Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Dal jsem si to pivečko, Bernarda a je mi nějakej divnej :ble

ty woe, ty jsi chcípák..furt něco..kašel, ted na blití.......asi se s Tebou nechci potkat osobně :p ..jedině že mi herečka donese z práce ústní roušku lol

Vloženo
ty woe, ty jsi chcípák..furt něco..kašel, ted na blití.......asi se s Tebou nechci potkat osobně :p ..jedině že mi herečka donese z práce ústní roušku lol

Tu ti můžu dovízt i já ;)

Hele já sem tak 360 dnů z 365ti nemocnej :feve:

Vloženo

Nazdar pánové tak jak tady válcite? Mě už dovolená pomalu končí. Zejtra ještě cestou domů se stavíme někde na blanensku jestli se tam někde naslepo chytíme tak na dva dny a když ne tak směr domů.

Vloženo
Nazdar pánové tak jak tady válcite? Mě už dovolená pomalu končí. Zejtra ještě cestou domů se stavíme někde na blanensku jestli se tam někde naslepo chytíme tak na dva dny a když ne tak směr domů.

A co Brno chlape :p když já byl u vás a ty neee :feve:

Vloženo

Zdar tak to nerad slyším!já teda teď musim končit protože přes mobil to je hrůza a herečka hubuje ze se ji nevěnuju.sedíme zrovna na terase a popíjíme tak zatím cus

Vloženo

Marku tak ted jsem chtěl napsat, že nic moc díl.. už to není co to bylo :feve: Zuzanka luxus, ale taky ji mohli do scénáře střihnout víc scény ;)

Zdají se mi ty nové díly nic moc.. :( málem jsem u toho usnul :help::feve:

Oki, písnu ti SZ

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...