vás a ty neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Hele a žanet se semnou stejně nijak moc extra nebaví .. takže.. bez komentáře nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Zdar tak to nerad slyším!já teda teď musim končit protože přes mobil to je hrůza a herečka hubuje ze se ji nevěnuju.sedíme zrovna na terase a popíjíme tak zatím cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Hele a žanet se semnou stejně nijak moc extra nebaví .. takže.. bez komentáře nebo co. to je jen pošťuchování...a zuzka norisů je bohyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Ahoj kucí, Marečku, už ti chybím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Tak dady díl dle mého na průměrné úrovni, ale zuzanka je prostě bohyně....tak se měj.......jo a kolik chceš těch pytlů? Písni mi to na SZ...ju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Marku tak ted jsem chtěl napsat, že nic moc díl.. už to není co to bylo Zuzanka luxus, ale taky ji mohli do scénáře střihnout víc scény Zdají se mi ty nové díly nic moc.. málem jsem u toho usnul Oki, písnu ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Nazdárek všem co pracují.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Tak co Máro jak bylo na grilovačce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 jaký??????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.