Woody Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Ahoj kucí, jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 ahoj woody!....ty si nejel na mecheche do hradce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Ahoj, jsem se teď vrátil z dovče . Tak oni jsou všici v tahu, proto tu je taky klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 no nevim kdo všechno tam jel....ale asi většina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 No, jela asi půlka hospody a druhá pulak tu zustala - to zdravé jádro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 to nejzdravější.... ... a jaka byla dovča? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 V poho, ale to asi víš, vždyť jsem načapal tvojeho špeha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Nazdárek ve spolek nové heslo dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Ahoj Vasto, tak to motto je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 :D ..... tak to heslo má něco do sebe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Sem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Oni fakt všici byli pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 všichni asi ještě vyspavaj kocovinu :-) a unavu z nezvykly sportovní aktivity :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Čuste hošíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 (editace) Tak pánové všechni Vás zdravím...víkend byl ve znamení srazu v Hradci Králové na oslavu narozenin. Celé to pořádal Romariooo ale pomáhalo mu pár lidiček..hlavní tahoun co se týká práce a přípravy papáníčka byl jarda.....no a největší perlou byl samozřejmě náš všemi milovaný Dadáček.....Vůbec nelituju, že jsem jel tam a zpět celkem 530km....poznal jsem hodně lidí co znám jen podle nicku a teď už si k tomu i přiřadím obličej..u Dadáčka ksicht ....jinak dobrej pokec s Eversem a s ním i společná cesta domů...alespoň z HK do prahy...zde pár foto...jo a naspal jsem za celej víkend cca 10hodin....jinak se sežralo..guláš ze 7kg masa...2 kýty po 15 kg.....párky..vytočili 2 sudy piva a 1 sud Birellu....džusy a cola.... Editováno: 13. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Čus "Kamaráde" , to musela být paráda, tiš závidím , fotky paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Tak pánové všechni Vás zdravím...víkend byl ve znamení srazu v Hradci Králové na oslavu narozenin. Celé to pořádal Romariooo ale pomáhalo mu pár lidiček..hlavní tahoun co se týká práce a přípravy papáníčka byl jarda.....no a největší perlou byl samozřejmě náš všemi milovaný Dadáček.....Vůbec nelituju, že jsem jel tam a zpět celkem 530km....poznal jsem hodně lidí co znám jen podle nicku a teď už si k tomu i přiřadím obličej..u Dadáčka ksicht ....jinak dobrej pokec s Eversem a s ním i společná cesta domů...alespoň z HK do prahy...zde pár foto...jo a naspal jsem za celej víkend cca 10hodin....jinak se sežralo..guláš ze 7kg masa...2 kýty po 15 kg.....párky..vytočili 2 sudy piva a 1 sud Birellu....džusy a cola.... no ale tady to nikoho nezajima...kolik jste vypili a snědli.. ...... radši dej fotky s fotbalu at vydime atlety.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Z fotbalu má Evers videjko........já nehrál..já to právě točil jeho kamerkou ...že by Tě nezajímalo co jsme jedli ? Tomu nevěřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Z fotbalu má Evers videjko..... ...já nehrál..já to právě točil jeho kamerkou ...že by Tě nezajímalo co jsme jedli ? Tomu nevěřím... dělam herečku...mam hubu plnou slin a ty píšeš o baště.... .... jak to že si nehral???nával v brance? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Čus "Kamaráde" , to musela být paráda, tiš závidím , fotky paráda Si mohl přiject, byl tam Michal - oslavenec..a ten je z Ostrávy...měl to cca 260km..jako já z KV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 dělam herečku...mam hubu plnou slin a ty píšeš o baště.... .... jak to že si nehral???nával v brance? Původně jsem se měl střídal s Eversem v bráně, ale když už dostal asi 7 branku , tak jsem s tím týmen nechtěl mít nic společnýho a radši to točil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 tak to sem zvědavej jak se k tomu evers vyjádří :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Bude samo zatloukat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Brý ránko páni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.